escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 meşgul bu yahu? 1 haftadan fazla hemide. bende mi bi sorun var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 working as intended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 o değilde gene aşırı yavaşladı internet bıktım yahu BU KONU TUTAR BU ALANA REKLAM ALINIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ttnette çalışan kadınlar öyle gıcığıma gidiyor ki artık yani küfür edicem sonunda. heralde haftada 1 kere banko efendim işte adsl netlimitsiz 55 lira olacak sizi 2 sene taahütlü şöyle böyle indirim falan. her defasında geçen defa da aramıştınız o zamanda belirttim istemediğimi diyorum, zaten dediğim anda peki iyi günler falan demek yok direk peki diyip çat diye kapatıyorlar. Bir keresinde de tivibu için aradılar. İstemiyorum diyorum anlamıyo kadın ama efendim sadece 1 lira 1 lira diye diye ay senin 1 liralık bi tarafına koyiyim diye içimden geçirip peki tamam geçelim o zaman dedim. Neyse ki arada işe yarıyo tivibu. Tv ye geçme tembelliğim tuttuğunda açıyorum izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 abi sorun hakkında bir bilginiz yoksa rica ediyorum post kasmayın. kimse size "senin ttnet ile aran nasıl" diye sormadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 RAGEEEEEEEEE!! ama hayatımda goruduğum en gereksiz rage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 216 koy ararken başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 senin bile tayin edemediğin bi sorun hakkında ne yazalım? başka numaradan ara bişey yap alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 allah allaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 istediğimi yazarım babuş deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 nomsaR said: senin bile tayin edemediğin bi sorun hakkında ne yazalım? başka numaradan ara bişey yap alla alla. başka numara mı? ne başka numarası ya ekleme: ama tabi insanlar genelde "tayin edemedikleri" sorunları buraya yazarlar ki daha önceden "tayin etmiş" kişi varsa ve sorunu biliyosa sölesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Aluriel said: 216 koy ararken başına abi sonra demesinler biz anadolu yakasına bakıyoruz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yan komşundan ara, cep telefonundan ara, bakkala git kontörlüden ara, ankesörlüden ara ne biliyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ha bana ingore koymuşlar yani. o da iyimiş tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 md5 said: istediğimi yazarım babuş deal with it pompiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 escape said: Aluriel said: 216 koy ararken başına abi sonra demesinler biz anadolu yakasına bakıyoruz falan avrupa yakası meşgulmüş dersin öyle derlerse. sen dene bi önce. ne kaybedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 tamamdır eyvalla saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 cevap verdiler mi 216 ile arayınca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hayır. bağlanmadı bile. bu tarz hatlar başında alan kodu olmadan aranırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Açmıyorlarsa açmıyorlardır ne gibi bir sıkıntı olucak. Paticik'den eşi görülmemiş bir tüyo mu bekledin ? *0098# yi tuşla direk genel müdür çıkıyor panpa. En mantıklı şey farklı zmaan diliminde farklı telefondan dene denilmiş , beğenememişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 türkiyenin internet sağlayıcısının bi çağrı merkezini doğru dürüst yönetememesi ne komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar