Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mum_Chamber said: (misal x tarihi itibariyle master league'de olanlar) ve o kritere uyanlar oylayarak mevcut oyuncular icinden kaptani secsinler. beyler ben mi yanlış anladım acaba , mum_chamberın bu lafından çıkardığım masterda olanlar sadece oylasın gibi bişi demiş sanki yani kaptan master olsun demiyor gibi geldi bana ^^ oyman reyiz alsın kaptanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ben de öyle anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 _Spartacus_ said: Tabii Pentagram'ın yaptığını işin bunla alakası yok, bu işi yapabilmek için master ya da diamond ligde olmak gerekmiyor Milli takım kaptanı benim de düşündüğüm gibi maça çıkması şart olmayan bir insanmış. Yani burada illa Master/Diamond birisi olması hatta oyuncu olması bile şart değil. Olması iyidir, komünite sever vs. o ayrı tabi ama aranan ilk özelliğin oyunculuk olmadığını vurgulamak istemiştim ben. Hoş iki saattir boşa konuşuyorum, önerilen iki adamın oyun yeteneği ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mum_Chamber said: sc camiasinda kimseyi tanimam, kalp kirmak degil amacim ama birinin bunu soylemesi gerek: bu olayi padisahlik gibi devir teslim usuluyle yaparsaniz milli takim zarar gorur. bir kriter belirleyin (misal x tarihi itibariyle master league'de olanlar) ve o kritere uyanlar oylayarak mevcut oyuncular icinden kaptani secsinler. boylece bu isi daha demokratik bir temele oturtun. Sevgili mum_chamber. Benim ,kaptanlığı devir alıyorum gibi bir açıklamam olmadı. Sadece arkadaşlar uygun görmüşler. Yani ortada padişahlıktaki gibi babadan oğula geçen bir yetki teslimi yok. Hatte şöyle diyeyim 1hafta boyunca aday çıkmasını bekliyorum. Bu işi ciddi yapabilecek bir aday çıkarsa ben karşısına rakip olarak bile çıkmayı düşünmüyorum. 1-2 Hafta boyunca bekleyelim bakalım aday çıkarsa ve insanalarda uygun görürse o kaptan olsun. Yok kimsede çıkmassa milli takımı kaptansız bırakacak değiliz o sorumuluğu alırız. O yüzden senin gibi düşünenler içini rahat tutsun ve hemen adaylığını koysunlar ben kimsenin önüne engel değilim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 STARCRAFT SPOR TAKIMININ KAPTANI KİM OLUCAK DİYE GECE UYKULARIMIZ KAÇIYOR DAYANAMIYORUZ ARTIK HADİ AMA özür dilerim karşı koyamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 padişahım çok yaşa, padişahım çok yaşa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kendini tanimiyorum ama, oyman bizim bildigimiz mahalle bakkalinda takilan göbekli kelli felli ahmet abimiz gibi sevecen cana yakin biri gibi duruyor. community yapar diyorsa onunda razisi varsa neden olmasin. aha buda ispati.(en soldaki) http://globalevent.ttesports.com/newsletter/IMAGE/tk20110112_001.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 konu milli takım benim üzerimde dönmesin olay lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 oyman +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Adaylar olmak istiyorlar mı vakit ayırabilecekler mi? Eğer iki aday da istiyorsa %40bo3 + %60 oylama ile birini seçebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 soyle bisey yapilsin o zaman. kaptan olmak isteyenler takim kursun, o takimlar turnuva yapsin, sonuclara gore puan filan verilsin, bi de kaptanlar arasi turnuva yapilsin, butun puanlarin toplamina gore secilsin kaptan. gerce, o kadar adam cikmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aquila said: soyle bisey yapilsin o zaman. kaptan olmak isteyenler takim kursun, o takimlar turnuva yapsin, sonuclara gore puan filan verilsin, bi de kaptanlar arasi turnuva yapilsin, butun puanlarin toplamina gore secilsin kaptan. gerce, o kadar adam cikmaz heralde. zannetmiyorum.çoğu kişi oymanın seçilmesi için hemfikir şu anda,tabi ben de dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 oow resmi görünce tek kel ben degilmisim oyman darvin ben 3ümüz takılmalıyız bi ara -..- oymanın kafa cok buyuk bu arada kaptan olmaya engelmi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Memphis said: oow resmi görünce tek kel ben degilmisim oyman darvin ben 3ümüz takılmalıyız bi ara -..- oymanın kafa cok buyuk bu arada kaptan olmaya engelmi bilmiyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Agmahan said: Eğer iki aday da istiyorsa %40bo3 + %60 oylama ile birini seçebiliriz aquila said: kaptan olmak isteyenler takim kursun, o takimlar turnuva yapsin, sonuclara gore puan filan verilsin, bi de kaptanlar arasi turnuva yapilsin, butun puanlarin toplamina gore secilsin kaptan. kaptan olcak adam arklarını toplıcak iki kaptanın takımı farklı olucak gibi mi düşünüyorsunuz? aynı adamları seçcek ikisi de + aralarında bo3 yaptırmak nedir >.< oyuncu seçilmiyor , milli takım işlerini organize edicek kişi seçiliyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 tamam iste, turnuva icin takim organize edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aquila said: soyle bisey yapilsin o zaman. kaptan olmak isteyenler takim kursun, o takimlar turnuva yapsin, sonuclara gore puan filan verilsin, bi de kaptanlar arasi turnuva yapilsin, butun puanlarin toplamina gore secilsin kaptan. gerce, o kadar adam cikmaz heralde. http://img238.imageshack.us/img238/2885/facepalmua8.gif http://img238.imageshack.us/img238/2885/facepalmua8.gif http://img238.imageshack.us/img238/2885/facepalmua8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Milli takım kaptanı bu olsun http://www.haber-sondakika.com/wp-content/uploads/2009/06/hamit_altintop.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 vay senkronize facepalm! normal şartlarda tactical facepalm bile yetmezdi o söylenenlere ama bi de kimin yazdığına bakın. aquila... bölümümüzün yeminli düşmanlarından birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 walla bende Oymanı bilirim severim sayarım bence de uygun bir isim. Ayrıca bir isimde Arcane vardı sevilen ve tanınan biri ama sc gecmişini bilmiyorum. sadece fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mum_Chamber said: sc camiasinda kimseyi tanimam, kalp kirmak degil amacim ama birinin bunu soylemesi gerek: bu olayi padisahlik gibi devir teslim usuluyle yaparsaniz milli takim zarar gorur. bir kriter belirleyin (misal x tarihi itibariyle master league'de olanlar) ve o kritere uyanlar oylayarak mevcut oyuncular icinden kaptani secsinler. boylece bu isi daha demokratik bir temele oturtun. gladyatör mü seçiyon koç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Sleeep said: aralarında bo3 yaptırmak nedir >.< oyuncu seçilmiyor , milli takım işlerini organize edicek kişi seçiliyor ^^ taş,makas, kağıt oynasınlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bombilo tröllemeyi kes artık.dahada uslup bozdurma insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Abi bu türklerle milli takım da zor oluyor ya. Adam 2 maç gelmiyor 3. maç kadroya almıyorsun trip atıyor oynamıyorum o zaman lan filan modlarına giriyor. kaptan trip atilmayacak biri de olmalı aynı zamanda. Şu an aktif lig ya da kupalarda var mıyız? Yoksak seçmeyin anasını satayım bi süre takılsın böyle. Zaten millet birbirini boğazlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bana kimse trip atamaz bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar