hella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 harbi güzeldi buffy'de bu sefer, hakkını yemiyek. teaser'da giles'ı görünce keşke geri gelse fln dedim, nitekim lömbürdanak girdi sonda. hoştu 2side[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 abi Willow gaza gelmişti o anda biri büyü yaptı bi baktık Giles amcam gelmiş nasıl gaza geldim anlatamam .. Holtz ölürken bile yaptı şerefsizliğini .. uyuz oldum ya..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 holtz, nuri alçodan beter oldu. angelda 250 yaşında mı ne, saf mazlum genç sanki. ulan hadi zeki değilsin, tecrübe de mi yok bre vampir ?[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 abi ben bile inandım ne diyorsun holtz un artık akıllandığına :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: theKingpin, 08 February 2004 22:54 tarihinde demiş ki: Holtz ölürken bile yaptı şerefsizliğini .. uyuz oldum ya.. bile demişsinde büyük ihtimalle diğer boyuttan geldiğinden beri bunu planlıyodu. rolü gereği, çok çakal bi adam zaten.[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 holtz un zaten ahı gitmişti vahı kalmıştı pörsümüş portakala benziodu öldü iyi oldu moruğa ama bide şerefsizlik yapmasaydı iyi olurdu.ama adam iyi rol kesio walla:) ayrıca spike çok iyi dayak yedi hll olsun o alev yumruklu elemana ruhuna fatiha sen glory den sonra spike ı en iyi morartan adam olarak herzaman kalbimizde olacaksın:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 willow bir de skeleton summon etseydi tam bir necromancer görcektik... bu holtz'a sinir oldum ya. wolframhart a bile bu kadar uyuz olmamıştım.. tamam adam angelus'a karşı kin beslemiş içinde. tamamen kin dolu, kendisinin bir şeytan, angel'ın bir melek olduğunu göremiycek kadar kin dolmuş.. Connor'a ise bu kinin hepsini aşılamış, bu kinle büyütmüş.. Hele o son sahnede babasını öldürdüğünü sandığından Angel mangel dinlemez artık.. Yazık ya Angel'a. Oğlunu kendisine karşı yaptı salak Holtz..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Angel'i öldürseydim keşke dedi ya Connor Holtz'a. Holtz'da öldürseydin benim yetiştirdiğim çocuk olamazdın dedi. Holtz yaşlandığı için istediğini yapamadı. Kingpin, senin kalbin angel'in sezon sonuna dayanmaz o zaman. İzleme sen hehehe.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Giles Giles Giles! Anya da vengence demon ligi biraktigindan beri ilk kez farkedilir bir guc gosterdi. connor a da yazik yani. nasil bir doldurusa geldiyse artik chor thorc ta, uzuldum ben. Cory ye de paket program vermis yuce gucler hakkaten :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ehe abi tamamen sıkış senaryo gidiyor aynı benim oynattığım frp seansları gibi eheheh.. yahu o arada derede nasıl olurda willow'un şu sevdiği kızı vururlar.. başka bir aptal rastlantı, alakasız şekilde giles geliyor ehhee. ulan daha evvelden gelsene.. özledim senin buffy'le gidip mage/vampir avlayışınızı (ilk sezonlar).. yalnız kapıda giles gözüktüğünde "aha ayvayı yedin willow" dedim eheh.. umarım giles'ın yetenekleri körelmemiştir..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: theKingpin, 08 February 2004 22:54 tarihinde demiş ki: abi Willow gaza gelmişti o anda biri büyü yaptı bi baktık Giles amcam gelmiş nasıl gaza geldim anlatamam .. Holtz ölürken bile yaptı şerefsizliğini .. uyuz oldum ya.. tam yazcağım şeyleri yazmış aehu :)[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Pegasus, 09 February 2004 00:18 tarihinde demiş ki: holtz un zaten ahı gitmişti vahı kalmıştı pörsümüş portakala benziodu öldü iyi oldu moruğa ama bide şerefsizlik yapmasaydı iyi olurdu.ama adam iyi rol kesio walla:) ayrıca spike çok iyi dayak yedi hll olsun o alev yumruklu elemana ruhuna fatiha sen glory den sonra spike ı en iyi morartan adam olarak herzaman kalbimizde olacaksın:P Hop dediks Spike a laf yok. Buffy daha ön planda iken en ii karakter o idi. Ben sabırsızlıkla Angela transfer olmasını bekliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bu gözetmenlerin büyü ile alakası var mı ? bilmiyorum giles'i da wesley başarırız bir gözetmendi öyle hatırlıyorum .. eheh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 giles süper büyüler çekiyordu diye hatırlıyorum..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 watcherlar yada sadece giles buyu yapmamaya yemin etmisti sanki.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ohoo siz holtza kıllandıysanız bir dahaki bölüm connor angelı kitleyip suya atınca baya sinirleneceksiniz demektir hele de tam orda sezon bitince gerçi cnbce aynen devam edecek sanırım ama bir sonraki sezona[signature][hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 SPOILER YAPMAYIN DIYE KAC YUZMILYONBIN KERE SOYLENECEK!! INSANI CILEDEN CIKARTIRSINIZ![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hahahaha adam işlenmemiş odun misali direk yazdı.[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 abi her geçen gün "acaba bu topic nedir" diye gelip, daha önce çekip izlediği bölümleri anlatan kişilerre karşı bir tedbir alsak sanıyorum.. topic başlığına (bölüm özeti, yani spoiler yapmak yasaktır) diye mi eklesek acaba?[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ne fark eder kalas gene yapar kalaslığını sözüm mecklsten dışarı.. [hline] giles giles giles baba ya hastasıyım ingilizlerin (bu dizilerde) nerdesin wes??? lan angel git özür dile lan eşşolusu[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 wes, giles ve spike'ın konuşma biçimleri zaten çok hoş..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ya bugün arabayla okuldan gelirken sanırım angel'in Lorne'un barında ilk söylediği şarkının disco versionunu dinledim. Oh mandy. hahaha. Çok ilginçti.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 westlife - mandy çalıyor ara sıra mtv'de felan.. ama kesinlikle angel kat kat iyi söylemişti..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 sanırım angel ve buffy'nin remzi kitapevinde dvdleri falan çıkmış,zaten önceden ing. kitapları vardı.. remzi rule :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 e bu sezon bitiyo, gelicek sezon başlicak mı haftaya ? yoksa beklicezk miyiz ?[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar