Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Memphis said: V4 vs darkswarm darkswarm wins gz yakışmadı valla. Biz yenince ses yapmıyosun memphis adam 1kere yenince hemen spamlıyosun. Ayrıca lan ortamında insanın oyunu çok değişiyor. Hem turnuva organize edip , hem insanları yönlendirip hemde maç oynadık. Zaten for fun bir turnuva. Bukadar abartmamak lazım. İlerki turnuvalarda görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Güzel turnuvaydı düzenlenmesinde büyük emeği olan Oyman'a (edit: ve tabii ki Ersin beye) teşekkürler 28'inde hem "for fun" oynayanların hem de "pro thinker" olanların buluşacağı bir turnuva için yine Beşiktaş Adeks'e bekliyorum herkesi. İlk turnuvada çıkabilecek sorunları ve neleri daha güzel yapabileceğimizi görmüş oldum, umarım ikincisi çok çok daha güzel olacaktır. Gelen herkese teşekkürler seviyeli SC2 oyuncularını, özellikle de genç yetenek Shaco'yu tanıyarak renkli bir gün yaşadığımıza inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 IntoTheRain said: Memphis said: V4 vs darkswarm darkswarm wins gz V4'dan 2 player oynadı turnuvada. Yinede publicte 4-0 yenildigi tempesti 2-1 yenerek kazanan swarmı tebrik ederiz.Turnuva oyunculugu baska bişey.Evinde bekliosun V4 dan birisi elensinde suraya yazi yaziyim diye a.q bu kadar da belli etme su fesatlıgını. yok artık daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Oymanq said: Memphis said: V4 vs darkswarm darkswarm wins gz yakışmadı valla. Biz yenince ses yapmıyosun memphis adam 1kere yenince hemen spamlıyosun. Ayrıca lan ortamında insanın oyunu çok değişiyor. Hem turnuva organize edip , hem insanları yönlendirip hemde maç oynadık. Zaten for fun bir turnuva. Bukadar abartmamak lazım. İlerki turnuvalarda görüşmek üzere. hacı ladderda sen tokatlayıncada ona mesaj attım.. ne spamı bitane msg attım altı üstü ki adama okdar fıs mıs dediniz adam butun v4 le mac yaptı hepsinide kazandı bunun adı darkswarm vs v4 oluo kazandıgı içinde tebrik ettim yoksa swarm sempatizanı veya v4 düsmanı deilim bukadar tripe giricek bisey yok dedin gibi fun bi turnuva ne yakısmamıs bana ne fesatlıymıs bilemedim dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Öncelikle böyle güzel bir turnuva düzenlediği için Oyman'a teşekkür ediyorum. Bu turnuvada ilk defa darkswarm'ın oyununu görme imkanım oldu, sahiden ırkını iyi tanıyan çok iyi bir oyuncuymuş. Turnuva şampiyonu olarak onu da tebrik ediyorum. Arcane ile şahsen tanışmak, starcraft camiasının en kaliteli oyuncularıyla bir araya gelmek, ellerini sıkmak da kısmet oldu bugün. Benim için günü önemli yapan meselelerden biriydi bu. Daha sonraki turnuvaları iple çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 "adam butun v4 le mac yaptı hepsinide kazandı" 2 tane oyuncuyla oynadı 2 kişimiyiz biz a.q ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 TR'de şu oyunu iyi oynayan 10 kişi zor sayılırken, o 10 kişi de birbiriyle didişmesin bence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 IntoTheRain said: "adam butun v4 le mac yaptı hepsinide kazandı" 2 tane oyuncuyla oynadı 2 kişimiyiz biz a.q ? pentegram, vendetta, oyman, tempest turnuvaya katılan butun v4le oynamıs gözüküo oymanın postuna göre A.Q ??!?! neyse gereksiz saçma biseye donusturuyosun olayı swarmı tebrik ederim her ne kadar oymanı ev sahibi olmanın vermis oldugu rahatlıkla yenebilir ama tempestla oynarken basından kaynar sular akar diodum ama tempest panpamıda dalavereye getirip yenmis noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 darkswarm benim icin idra gibi. iyi oyuncu ancak... idra gibi bm degil ancak en amiyane tabirle -belkide iyi oynadığından- tamponu kalkık. uğraşıpta sevemediklerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 OyunGuru turnuva haberi ve replayler için: *click click* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 foto falan çekmedik demeyin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 baya fotoğraf çekildi koyarlar heralde o,o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Fotoğraflar da Salı günü OyunGuru'da olacak. Bugün de CS 1.6 turnuvası var o yüzden yoğun olacağım Pazartesi, ancak Salı koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 turnuvanın EN leri en trashtalk oyuncu : v4.vendetta en sempatik oyuncu : shaco en oldboy oyuncu : Arcane en duygusal oyuncu : v4.oyman en sürpriz oyuncu : zacht en heyecanlı karşılaşma: sleep vs tempest PvT (Lost Temple) en iyi observer : v4.venom en fedakar oyuncu : v4.pentagram listeye aklınaza gelenler varsa sizde ekleyin. cok eglenceli bi organizasyon oldu,kaçıranlar üzülmeli bence. bidahaki orgnizasyonda görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 LM said: listeye aklınaza gelenler varsa sizde ekleyin. cok eglenceli bi organizasyon oldu,kaçıranlar üzülmeli bence. en genç oyuncu : shaco (13 yaş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Replaylere şöyle bir baktım da gerçekten güzel maçlar olmuş. -Tempest ve Sleeep maçı gerçekten çok çekişmeli, sanırım turnuvanın en iyi maçı. -Beeswax ve Tempest'ın ilk maçında Tempest'a galibiyet vererek yanlış karar alınmış bana göre. -Finaller de çok güzel olmuş ama 2. maçta haberdeki gibi bir geri dönüş göremedim ben. Darkswarm bansheelerin geldiğini fark edip spore crawler koyduktan sonra hep öndeydi. 3. maçta da all-in'e karşı all-in baya ilginç olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bir puanlama yapıyorum 10 puan firmaların bile altına giremediği bir kulfetin altına girip oyunculara ödül verip,bu kadar adamı toplama fırsatı veren ERSİN BEY ' e. 10 puan organizasyonu baştan sona sistemi kuran oymana 10 puan maçları aşağı katta bize harika şekilde her actionu caster varmış gibi gösteren venom a 10 puan konudaki lamerliklere inat bir birini yenen,yenilen adamların kucaklaşıp tebrik edip şakalaşabilcek medeniyeti gösteren tüm katılımcılara 10 puan oyun bilgisi olmasada turnuva boyunca gerekli ilgi alakayı gösteren adeks ekibine. 10 puan bize gsl atmosferi yaşatan Tempest ve Sleeep arkadaşlarımıza. 10 puan kendi yaşının 2 katı olupta gelmeyenlere inat 13 yaşında bandırmadan gelen shaco ya 10 puan inatla uğraşıp azim edip 1.lik alan DarkSwArM ' a. sakaryadan geldiğime çok değdi çok memnun oldum.shaco nun benden 1 oyun almasınada onun kadar sevindim.bize böyle gençler gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 benim acımdan: turnuvada bana rakip olabilicek tek isim tempest' dı (zaten sürekli onunla final oynuoruz girdiim turnuvalarda)final harici hiç bi maçta zorlanmadım fakat final maçları benim acımdan oldukca stresli geçti.rakibin,benim oynayış tarzımı bilmesi ve en iyi match up ının tvz oluşu beni oldukça rahatsız etti.ama sonuç olarak zor geçen maçların ardından turnuvayı kazandım ve türkiyede yapılmış olan ilk local turnuvada 1. oldum, , umarım bundan sonra bu tip local turnuvalar daha cok olur ve bana rakip olabilcek oyuncu sayısı artar.Hepinize sevgiler saygılar. NOT:unutmadan ersin bey'e çok teşekkür ediyorum.kendisi turnuvayı finanse eden kişi ve sc2 de bir ilk yapıp insanları bir araya toplayan kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 swarm bırak bunları olm sana çektiğim hareketi söle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 *Benim açımdan 2hafta pratiksiz katıldığım bir turnuvaydı. Gecenin 5'inde yatıp 9da kalktıktan sonra 4 saat uyku ile hem turnuvayı organize edip hem oynamaya çalıştım. Oldukça kötü oynamama rağmen ilk4'e kalmam mucizeydi. Zaten turnuvada hedefim ilk4'tü. Zacha pvp yenilmem , gosuhcl karşısında zorlanmam bunun en büyük kanıtıydı. En iyi olmak için 1 turnuva ve 2 oyun kazanmanın yetmediğini halen bilemeyen insanların olması beni şaşırtmadı. *Hedefim turnuvayı sorunsuz ve başarılı organize etmekti. Onda şampiyon oldum diyebilirim. Ayrıca forumdan ve oyundan tanıdığım doubtful gibi kaliteli bir insanla tanıştım. Bordo'nun 4.cü torbadan girip neredeyse grupta çıkacak performans göstermesine ve shaco gibi bir ufaklığın böyle bir cesaret gösterek turnuvaya gelmesine tanık olduğum için mutlu oldum. Turnuvada az çok herkesin bir para ödülüyle ayrılmasıda güzel oldu. Zaten bu turnuvanın amacıda buydu. Eğlence + herkesin birşeyler kazanması. *Old boy playerlar arcane , slasher gibi oyuncularında orda olması ayrı bir güzellikti. Arcane'in disiplinin %10 u felan bende olsa çok daha iyi şeyler yapabilridim sanırım. Bence sc1deki ırkı terrana dönse dahada büyük başarılar elde edebilir. :) . *Turnuvanın kolaylaşmasını sağlayan ve organizasyonda bana kolaylık sağlayan başta venom ve chris önemli fedakarlıklar yaptılar hiç bir menfaat gözekmeksizin. *Sonuç olarak bana göre sc2 tarihinin en güzel oyuncu buluşması oldu. Nette birbiriyle oynamış ve belkide asla birbirini göremeyecek oyuncular biraraya geldi ve eğlendi. Bir daha böyle bir organizasyon olurmu ? Umarım ersin bey gibi sponsorlar çıkarda olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bir süre sonra (eğer oynamaya devam ederse) Tempest'in neden Darkswarm'ı yeneceğini, daha ötesi yurt dışında adımızı duyuracak seviyeye geleceğini buradan açıklamak istiyorum: TEMPEST: Terran ile ne kadar süredir oynuyorsun buradan açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 doubtful said: Bir süre sonra (eğer oynamaya devam ederse) Tempest'in neden Darkswarm'ı yeneceğini, daha ötesi yurt dışında adımızı duyuracak seviyeye geleceğini buradan açıklamak istiyorum: TEMPEST: Terran ile ne kadar süredir oynuyorsun buradan açıklar mısın? merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bildiğim kadarıyla DarkSwArM Tempest'tan daha kısa süredir SC2 oynuyor, eğer doğru biliyorsam tam tersini de söyleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 tonbaliklimakarna said: Bildiğim kadarıyla DarkSwArM Tempest'tan daha kısa süredir SC2 oynuyor, eğer doğru biliyorsam tam tersini de söyleyebiliriz. Darkswarm'ı Tempest'le karşılaştırmak yanlış olur. Darkswarm'a yanlış yapmış olursun. Darkswarm çoook eski zamanlardan beridir sc camiası içerisinde (benim de saygı duyduğum) iyi bir oyuncu. Benim anlatmak istediğim Tempest'in starcraft'a özel bir yeteneği olduğu. Nitekim (bildiğim kadarıyla) ırkını bile daha tam olarak seçmemiş bir oyuncu. Şunun şurasında Terran ile bir kaç haftadır (1-2 aydır) oynuyor diye biliyorum. Darkswarm ise asırlardır Z ile oynuyor. :) Buradan başka çeşitli istatistikler de bulabiliriz çok kasarsak. Mesela "Darkswarm Tempest'ten daha az Toss ile matchup yapmıştır" gibi. Dediğin gibi Darkswarm daha az sc2 oynamışsa bile (zannetmiyorum ama olabilir), sc2'yi hep Z olarak oynamıştır. (Zevkine P veya T oynamıştır onu demiyorum, primary ırkı diyorum), oysa Tempest'in Terran oynama süresi çoook çok az. Mesela şu linkte Tempest'in Kasım'da ESL 5.si olduğu yazıyor. Bu başarıyı Protoss ile oynayarak kazanmış. http://www.teamv4.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=5:team-v4-esl-yi-alt-%C3%BCst-etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar