kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 dönjem bana sana abi.. bilimum p2p programlarından arattın mı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Emuleden indirdigim problemli kazaadan daha once denemistim ama yoktu bulamadım. Bulduklarim da oyle cok kaliteli felan değildi. Torrente gelince zaten nereden bulabileceğim konusunda hiç bir fikrim yok. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 17 January 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hocam imesh kullanmayı denesen ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Yok uyuzum ben o programa nedendir bilmiyorum 3 kere yukledim 3ünde de bilgisayar göçtü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 aslında en güzel p2p programlarından biridir şiddetle savunuyorum.. bende diğer programlara uyuz oluyorum kazaa falan :) nasıl search ettiğini sölersen bi arayım bende belki bulurum imesh te o zaman sende yüklersin direk bölüm adını mı yazıyorsun ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Angel 3E18 3x18 Double.Or.Nothing isimlerini kombinasyon yaparak ariyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 *!becerememiştir çaktırmadan sıvışmaya çalışır* eh şey akşam gelicem şimdi gym e gidiyorum o zaman bakarız ghald hocam..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 lol :lol: Sagolasin ugrasmis olman yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 angel 3x18 diye aratırsan çıkıo kazaa da ama tek bir tane. Hızlı bağlantın varsa indirirsin. Kazaa çözüm deil aslında. Çözüm internetten DVD siparişi :D Sonra ne güzel divx'e çevirir satarsın :D Belki sağda solda vardır divx olarak satan. Kazaa çözüm diil diorum hakkaten değmez o kaliteye.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 tamam abi okudun izledin farketmez, ukalalık yapma anlamında söylemedim onu ben. söyleme anlatma abi. foreshadowlar bırak kalsın foreshadow olarak. bölümden sonra de istediğin kadar, 1326 bölüm önce angelın öldüğünü gördü ya, işte öldü. o bunun içindi de, ama öldüğü bölümde söyle.[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 e-meulede shareractor' daki bolumlerin goruntu kaliteleri cok guzel fakat xvid olarak kaydedilmiş ve her biri 350mb civarlarında. Xvidle başa cıkamadım baska formata cevireyim dedim ve ses problemi cıktı maalesef ama gercekten kacirdiginiz bolumleri eger xvidlerle probleminiz yoksa ordan indirip seyredebilirsiniz. Ben bezdim ve vaz gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Spoiler genelde yazmam ama yazarsam uyarırım zaten. Ayrıca Angel ile Buffy'nin bu haftadan itibaren sezon sonuna kadar bağlantılı gideceğini söylemek spoil felan deil. Amerika'da Angel'ın TV reklamları hep o hafta yayınlanacak bölümden görüntüler içerir. Teaser olayı. Sinema filmleri trailer'ı gibi. Allahtan burda öyle vermiolar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ulan bu kadar kolaydı madem ne aylarca ugrasıyorlar gidip silah alıp vursalardı avcıyı bide spike nereye gitti öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 nihahaha seeing red bugunmus meger :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 CONNOR HAS CAME BACK ! süperdi ya..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Of nasıl gaza geldim ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Spike'ın işi gücü var :D Angel süper bitti ya. Suratlardaki ifadeyi haftaya görebilecez artık :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Acaba hangisi destroyer di :) connor mu yoksa diablo tribi yaratık mı :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 elinde angel'in divx leri olan var mı. ankara'da olan olursa daha da iyi. bütün bölümleri istiyorum ama elinde olan varsa lütfen cevap yazabilir mi.[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Tara vurulunca Willowun gözleri bitirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ya izleyemedim en bomba bölümmüş burda yada pmden açıklıcak kadar angel buffy manyağı olan varsa çok mutlu olurum? eğer gerçekten çok iyiyse indiriyim netten bölümleri[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 will in buyu yapmaya niyetli oıldugu zamandaki haline siyah oluyodu o gozler simdi kımızıda eklendi bu demekki will o sebek adamın beyin suyunu aktacak[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ikiside son dakikalarda bombayi patlatti. 24ten kapmislar bunu heralde.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 çok süperdi beh willow ruleeeeeee ahaha[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 şimdi tekrarını izledim. gerçekten süperdi. acaba her şakanın altında gerçek payı vardır kaidesiyle yalancı kehanette de doğruluk payı olabilir mi. angel oğlunu öldürür mü. ya ad connor angel'i. bir hafta sabretmek zor valla.[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar