Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Brusaspor - Galatasaray 29.01.11 @ 19.00

Esh

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

maçın en güzel yönü barışın sakatlanıp, ayhanın kırmızı kart görmesi oldu. haftaya sadece sarpa katlanacaz.

bugun ben de bunu dusunup sevinmeye baslamıstım. kuzenle konusuyorum "olm ayhan kırmızı gordu, barıs da sakatlandı, haftaya macta bunları izlemiycez sanslıyız" diyodum ki, mustafa sarp geldi aklıma.

takımın ne hallere dustugunu gormek icin su macın yedek kulubesine bakmak yeterli zaten.

hic sorgulanmadan aynı anda gonderilmesi gereken oyuncular var sezon sonu. 34. hafta bittigi gibi barıs, ayhan, aydın, emre colak, hakan balta, sarp, aykut. bu adamların takıma katkı yapacagını dusunmek bile galatasaray'a ihanettir.

takım olmamız su anda imkansız. futbolcular birbirini tanımıyor, arkadas degiller, gruplasma had safhada, hatta birbirine dusman olanlar var. nasıl basarı bekleyebilirsin ki? gelen yabancılar da garibim ellerinden geleni yapmaya calısıyolar ama bi bilseler neler donuyo takımda.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

Bi kac gun oncesine kadar hagi kalsin, takimla birlikte antrenorluk anlayisi da gelisir diyordum ama o kadar bariz hatalari var ki adamin, yok yani tahammul edilecek gibi degil. Second striker varken elinde direk striker oynatabilecegin, kalkip kanat oyuncusunu koyuyorsun... Bunu gormek icin jose küçükmour olmak gerekmiyor... Neyin kafasi bu anlamadim.
aynen adam bariz kötü td.hiç fm bilmeyen adama kadro verirsin oda sırf bölgeleri doldurmak için adam koyar ya hagi ondanda kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

neill'la kewell'ı oynatmaz gelir gelmez, neden oynatmadıgını kendi de bilmez ama, ezberden oyle gerekir diye dusunur. takımda santrafor yok mesela, takıma uyum saglaması icin 2-3 hafta vermis stancu'ya. ulan senelerdir bu takımda oynayanları da goruyoruz iste. baros icin zaten mac hazır olması icin bikac hafta gerekiyo dedi. sonuc olarak eskisehir macında 90 dakika uyuruz, mac 0-0 biter.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

neill'la kewell'ı oynatmaz gelir gelmez, neden oynatmadıgını kendi de bilmez ama, ezberden oyle gerekir diye dusunur. takımda santrafor yok mesela, takıma uyum saglaması icin 2-3 hafta vermis stancu'ya. ulan senelerdir bu takımda oynayanları da goruyoruz iste. baros icin zaten mac hazır olması icin bikac hafta gerekiyo dedi. sonuc olarak eskisehir macında 90 dakika uyuruz, mac 0-0 biter.
abi adam ezbere çalışıyor cidden :D seneyede hagi ile devam edilirse yine ilk 5 hayal olur.kalmasını isterim ama td olarak değil antrenör olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha yalnız toggie'ye hak verdim, hani dediği gibi santraforların olur da dersin 2-3 hafta oynamasın diye, ama zaten ara transfer bu adam en fazla 2-3 hafta önce başka takımla maç yaptı, antrenman yaptı vs, senle de yapıyor bilmem kaç zamandır...Oynat işte direk, sanki çok komplike taktiklerimiz,varyasyonlarımız var da adamın zamana ihtiyacı var:)...
Ezber yorumuna rep veriyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...