Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SİMYA

sadsen

Öne çıkan mesajlar

Longshanks said:

altını civayla buluştur süper bişey oluyor

bişe olmuyor ya temizleniyor o. ortaokulda salak bi fen hocası vardı bizim. koca civa şişesinin içine sınıftan bi kızın altın bileziğini atıp, "bakın bakın batmıyor, cıva işte böyle yoğun bişe" diyip, sonrasında kızın ağlamalarına dayanamayıp kuyumcuya götürmüştü bileziği. ordan biliyorum diyeceğim; ama belki de hoca temizlettim diyip yeni bilezik alıp mı gelmişti?
Sosyal ağlarda paylaş

gayet normal ya, bizim komşu torununu 3. sınıftaydı kız, o zaman ayda bir alır kuyumcuya götür,altın bilezik,künye falan seçtirir alırlardı.Sonra o da onları dğeiştirir dğeiştirir takardı,o bilezik koluna küçülürdü sonra onu bozdurur büyüyüğünü alırlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Simya iyidir olm,
alıcan mortar&pestle ezip ezip ghealgcure basıcan millete.
Nası actiona çıkcaksınız simya olmasa? Vallahi kaparı dükkanı!1!11!

Şaka bi yana, simya kendi çağında takılanlar için iyi asında. Kimya çok kasıyor, prof felan gelip "Çok kıl oluyorum lan sana!" bakışı atıyor felan. Simya daha samimi, aile şeysi gibin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
-hakkatten noldu o simyacıya
-kirden arınınca saf mı oluyormuş? aradığın asit o zaman izmir yöresinde kloraK diye geçiyor
-kuyumcularda sahte altın satılıyor artık bu arada, mesela düğünde kaynatıyorsun araya; gelinin eniştesinden 1 yarım diyor geçiyor adam gelin de yıllarca saklıyor onu zengin sanıyor kendini sonra bakıyor %90 kir %10 saf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...