Loxias Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UNnfyhEu4Sg&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 PENIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 olm bu çok fenaymış. da kimse yorum yazmaya cesaret edememiş sanırım. az önce ölçtüm demesi de ilginçmiş. insanların sağlıklarıyla dalga geçmek olmaz da adam kaşınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 faketir işallah yoksa çok vahimmiş.doktor falan beni ilgilendirmezde benim arkadaşlar var onların kalın diyince orda koptum ahahah toplasıp ölçüyorlar herhalde.onuda bıraktım doktor harici bir kişiye nasıl anlatıyorlar böyle şeyleri anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar