Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Biraz önce posta kutumda İngiltere'den gelme bir Economist reklamı, pulu halledilmiş (uçak postası hemde) İngiltere'ye adresli bir zarf ve zarfın içinde indirimli Economist aboneliği formu buldum. Ben Economist alırım içindekilerinde ilgimi çeken bir şey olunca ama internet sitesine bile girdiğimi hatırlamıyorum. Nasıl oldu da 2 ayda bir filan alıp okuduğum dergiden böyle bir reklam geldi ki? %53 indirim yapmışlar. Zarfın üzerindeki adresi konrtol ettim, Economist'in adresi cidden. Birine vereyim dedim ama forma bilgilerim girilmiş bile, sadece kredi kartı numarası ve son kullanma tarihi eksik. N'oluyor???
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yaz yolla, sonra da kredi kartını çöpe at; bir daha kullanamazsın nasıl olsa
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Hayatta yapmam zaten de, adresin Economist'in sitesindeki abonelik adresi ile aynı olmasına takıldım ben.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Abi websitesinden abonelik adresini görebiliyorsan, ben de görebiliyorum demektir bu ve sahte bir form hazırlayıp sana yollayaiblirim değil mi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Tamam işte, hangi ara formu çalacaklar? Doğru adrese gidiyor. Postacının işi mi diyorsun?
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 economist'e meramını açıklayan bir mail atsan önce sağlıklı olabilir hatta ve hatta eğer ki economist yapıyosa bunu, sizi kullanarak dolandırıcılık yapılabilir bu yolla tarzı bir uyarı da yapılabilir
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Zaten abone olacağım yok. Ama durumu bildirmekte fayda var.
throine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 GERGE said: Zaten abone olacağım yok. Ama durumu bildirmekte fayda var. Aynı dergiyi çıkaran grubun başka dergilerine, yayınlarına ya da sitelerine herhangi bir şekilde üye olup bu bilgileri verip üstüne bir de tepe tepe kullanın demiş olabilirsin. Kişisel bilgilerin promosyon hede hödö amaçlı kullanılması olayı.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 başka bir dergi veya site vermiştir adresini
Öne çıkan mesajlar