odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 function ekozellikler() { var str=CKEDITOR.instances.aciklama.getData(); var patt1=/deneme/gi; var eslesme = str.match(patt1); if(eslesme) { alert(eslesme); } } şöyle bir fonksiyon var. şu da metin alanı. ckeditor'den dolayı fonksiyon çalışmıyor. bunu nasıl çalıştırabilirim ? normal bir textarea'da sorunsuz çalışıyor.
riglous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Böyle bir tavsiyede bulunmuşlar. http://www.webdeveloper.com/forum/showthread.php?s=8155f7c5a76d229911ea532085c7fcb5&t=220594&page=2 CKEDITOR.instances.editor1.on("instanceReady", function(){ this.document.on("keyup", iniAutoSave); }); function iniAutoSave(){ //your Auto Save Function Procedures } olmazsa şunlara bak istersen http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&hs=msO&rls=org.mozilla%3Aen-GB%3Aofficial&q=ckeditor+onkeypress&aq=f&aqi=&aql=&oq=
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Verdiğin kod çalışmadı ama linklerden yola çıkınca benzer şekilde işe yarar bir şeyler buldum ve çalıştırmayı başardım. Firebug'dan görebildiğim kadarıyla CKEDITOR.instances.aciklama.on("instanceReady", function(){ bu şekilde verilen kodda tanımlama hatası var. undefined olarak çıkartıyor. Bunun çalışan hali ise böyle: CKEDITOR.instances[aciklama].on("instanceReady", function(){ "çalışan örnek" said: Çok sağol yanıt için epeydir uğraştığım bir dertten kurtarmama çok yardımcı oldun. İlk defa Di gelip kavga çıkarmadan bir iş halloldu.
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Su yaptigina bildigin kasinmak deniyor. Ana avrat sovsem yine az. Hani eskilerden, kuyruk acisi olanlardan birisin belli de, kimsin nesin cozemedik. Zira kim oldugunu soyleyecek kadar cesaretin olamadi bir turlu geldiginden beri. Hal boyleyken "di gelip kavga cikarmadan cozduk" diye bik bik otmen baya baya komik.
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 çok geç artık kavga için problem çözüldü.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Haha evet di adam haklı ayar etmeden cevap vermişin adamı =)
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 tim, bu kadar eleştiriliyorsan, senin de dönüp bir düşünmen lazım.
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Valla donup dusunme geregi duymuyorum zira -ozellikle son zamanlarda- ne yazdigimi, nasil yazdigimi gayet iyi biliyorum. Gayet dikkatli yaziyorum ustelik. O sebeple ben kendimi bu moda girmeye zorlamisken, digerlerinin de satasmak yerine bunu farkedip biraz adam olmalari gerekiyor. Kaldi ki konu sahibi kisiden ilk geldigi gunden beri her turlu yazimin/konumun altina girip camur atmaya calismasindan baska bir yaklasim gormemem de, bu ve benzeri munakasada her sekilde hakli oldugumu ve bu kiside/kisilerde ciddi bir kasinti/kuyruk acisi oldugunu gosteriyor. En basit ornegi Internet bolumundeki hosting konulari. Ben daha kendim bile post atmadan, baskalari adimi/nick'imi yazip beni onerdigi anda basliyorlar bok atmaya. Girip okuyabilirsiniz.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ractamainus said: tim, bu kadar eleştiriliyorsan, senin de dönüp bir düşünmen lazım. aslinda elestirilmiyor, cunku burada takildigi insanlar genelde bi sekilde forum disinda da irtibati olan insanlar. bazi durumda samimiyet sinirini cizemeden boyle satasanlar da oluyor, ismi cok gectigi icin goze batiyor tim de, haliyle kendisi de biraz sivri kalemli, boyle bi iluzyona sebebiyet veriyor.
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 konuyla alakasız _________________________________________________________ @ di domain+host satın alcam. sanırım bu konuda sen yardımcı olabilirsin, satışta yapıyosun diye okudum. mesaj kutun dolu msj atamadm. iletişim bilgilerini verirsen konuşurz. ________________________________________________________
Öne çıkan mesajlar