Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yenisini almak zorunda kalırsınız boşuna yorulmayın diye dedim ya yoksa paranın lafı mı olur hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 there is no spoon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Longshanks said: altını civayla buluştur süper bişey oluyor bişe olmuyor ya temizleniyor o. ortaokulda salak bi fen hocası vardı bizim. koca civa şişesinin içine sınıftan bi kızın altın bileziğini atıp, "bakın bakın batmıyor, cıva işte böyle yoğun bişe" diyip, sonrasında kızın ağlamalarına dayanamayıp kuyumcuya götürmüştü bileziği. ordan biliyorum diyeceğim; ama belki de hoca temizlettim diyip yeni bilezik alıp mı gelmişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi direk mındar ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi ortaokulda ki kızda ne altın bileziği :). yuh yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yalan mı konuşuyoruz birader, vardı. göksun diye bir kız da vardı sınıfımda. çok güzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Suark said: abi ortaokulda ki kızda ne altın bileziği :). yuh yani? WELCOME TO TURKEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 gayet normal ya, bizim komşu torununu 3. sınıftaydı kız, o zaman ayda bir alır kuyumcuya götür,altın bilezik,künye falan seçtirir alırlardı.Sonra o da onları dğeiştirir dğeiştirir takardı,o bilezik koluna küçülürdü sonra onu bozdurur büyüyüğünü alırlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi çüşmüş o, oha yaw. ulen çük kadar altın 114 milyon, bilezik ne kadardır kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Altın bileziği bilmem de lise 1 müfredatında var bu simya. Bilim dalı diyor, sınavda tanımı soruluyor, bu eğitim sistemine ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Simya iyidir olm, alıcan mortar&pestle ezip ezip ghealgcure basıcan millete. Nası actiona çıkcaksınız simya olmasa? Vallahi kaparı dükkanı!1!11! Şaka bi yana, simya kendi çağında takılanlar için iyi asında. Kimya çok kasıyor, prof felan gelip "Çok kıl oluyorum lan sana!" bakışı atıyor felan. Simya daha samimi, aile şeysi gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 simya başka bir elementi başka bir elemente çevirmek mi ? yoksa eğersiz olan maddenleri altına çevirmek mi ve altın elde etme olduğunu biliyorum simya yı. ( yanlışmı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Simyacı vardı. Ne güzel kitaptı lan Simyacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 -hakkatten noldu o simyacıya -kirden arınınca saf mı oluyormuş? aradığın asit o zaman izmir yöresinde kloraK diye geçiyor -kuyumcularda sahte altın satılıyor artık bu arada, mesela düğünde kaynatıyorsun araya; gelinin eniştesinden 1 yarım diyor geçiyor adam gelin de yıllarca saklıyor onu zengin sanıyor kendini sonra bakıyor %90 kir %10 saf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar