Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Oha kingpin. Yakıştıramadım sana hehehe. Doyle'un olduğu ve sonunda öldüğü sezon 1. sezondu. Bu host'un ilk göründüğü ve sonunda 3 bölüm host'un boyutunda geçen 2. sezondu. Şimdi 3. sezonda.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 dru zaten buffy de ölmemişmiydi yaw? neyse angel süferdi bence buffy de eh işte, biraz saçmaladı dövüşürken yapıştılar noluyooooz yaw filan oldum ben bi anda, buffy de konu her ne kadar biraz saçmalamış olsada kurgu filan çok iyiydi bence, ciddi olarak diyorum sevişme sahnesi çok iyiydi :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ya ben bu dızıler ıcın god father'ı seyretmedım ve ıkı haftadır.. kacırıyorum of ya aman ya puff yaaa... ulaaaannnn!!!!!![hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Neler oluro hüleayn? Uzun bi süre sonra Buffy ile Angel'ı izliyim dedim, birinde Buffy Spike'a verdi, öbüründe de Darla öldü.[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: Catscratch, 10 November 2003 18:44 tarihinde demiş ki: Oha kingpin. Yakıştıramadım sana hehehe. Doyle'un olduğu ve sonunda öldüğü sezon 1. sezondu. Bu host'un ilk göründüğü ve sonunda 3 bölüm host'un boyutunda geçen 2. sezondu. Şimdi 3. sezonda.[hline]This Cat Scratches Free. ahah ben doyle in öldüğü sezonu 1.sezon falan diye biliyordum :) eheh özür dilerim bir angel manyağı olarak ciddi bir pot kırdım ama telafi edecem.. bunu =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 sezonu söylediğin için çok teşekkürler..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: theKingpin, 10 November 2003 22:01 tarihinde demiş ki: ahah ben doyle in öldüğü sezonu 1.sezon falan diye biliyordum :) [hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. zaten 1 o[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 yanlış yazmışım ki .. doyle ve host lu olan bölümleri 1 sezon zannediyordum.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ben artık izleyemiorum sewişme sahnesini ciddi merak ettim saklamaya gerek yk[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 çok basit ev yıkıldı :)) tekrarrı oluyo galib dimi cts öğlen vea öğleden sora faln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Ya bölüm geçen sezonlardan birinde buffy'nin riley ile sürekli odada sevüşmesü gibi bişiyse seyretmesemde olur.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 harbi elemanlar duvara dokunuyordu orgazm oluyordu aueah[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 buffy de çok hınzır len ehe ehe spike'ı azdırdı sinirlendirdi azdırdı sinirlendirdi spike kontrolden çıktı buffye saldırdı süper bir sevişme (?) sahnesi izledik.. ev yıkıldı sonunda o daha da süper..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ualn bı bız mı seredemedık ulan okadar seyret dızıyı okdar babayı kacır seyretmedıgımız bolumde ev yıkılsın mıçarım lan böyle hayata![hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bu bölümde bişi farkettinizmi :D Spike buffy'e karşı güç kullandı ve başı ağrımadı ? Ehehehe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ama amacı orda zarar vermek olaının dışında biraz bnce yani ne bilim yiyim de şunu doyuyum faln yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 harbi neden öle oldu ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hadi sölemeyim :p ben 7. sezonu bitireli 3 hafta falan oldu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ben farkettim de sevişiyorlar mı dövüşüyorlar mı anlayamadığımdan yorum yapamadım sanırım en mantıklı açıklama spike ın baş ağrısı çekmemiş olmasına göre şiddetli seviştikleri (yuh) :)[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ben senarist olacam direk angel i getirtirim la dan bi güzel sopa attırım spike a =P sonrada rahatlarım.. sen kimsin angelin manitaya hareket yapıyorsun :D[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 angel ın sorunu var ama buffy yi seviyo tamam kesin darlaya karşı da bişiler hisediyo cordelia ya karşı kendini sorumlu hissedio fred den de hoşlanıo adam etraaftaki bütn kadınlara yazıyo tamam hoşsun karizmasın da olmaz böle de be abi bize kadın kalmıo sora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sevismeyi birakin ya... Xander D&D Manual'i inceliyodu canavar ararken :P[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ahaha tabi yani başka nerden bulcaklar ki o kadar çok resmi bilmemneyi faln her bölüm için kitap faln yazmaları lazım öle olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: HellHound, 14 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki: sevismeyi birakin ya... Xander D&D Manual'i inceliyodu canavar ararken :P[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy cidden?[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 kitap harbiden dnd manual mi dikkat etmedim Xander "aha buldum canavari" diyince Anya dedi "o DnD Manual'i okuz" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar