Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://www.haber7.com/haber/20101113/AK-Partili-40-vekil-MHPye-mi-katiliyor.php ahahahahahahahahahahaahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bu transfer değil siyaset üstü bir olaydır sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 said: AKP içindeki milliyetçi vekillerin özellikle açılım politikasından çok rahatsız olduğunu ileri sürdü ahaha aday gösterilmeyeceklerini anladılar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ve mhpnin 40. yılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ooo bomba haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bi tarafımla gülüyorum yahu.Koca partinin başındaki herife bak, açıklamayı yapana bak. Sanki AKP 2 Gün önce söylemlerini ortaya attı hemen vatan bölünüyor rörörö AKP'li ülkücülerimiz farkında olduğu için bize gelmeye olumlu bakıyorlar hede hödö. senin pek sevgili akpli ülkücü kardeşin 5 yıldır ne yapıyordu da şimdi bölünmenin farkına vardı. toplasan 5 kişi bile geçmeyecektir mhp'ye. akp millet vekili olarak yenilen para > MHP ve Ülkücülük d*t olmayı 4 gözle bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bu mhp kadar hasta ruhlu zararlı bir parti yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mükemmel bir ülkeyiz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mhp çok sakat bi parti ya ben kendimi bildim bileli "şehitler ölmez vatan bölünmez" üzerinden oy topluyor adamlar, inanılmaz sakat bişey aslına bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar