Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ttnet müşteri hizmetleri

escape

Öne çıkan mesajlar

ttnette çalışan kadınlar öyle gıcığıma gidiyor ki artık yani küfür edicem sonunda. heralde haftada 1 kere banko efendim işte adsl netlimitsiz 55 lira olacak sizi 2 sene taahütlü şöyle böyle indirim falan. her defasında geçen defa da aramıştınız o zamanda belirttim istemediğimi diyorum, zaten dediğim anda peki iyi günler falan demek yok direk peki diyip çat diye kapatıyorlar.

Bir keresinde de tivibu için aradılar. İstemiyorum diyorum anlamıyo kadın ama efendim sadece 1 lira 1 lira diye diye ay senin 1 liralık bi tarafına koyiyim diye içimden geçirip peki tamam geçelim o zaman dedim. Neyse ki arada işe yarıyo tivibu. Tv ye geçme tembelliğim tuttuğunda açıyorum izliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

senin bile tayin edemediğin bi sorun hakkında ne yazalım? başka numaradan ara bişey yap alla alla.

başka numara mı? ne başka numarası ya

ekleme: ama tabi insanlar genelde "tayin edemedikleri" sorunları buraya yazarlar ki daha önceden "tayin etmiş" kişi varsa ve sorunu biliyosa sölesin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Açmıyorlarsa açmıyorlardır ne gibi bir sıkıntı olucak. Paticik'den eşi görülmemiş bir tüyo mu bekledin ? *0098# yi tuşla direk genel müdür çıkıyor panpa.

En mantıklı şey farklı zmaan diliminde farklı telefondan dene denilmiş , beğenememişsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...