Mithat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Bu tarz siteler var mı bildiginiz. Ornegin ben bahcesehir universitesinde amerikan kulturu ve edebıyatı okuyorum ve american drama 1 dersi ıcın arkadasımın defterının fotokopisini gidip ondan istemektense bu siteye giriyorum ve o siteden o dersle ilgili notları ındırıyorum onları okuyarak hazırlanıyorum vizeme finalime. Tabii bu Turkiyede ki bir cok okul ve bölüm ıcın hepsi icin gecerli hadi amerikan kulturu sacma olmıyabılır ama hacettepe tıp farmakoloji falan gıbı olabilir. Temel fikri anladınız var mı boyle bir site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 civar fotokopiciler ? muhattap olmuyorsun ogrenciyle zaten sunun ders notu var mi diye soruyorsun veriyorlar varsa; online olarak sanmadim pek hocalar yayinliyor bazen oyle y.lisans notlarinida lisans gormedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bolumde dogru duzgun insan tanimadigimdan cok cektim ben not konusundan. Millet genelde vermezdi zaten notlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 öle düzgün bi site yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ÖYLEYSE NİYE HEMEN YAPIP PARAYI KIRMIYORUZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 googleye ders notu yazınca çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 "roket adam" said: ÖYLEYSE NİYE HEMEN YAPIP PARAYI KIRMIYORUZ? Bİ SÜRÜ OKULDAN NOT TOPLAMAN GEREKİR BİRİSİ SENİN TÜM TOPLADIKLARINI ÇALAR VE KENDİ SİTESİNDE VERİR KEZA KOPİRAYT DA YOK!! BİZ NİYE BAARIYORUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 UCUNA DA TARAMALI TAKARIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 PİU PİU PİU PİU PİU PİU PİU PİU PİU PİU PİU PİU PİU PİU PİU PİU DİYE Mİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 O ZAMAN PARALI YAPARIZ PARAYI VERMEYENLERE DE UCUNDAN GÖSTERİRİZ ACCIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bazi arkadaslar ders sopasi vericem birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar