goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 di said: Aluriel said: goldbären said: güzel iş yalnız, tırıçka figür koleksiyonundan falan iyidir. takdir ettim. lafını da sokmuş arada adam ya fırsat bu fırsat asdfs Valla sokamamis pek. Tiricka ne lan ? Tiriska olmasin o ? KLAVYEDE Ş Ç ÜSTÜSTE BEN NAPABİLİRİM!!! yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Myshkin said: Benim arkadaşım yzın çiçek açan soğanı kışın topraksız ortamda açtırmaya çalıştı, bitkiler baya büyüdü ama çiçek açmadı sdfa normal soğanda buz dolabında yeterince bırakırsan uzuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 normal soğan kültüre alınıp yıllarca o şekilde çoğaltıldığında bu yabaniler kadar doğaya uymuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ee beyler yok dimi icraat püü size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ilk mesajdaki soğanlar baya sevimliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bildiğimiz ev soğanı var mı koleksiyonunda? yoktur kesin ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://www.idealdiyet.com/wp-content/uploads/sogan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ardeth said: bildiğimiz ev soğanı var mı koleksiyonunda? yoktur kesin ha yabanisi var da kültüre alınanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 çeşmede sahile yakın bölümlerde biraz kayalıkların orda yabani zambak açıyor sürekli,görsellerden aradım ama benzerini bulamadım.yada çok dikkatli bakmadığım için gördüm ama bulamadım, eğer istersen ve bende müsait olursam bundan yollayabilirim sana. birde nerden geldiyse aklıma Capparis ovata(kapari deniyor sanırım) işine yararmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 kırmızı can sogan var bi de,pazarda satılan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ahanda buldum sanırım,dediğim zambak bu olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 NolaxThensbane said: http://www.idealdiyet.com/wp-content/uploads/sogan.jpg pUAHAHHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 nerde yaşıyodun abi sen? çiçeklerinin portrelerini çekeyim diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 freemaniacss said: ahanda buldum sanırım,dediğim zambak bu olması lazım evet abi bu kum zambağı olarak bilinen bir bitki.http://en.wikipedia.org/wiki/Pancratium_maritimum deniz kenarlarında falan yetişiyor. bende yok bu tür. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yav said: nerde yaşıyodun abi sen? çiçeklerinin portrelerini çekeyim diyecektim. eskişehirdeyim. ilk sayfadaki fotoları ben çekmedim. o tarz bir çalışma yapabilecek kadar görsel tür yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 gençler yok mu sağda solda çiçek gören ya özellikle egelilere sesleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 geçen ay a101de 6-7 farklı soğan tohumu(?) satıyolardı şu koyduğun üzümsümbülü + bi kaç varyasyonu daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 abi onlar dutch hybrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar