Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

milli takım kaptanlığı

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Mum_Chamber said:

(misal x tarihi itibariyle master league'de olanlar) ve o kritere uyanlar oylayarak mevcut oyuncular icinden kaptani secsinler.

beyler ben mi yanlış anladım acaba , mum_chamberın bu lafından çıkardığım masterda olanlar sadece oylasın gibi bişi demiş sanki yani kaptan master olsun demiyor gibi geldi bana ^^

oyman reyiz alsın kaptanlığı
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:
Tabii Pentagram'ın yaptığını işin bunla alakası yok, bu işi yapabilmek için master ya da diamond ligde olmak gerekmiyor

Milli takım kaptanı benim de düşündüğüm gibi maça çıkması şart olmayan bir insanmış. Yani burada illa Master/Diamond birisi olması hatta oyuncu olması bile şart değil. Olması iyidir, komünite sever vs. o ayrı tabi ama aranan ilk özelliğin oyunculuk olmadığını vurgulamak istemiştim ben. Hoş iki saattir boşa konuşuyorum, önerilen iki adamın oyun yeteneği ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

sc camiasinda kimseyi tanimam, kalp kirmak degil amacim ama birinin bunu soylemesi gerek:

bu olayi padisahlik gibi devir teslim usuluyle yaparsaniz milli takim zarar gorur.

bir kriter belirleyin (misal x tarihi itibariyle master league'de olanlar) ve o kritere uyanlar oylayarak mevcut oyuncular icinden kaptani secsinler. boylece bu isi daha demokratik bir temele oturtun.

Sevgili mum_chamber. Benim ,kaptanlığı devir alıyorum gibi bir açıklamam olmadı. Sadece arkadaşlar uygun görmüşler. Yani ortada padişahlıktaki gibi babadan oğula geçen bir yetki teslimi yok. Hatte şöyle diyeyim 1hafta boyunca aday çıkmasını bekliyorum. Bu işi ciddi yapabilecek bir aday çıkarsa ben karşısına rakip olarak bile çıkmayı düşünmüyorum. 1-2 Hafta boyunca bekleyelim bakalım aday çıkarsa ve insanalarda uygun görürse o kaptan olsun. Yok kimsede çıkmassa milli takımı kaptansız bırakacak değiliz o sorumuluğu alırız.

O yüzden senin gibi düşünenler içini rahat tutsun ve hemen adaylığını koysunlar ben kimsenin önüne engel değilim bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

kendini tanimiyorum ama, oyman bizim bildigimiz mahalle bakkalinda takilan göbekli kelli felli ahmet abimiz gibi sevecen cana yakin biri gibi duruyor. community yapar diyorsa onunda razisi varsa neden olmasin. aha buda ispati.(en soldaki)

http://globalevent.ttesports.com/newsletter/IMAGE/tk20110112_001.JPG
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

soyle bisey yapilsin o zaman.

kaptan olmak isteyenler takim kursun, o takimlar turnuva yapsin, sonuclara gore puan filan verilsin, bi de kaptanlar arasi turnuva yapilsin, butun puanlarin toplamina gore secilsin kaptan. gerce, o kadar adam cikmaz heralde.

zannetmiyorum.çoğu kişi oymanın seçilmesi için hemfikir şu anda,tabi ben de dahil.
Sosyal ağlarda paylaş

Agmahan said:

Eğer iki aday da istiyorsa %40bo3 + %60 oylama ile birini seçebiliriz

aquila said:

kaptan olmak isteyenler takim kursun, o takimlar turnuva yapsin, sonuclara gore puan filan verilsin, bi de kaptanlar arasi turnuva yapilsin, butun puanlarin toplamina gore secilsin kaptan.

kaptan olcak adam arklarını toplıcak iki kaptanın takımı farklı olucak gibi mi düşünüyorsunuz? aynı adamları seçcek ikisi de + aralarında bo3 yaptırmak nedir >.< oyuncu seçilmiyor , milli takım işlerini organize edicek kişi seçiliyor ^^
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

soyle bisey yapilsin o zaman.

kaptan olmak isteyenler takim kursun, o takimlar turnuva yapsin, sonuclara gore puan filan verilsin, bi de kaptanlar arasi turnuva yapilsin, butun puanlarin toplamina gore secilsin kaptan. gerce, o kadar adam cikmaz heralde.

http://img238.imageshack.us/img238/2885/facepalmua8.gif

Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

sc camiasinda kimseyi tanimam, kalp kirmak degil amacim ama birinin bunu soylemesi gerek:

bu olayi padisahlik gibi devir teslim usuluyle yaparsaniz milli takim zarar gorur.

bir kriter belirleyin (misal x tarihi itibariyle master league'de olanlar) ve o kritere uyanlar oylayarak mevcut oyuncular icinden kaptani secsinler. boylece bu isi daha demokratik bir temele oturtun.

gladyatör mü seçiyon koç ?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu türklerle milli takım da zor oluyor ya.
Adam 2 maç gelmiyor 3. maç kadroya almıyorsun trip atıyor oynamıyorum o zaman lan filan modlarına giriyor. kaptan trip atilmayacak biri de olmalı aynı zamanda. Şu an aktif lig ya da kupalarda var mıyız? Yoksak seçmeyin anasını satayım bi süre takılsın böyle. Zaten millet birbirini boğazlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...