Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 abi işte mümkün olan herşeyi masterye reforgelıcan sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ayrıca çok çirkinsin racial ı da orca döndür erkek adam gibi dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ben açıkçası hit ve expertise i caplemesekte yüksek tutmayı tercih ediyorum, çünkü dpsinde sağlam oluyor şaka maka tank olarak 22k dps gördüm halfusta, tabiki edindiği debufflar yüzünden ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 en güzel benim http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/consar/advanced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bi kere bence çok yahşiyim, ayrıca pvp sette axe'la adam döverken görün bi de gayet kaliteli bir kişilik olarak parlıyorum :) %12'ye düştü dodge dövmezler dimi şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 dodge gemlemende hoş değilmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 o ilk cehaletime denk geldi 2 gün sora valorla bacaklık alıyorum kısmetse, o yüzden oynamıyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 %65 avoidance yeterli gayet healerınız da iyiyse warrior olarak hit ve expertise yükseltirseniz dps ciddi katkı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 aman sakın özellikle hit/exp gitmeyin tank olarak. vengeance sayesinde threat diye bir sorun kalmadı ortada, tek amacınız survival olmalı bu contentte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 İlk tank karakterim yorumlara açığım: http://eu.battle.net/wow/en/character/defias-brotherhood/greenade/advanced Bir iki enchant eksik farkındayım ama para yok bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/r%C3%B8cknrolla/advanced buda benim char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 kullandiginiz rotation i yazablr misiniz bn single target boss da 4k fln yapabiliorum dps baya dusuk geliyor acaba ben mi biseyi yanlis yapiyorum bilemedim bi de slam kullaniyor musunuz rotation da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Instant procları kaçırmamaya bak revengi shield slamdi falan CDsi geldikçe de HS bunun harici devastate devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Phlox said: aman sakın özellikle hit/exp gitmeyin tank olarak. vengeance sayesinde threat diye bir sorun kalmadı ortada, tek amacınız survival olmalı bu contentte. caplemek önemli yoksa agro kaybı çok oluyor ilk başta agro kaçırırsan taunt basmadan alamıyorsun agroyu, ayrıca hedefe vuraramazsan nasıl rage toplıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 levelin build de bi veriverin arada,prot gidiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yunusemre said: kullandiginiz rotation i yazablr misiniz bn single target boss da 4k fln yapabiliorum dps baya dusuk geliyor acaba ben mi biseyi yanlis yapiyorum bilemedim bi de slam kullaniyor musunuz rotation da? charge+taunt>sheildblock+heroicthrow(hemen rage toplaman lazım çünkü pullda ve shieldslam x2 dmg) >shieldslam>devestate+heroicstrike>her sheildslam açıldığında kaçırma>herioc strike ta ragein 30 üzeri olduğu sürece spamla ki nerdeyse hep spamlanabiliyor shieldslam cd de ise devestate spam + hs (he birde revenge açıksa her zmn devestate yerine revenge) tabi ilk 5 saniye fln threathi garantilediğine inanıyorsan demoralization shout ve thunderclapi yapıştırman lazm. eğer threathine güvenemiyorsan 2. tauntun cdsi dolduğu anda taunt atıp bu ikisini yapıştır. sonra shieldslam ları kaçırma ve heroic strike a devam gene. Revenge açıldıkçada devestate yerine revenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Phlox said: caplemek önemli yoksa agro kaybı çok oluyor ilk başta agro kaçırırsan taunt basmadan alamıyorsun agroyu, ayrıca hedefe vuraramazsan nasıl rage toplıcaksın? Hayır caplemek önemli değil şuanda ama benim kişisel terchim cape yakın oynuyorum. Prot warrior vurarak değil vurularak rage toplar. %20 vurduğundan geliyorsa %80ni vurulduğundan geliyor. Baştaki threathide miss direction veya trickofthreathten alıcaksın sonra zaten vengeance stacklenince problem olmuyor. Gearın 2-3 epic full maviyse hit ve expertise stacklemektense survival artırmak daha mantıklı o yüzden raidde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Tauntun olayı mı değişti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yoo değişmedi, agroyu garantilemek için söyledim. ilk attın taunt ilk bi kaç saniye angazın biri bossa abanıpta agroyu kaçırma diye. ikinci bahsettiğim taunt ise ilkinin cd si dolana kadar yaptığın düşük vengeance lı threat yeterli olmaya bilir sen 1.5 snye + 1.5 snye thunderclap+demoralization shout atarken 3 saniyede senin threathi geçmesinler diye işi garantiye almak oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 evet arkadaslar uzun zamandır kilitlendim ve son halim eskisinden biraz daha iyi , statlarımı toparladım ve raid denemelerinde başarılı bi sonuc cıkardım. For the horde ! http://eu.battle.net/wow/en/character/boulderfist/killmath/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Madcat said: levelin build de bi veriverin arada,prot gidiyorum da. Yazdılar mı bilmiyorum da, ben ne arms ne de fury oynayamadığım için (melee dps özürlülüğüm var evet 50 kere Enhancement shaman deneyip "yek yeaaaav, çok sıkıcı" dedim) prot olarak kasıyorum. Çok da rahat ediyorum. Geçen Twilight Highlands'de ortalıkta dolaşan Highland Worg pack vardı, alayını kestim. Victory Rush FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 mob kesmekte hiç zorlanmadan 85 oldum victory rush sayesinde ama yine de eh işte diyorum. Hemen gidip pvp topiği açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ben de prot olarak 85'ledim, çok rahat ettim, tauren warriorımı da prot olarak 80'lemiştim zaten hele üzerimde 5-6 mob olmasını fırsat bilip kalkanıma healthime bakmadan ganklemeye çalışanları araya katıp kesmek çok zevkli oluyor fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar