Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılk 70M+ Full pvp + full explorer

MaDOnos

Öne çıkan mesajlar

1. Charım nasıl diye konu açmadım :)
2. Bu char missile base ve asla gunnery kasmayı düşünmüyorum.
3. Compesetionlar 4 çünkü çok az fitimde pasif hardener kullanıyorum ama em 5 olabilir çok büyük bir farkı yok rank 2 kısa sürede kasılır.
4. Tüm amar caldari missile gemilerini, reconlarını logisticlerini lvl 5 skillerle rahat kullanabilirsiniz.
5.Ayrıca çok iyi explorerdır plex ya da shipi rahatlıkla bulabilirsiniz.
6. Gallente cruiser da 5 dir ishtar ve myridon kullanabilirsiniz nitekim t2 heavy drone ve sentry droneda kullanabilmektedir.
7. Dreadnought skilli 5 dir ayrıca jump calibration skillide 5 oldugu icin uzun mesafe jump yapabilir.
8. Black Ops skillide 5'tir ayrıca oda jump calibration kullandığı için uzun mesafe jump yapılabilir.
9. Ayrıca Caldari Strategic Cruiserı, Thermodynamicsi ve 3 tane caldari substem skilli 5 tir çok iyi bir tengu yapılabilir.
RR Bslere nasıl girecek bu char diyorsanız ben onlara genelde logistic ya da reconla giriyorum. Gunnery hariç istedğiniz şeklide kullanabilirsiniz charı.
10. Gunnery char arıyorsanız bu char size göre değildir.
11. Beğenmediyseniz ya da charıma laf etmek istiyorsanızda öm gönderiblirsiniz ama konuyu bulandırmayalım :)
12. Bu charla pvp yapılmaz diyenlerde statslarına bakabilir bu charın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse bende uzatmıyayım daha :)

Bilmeyenler olabilir, madonos benim eski corp arkadaşlarımdandır (ondan bu kadar takıldım :D ), charı işini bilen biri kullandığında neler yapabildiğine şahit olmulş biri olarak charın çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca bizim sayemizde charla ilgili yaptığın son açıklamalar baya iyi olmuş, satışını daha hızlandırır bence :)

İyi satışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

İş arıyorum ve kendimi geliştiriyorum freelance işler yaparak o yüzden pek zaman bulamıyorım. Buldugum zamanda da wot oynuyorum. Eve onlineda tutacak pek bir şey kalmadı allianceımda usa base saatler pek uymuyor.

Char artık yük oldu ilgilenemiyorumda o yüzden satıp kurtulmak istiyorum ve bu yüzden normalin altında satacağım.

Deli askerden dönmüş o yüzden onun charı hakkında bir şey diyemem he durum olursa onla gene takılırım full guneery hem o :P

Bu sebeplerden dolayı satıyorum. Yoksa 4.5 sene oldu nerdeyse charı acalı ne emekler harcandı ne çatışmalara girildi ne tartışmalara girildi bu charla :P Biraz daha böyle konuşursam satmaktan vazgeçeceğim hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...