Shean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi iyilik yaparsan iyilik bulursun olayı tamamen metafizikle alakalı birşey. sen öyle olmasını istediğin için öyle oliyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dünyadaki hiçbirşeyin metafizikle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 İnsan iyilik yapmaz. Bi seçim yapar. Ve bu seçimin sonucları iyi yada kotu olur. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Egoyla alakalı kendini beğenmeyen kompleks sorunu olmayan insanlar iyilik yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 throine said: Bu dünyada bana bir iyilik gelecekse yine bir iyilik yaptığım kişiden, dostumdan gelir. Ne kadar iyilik yaparsam geri dönüşü de öyle olur. Çıkarcılık gibi görünebilir ama gerçek böyle. zeper said: değişir ama bence genel neden,insanın iyilik yapınca kendini iyi hissetmesi,bazen bu duygu bencilce bile olabilir. yani özü bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 salaklıktan abi 1000000birim iyilik yaptığın birisinden bu devirde 10birim iyilik görürsen şanslısın. genelde doğrudan ezip geçiyorlar. neden mal gibi iylik yapıyoruz, salak mıyız biz? olarak değiştirilsin başlık. cevap veriyorum. evet abi. zaman zaman aşırı duygusallaşıp salaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 elimden geldigince iyilik yapmaya calısırım.bunun bana geri dönüsünü bekleyerek yapmam. bunu temellendirdigim düsüncem ise herkes iyi olsun,mutlu olsundur. hatta kendi zararıma olan iyilikler yaptıgım da oldu salaklık mıdır bilmiyorum.sdsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 İyilikten maraz doğar.. bu zamanda bu geçerli gibi maalesef. Diğeri ise, İyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir. Bende maalesef kötü olamayan insanlardanım. Fakat az da osla kötü yanım var. İyilere de iyilik etmeyi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar