Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel bir makineye özel proxy atamak

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Hepsi yurtdışı DNS kullansın diyor yani. Airties 205TT kullandım ben de, ona nazaran daha gelişmiş bi model ama istemci başına dns atama gibi bişi yoktu. Modem ayarlarında DNS ayarlama kısmı vardı nerde hatırlamıyorum şimdi ama kurcalayınca çıkar, oraya istediğin yurtdışı DNS adresini yazıcan işte.
Sosyal ağlarda paylaş

benim dedigimi yapmak mumkun olmayabilir.
gerizekali yetersiz airties ve kankasi ttnet modemin firmware ine gommus ayarlari.

http://m.friendfeed-media.com/2c7882bdc29524553931513fc56216d6fccc0a24
bahsettigim sayfa burasi, tum textfield lar editable olmaliydi.

bu durumda soyle bi oneri sunabilirim,
evde win7 makinen varsa devamli acik ve internete bagli, onu 2way hotspot yaparsin, ve custom dns lerini girersin, ve bu baglantiyi kablosuz olarak iphone a paylastirirsin. iphone airties araciligiyla degil bilgisayar araciligiyla custom dns ile girer.

bilgisayar calismiyorken patlar bu durum, ikincil baglanti olarak da airties tanitirsin, bilgisayar calismiyorken kisitli ttnet kullanirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah. Sende ne kadar malzeme varsa bende de bi o kadar var. Dert degil o yuzden. sadsda

edit : Yalniz onu yaparsan butun projeler, butun fikirler de dokulur o zaman ortaya. Kaldi ki o log'lardan kitap bile cikar, bosuna ziyan etmeyelim bence. =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...