Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 telefon alıcam galaxy s içime sinmiyor zaten yok olsada 1800 iphone 1900 kontratsız ama kontratsız satmıyoruz diyorlar öylede 2800 e geliyor. desire galaxy ve iphone arasında ahım şahım fark yok dolayısıyla hala en mantıklısı desire ama onuda işte ucuza almak varken pahalı haliyle almak fikrine sıcak bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 e 1000TL ye bunu al uff süper desire da neymiş diyebildiiniz bir telefon varmı? varsa söleyin onu aliim ciddi ciddi. veya ucuza desire nerden nasıl alabilirim biliyosanız onu söleyin öyle yapiim. ama öncelikle desiredan üstünü varsa onu söleyin mutlaka ki yönümü değiştireyim daha geç olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 şunnar var nediosunuz? 850tl http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-htc-sifir-htc-desire-36695309/detay? (bu ilk ilanın sahibini aradım cebinden konuştum, 850tl ilanı, 830 yaparım dedi, zaten daha öle ayak üstü pazarlık bile sayılmaz bizimkisi. onda 3 tane siyah varmış) 795tl http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-htc-sifir-ilk-sizde-htc-desire/detay? (bu ilanı 2 kere aradım adam sürekli telefonla konuşuyo görüşemedim kendisiyle) EDİT: bu yukardakiyle şimdi görüştüm tam bir şerefsiz. doğubankta dükkanı varmış. anlaşıldı zaten ne bok olduu hemen. adama kutusu açılmamış sıfır mı diorum. açılmış olsa nolcakki kutusu böle saçma şeylerle gelmeyin falan diyo. öküz esnaf olcak bi de. bu ilan iptal 1. ilan hoşuma gitti gibi asdsa) bir de şu var: desire HD ilanı 1.119tl http://urun.gittigidiyor.com/EN-UYGN-FIYAT_SIFIR_KAYITI_HTC-DESIRE-HD_8GB_8MP_W0QQidZZ35561891 bunnar yurtdışından gelme, garantisiz. pasaporta ben işletcem pasaportum var onda sıkıntı yok. cihazlar almanyadan getirtilmiş hepisi öle diolar bilmiyom. bunlar uygunmudur. bi tarafımda patlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sende kayıt ettirecek pasaport varsa millete bunlardan ucuza desire hd getirtirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 pasaport var. 24 şubatta türkiyeye giriş yapıcam (tazecik çıktı girdi de var). hatta arkadaş da var bi havayolu firmasında çalışıo. ancak almanyaya gidicek olan pilotlar martta uçuşları varmış (tanıdık olanlar) onun dışında da tanıdık yok, kime nası getittirim :( ayrıca şu an itibariyle almanyada desire fiyatı 403 euro. 800 tl den daha ucuzu yok orda da yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Kharon yüzünden desire'dan soğudum. @Dragonmax abi çok saçma bişey sorucam ama, sen almanyadaysan niye 400€'ya ordan almıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ben almanyada diilim :s belarustayım ben. burdada da var, fiyatı 1,350TL ye denk gelio. cihaz en ucuz almanyada var. ordaki fiyatı pilotlara sordurdum, adamlar 403 euro diolar. internetten de baktım aynı fiyat. onu diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 amazon.de tegra2 li lg optimus u pre ordera ba$lami$. desire almayacaksin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 oha telefona bak. 500eur laptop gibi alet o.O bu arada desire için 800e anlaştım hem de black desire için. 2-3 güne aldım gitti olcak. edit: bi de 16gb class6 SD card + silikon case + ekran koruması o ye beybe edit2: ofkors bunnar fiyata dahil değil asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Desire alirsan seni banlariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 veya aldiktan sonra ibret olsun diye basligi sticky yapalim, pismanlik dolu mesajlari quote lar , icinden secme cumleleri imza yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Esh said: Desire alirsan seni banlariz yaaaaa fizban/Nefr :( ne diyü bu böle demeyin üzülüyorum ama kharon sen de yeminle bırak telefonu hayattan soğuttun :( hзlзl tзам (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Esh said: amazon.de tegra2 li lg optimus u pre ordera ba$lami$. desire almayacaksin !daha iyisi var mı bunun? trye göre ucuz olcaksa sipariş vericem şimdi hemen gelir mi acep buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 daha iyisi moto atrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 o ne zaman satışa çıkar piki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 tahmini mart'in ilk haftasi, tam tarih subat ortasinda belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ondan 1 ay sonra da samsung bi alet çıkarır oha dersiniz. sondan 1 ay sonra da htc bi tane daha çıkartır 4 çekirdekli falan. derken iphone 5 çıkar. monyahmısııız oglêêêm, sen nediyursunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 olm bak gene biri çıktı aklıma girdi. abi bunlar aşırı teknolojik aletler zırt pırt sıkıntısı çıkıyo, hiç bişe olmasa 1 senede ekranında sorun çıkıyo. gel etme sen garantili al, garantisiz alıp 4 gün sonra sorun çıkınca bi 500tl de ona verme diyo :( üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 DoruK said: Esh said: amazon.de tegra2 li lg optimus u pre ordera ba$lami$. desire almayacaksin !daha iyisi var mı bunun? trye göre ucuz olcaksa sipariş vericem şimdi hemen gelir mi acep buraya trye gelmez bence nisandan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 esh lütfen benimle ilgilenirmisin -.- benim topaam herkes benlen ilgilensin hep bana cevap yazın (asdasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Dragonmax said: olm bak gene biri çıktı aklıma girdi. abi bunlar aşırı teknolojik aletler zırt pırt sıkıntısı çıkıyo, hiç bişe olmasa 1 senede ekranında sorun çıkıyo. gel etme sen garantili al, garantisiz alıp 4 gün sonra sorun çıkınca bi 500tl de ona verme diyo :( üf cenabetsen sorun cikar. degilsen cikmaz. bu riski goze alabiliyosan yatirimci, goze alamiyosan yastik altinda altin saklayan dede olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 her risk alınmaya değer değildir. ayrıca ben olmasam bile satıcının cenabet olma ihtimalini de göz önünde bulundurmam lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hayatimda $imdiye kadar 3 kere garantili telefon aldim. hicbir faydasini gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ben de 3 defa garantili telefon aldım. birisini duvarlara fırlaatıyom gene bişe olmadı. öbürsünü gözüm gibi baktıım halde 3 kere servise gitti geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar