Meov Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Evet arkadaşlar Ankara'da Lee Oskar marka mızıka bulabileceğim bir yer var mı acaba bildiğiniz? Bu hafta Antalya'ya gidiyorum oradanda olabilir. Şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Hohner'de olabilir kararsızım, bu normal müzik marketlerde ben hiç görmedim fakat satıyorlardır değil mi mızıka? saçma bir soru oldu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hohner vardır çoğu müzik aleti satan mağazada ama lee oscar hiç görmedim. ankarada kızılay hatay sokak ve çevresinde 8-9 tane müzik mağazası var. hohner kesin vardır ama istediğin model ve anahtarda bulabilir misin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Hohner Special 20 (C) dediler başlangıç için yaygın olarak satılan bir ürünmüş, mydukkan.comdan sipariş vereceğim sanırım. Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 mesrutiyete cikarken kivilcim var orda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Hiç görmemiştim orada bakayım bugün, kocatepenin oralarda var ama. Dediğim gibi internetten sipariş vermek daha sıcak geldi gözüme ya hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 niye sepecial 20 alıyosunki. kasası plastikmiş onun. bende tam bilmiyorum ama onun avantajlı bi yönü mü var acaba. genelde hohnerın marine band mpdeli tavsiye edilir. kasası ahşap. arada fiyat farkıda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Yeni başlayanlar için önerilen bu ve bend tekniğini öğrenirken en dayanıklı kasalardan biriymiş, plastik olmasıda avantajmış duyduğuma göre. Siparişini verdim yarın elimde olacak Eğer düşündüğüm gibi giderse kendimi geliştirip biraz blues harp modelini almayı düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 rock fm de aksam treninin makinisti var blues mızıkacısı onla bi gorus istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bende blues harp var. band yapması blues harpda da kolay çünkü reedler baya bi esnek, kolay bükülüyor. yıldıray kurnaz - yeni başlayanlar için harmonica kitabını tavsiye ederim tekniği ve temelini öğrenmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 @pascal: Denerim en yakın zamanda :) @mal: Bende tam kaynak soracaktım öğrenmek için bilen varsa diye çok teşekkür ederim ^^ Dediğim gibi hem tavsiye hem görünüş(!) olarak special 20 hoşuma gitti, blues harp'ıda alırım sorun değil :) Bir başlayalımda hayırlısıyla.. Yarın elimde olacak sanırım, Mydukkana dün gece verdim şuan paketleniyor olarak gösteriyor bugün kargoya verilse yarın gelir öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mal said: bende blues harp var. band yapması blues harpda da kolay çünkü reedler baya bi esnek, kolay bükülüyor. yıldıray kurnaz - yeni başlayanlar için harmonica kitabını tavsiye ederim tekniği ve temelini öğrenmek için. ohh derdime derman oldun dostum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar