MaDOnos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 http://eveboard.com/pilot/MaDOnos Satıyorum ilginenler olursa pmden ulaşsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Selamlar, Ben eve oyuncusuyum,2,5 mio sp bir minmatar pilotuyum ama uygun fiyatlı char da satın alma niyetimde var,araştırıyorum..Fiyat nedir acaba? syg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 guzel karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Böyle full pvp char mı olur allah aşkına, bildiğin tırt bi char olmuş bu. Bu skillerle full pvp charı değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Yorum yok mete lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Hic gunnary yok harbiden :S ama 6 aya fevkalede char olur. Bide compensationlar felan 4 aslinda 40m SPye bu chardan 5 kat daha kullanisli bir char yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ne 6 ayı nerden baksan 1 sene lazım. Caldari char olmasına rağmen Gunnery ve Compensation skilleri nerde bu charın!!! Reampage misin reampaeg misin nesin bilmeden konusuyosun, bi daha benim yazdığım topiclerde yazdığını görmiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 1. Charım nasıl diye konu açmadım :) 2. Bu char missile base ve asla gunnery kasmayı düşünmüyorum. 3. Compesetionlar 4 çünkü çok az fitimde pasif hardener kullanıyorum ama em 5 olabilir çok büyük bir farkı yok rank 2 kısa sürede kasılır. 4. Tüm amar caldari missile gemilerini, reconlarını logisticlerini lvl 5 skillerle rahat kullanabilirsiniz. 5.Ayrıca çok iyi explorerdır plex ya da shipi rahatlıkla bulabilirsiniz. 6. Gallente cruiser da 5 dir ishtar ve myridon kullanabilirsiniz nitekim t2 heavy drone ve sentry droneda kullanabilmektedir. 7. Dreadnought skilli 5 dir ayrıca jump calibration skillide 5 oldugu icin uzun mesafe jump yapabilir. 8. Black Ops skillide 5'tir ayrıca oda jump calibration kullandığı için uzun mesafe jump yapılabilir. 9. Ayrıca Caldari Strategic Cruiserı, Thermodynamicsi ve 3 tane caldari substem skilli 5 tir çok iyi bir tengu yapılabilir. RR Bslere nasıl girecek bu char diyorsanız ben onlara genelde logistic ya da reconla giriyorum. Gunnery hariç istedğiniz şeklide kullanabilirsiniz charı. 10. Gunnery char arıyorsanız bu char size göre değildir. 11. Beğenmediyseniz ya da charıma laf etmek istiyorsanızda öm gönderiblirsiniz ama konuyu bulandırmayalım :) 12. Bu charla pvp yapılmaz diyenlerde statslarına bakabilir bu charın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Para makinesi gibi = ) Bunun dısında titan alt olarakta basarili Satista kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 hayırlı satışlar pasif hardener kullanan mı var ya zaten. compenseyşın benim de en son düşüneceğim skillerdir. pirate falan olmadıktan sonra pvp her türlü yapılır ne farkeder roket gunnery... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Neyse bende uzatmıyayım daha :) Bilmeyenler olabilir, madonos benim eski corp arkadaşlarımdandır (ondan bu kadar takıldım :D ), charı işini bilen biri kullandığında neler yapabildiğine şahit olmulş biri olarak charın çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca bizim sayemizde charla ilgili yaptığın son açıklamalar baya iyi olmuş, satışını daha hızlandırır bence :) İyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 İş arıyorum ve kendimi geliştiriyorum freelance işler yaparak o yüzden pek zaman bulamıyorım. Buldugum zamanda da wot oynuyorum. Eve onlineda tutacak pek bir şey kalmadı allianceımda usa base saatler pek uymuyor. Char artık yük oldu ilgilenemiyorumda o yüzden satıp kurtulmak istiyorum ve bu yüzden normalin altında satacağım. Deli askerden dönmüş o yüzden onun charı hakkında bir şey diyemem he durum olursa onla gene takılırım full guneery hem o :P Bu sebeplerden dolayı satıyorum. Yoksa 4.5 sene oldu nerdeyse charı acalı ne emekler harcandı ne çatışmalara girildi ne tartışmalara girildi bu charla :P Biraz daha böyle konuşursam satmaktan vazgeçeceğim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Bence kesin saticaksan yaza dogru sat hem daha cabuk alici bulursun hemde o zaman kadar gunnery kasarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Kesin satacağım canım yoksa konu açmam pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 O zaman fiyat acisindan gunnery kasman cok arti charin o zaman harbiden 70+m sp degeri kazanir hemde bazen boyle charlari zengin herifler gozu kapali bastirip aliyor beyenirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ISk karsılıgıda satıyorum http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=edit&threadID=1472995&line=1&characterID=460555112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1472995 yukardaki yanlıs link bu dogru olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Edited by: Absolution on 24/02/2011 00:54:26 you might have more luck if you put a link with ur skills Razz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Gecenin bir vakti herseyi yazmısım link koymayı unutmusum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 benim 110m herşeyi yapar all race all ship all gun all etc /+science bi titan skili eksik char kac para eder acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 28 - 35 arası gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Karakter satılmıştır ilginize teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Kaça sattın Mado_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 20 Bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 hayırlı olsun. Desene kafadan 1 milyar cepte şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar