Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 amerikadan bi arkadaş kendisine çay göndermemi rica ediyo da en ucuz (ve şöyle en fazla bi hafta içinde falan) nası gönderebilirim acaba? yurtiçi kargoyu deniyim bi fikir versin diye ama 5 kiloluk koli için 250 lira falan masraf çıkardı vazgeçtim ordan. daha önce kargo yapanlar hangi şirketleri kullandıklarını yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ptt ile gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ödemeli gönder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 zaten ödemeli göndericem de adama 200 dolarlık fatura göndermek istemiyorum küfür gibi. ptt'nin sitesinde de amerika için tarife bulamadım, diğer ülkeleri veren bişey buldum ama amerikanın karşısında fiyat yazmıyo. 5 kilo ne kadara gider acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 arkadaşına burayı söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 çay var amerikada, İlla rize çayı mı içicekmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bu dediğim site de adamlar gül böregi bile gönderiyormuş gerçi 13 dolar 3 tanesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yazıyor ptt sitede amerika için ilk kg 28,70 sonrası 9,20 diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 tamam teşekkürler herkese. laorx, meraklıymış çaya rize çayını da denemek istiyomuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 rize çayı diye kaçak çay gönder türkiyeye gelirse hep öyle içicek çünkü alışsın şimdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 tulumba çok güzel siteymiş ya. ama kaçak çay koymamışlar malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Panzer_General Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Bir kafa çakarım; görürsün kaçak çayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 5 kilo cay. yani kilo tutan her$ey pahalidir. bu hem kilo hem hacim tutar. en kolayi ptt ile int. shipping. dhl ups falan da sorabilirsin ama muhtemelen 100$ uzeri cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bi de amerikada cayin kirali var lan. rize cayi ne asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Süslü Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 manve said: arkadaşına burayı söyle. şu yabancılarda ki belly dance tutkusu nedir bir türlü çözemedim. Türkiye dedinmi kebap,belly dance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ne olcakti abi, gungorende kahveye gidip 6li mi oynasalardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar