Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 sanirim yarim depoyla 250 km yaptim. 4-5 kere kokledim. yalniz canimi sikan bi$ey oldu. dsg yi S e alip bi kalki$ yapiyim dedim. 3ten 4 e gecerken dsg BANG i yedim. henuz 2. defa denemedim S te. $imdi 7 ileri dsg lerde kronik sorun bu diyen de var, 1-2 defa bang gelip bi daha hic gelmeyen de var. Drive modda bi hicbir sikinti yok. ama S te o ses gelince tamam mekatronigi elimize alicaz diye du$undum. bunun di$inda araba hakkaten cok iyi ya. cok zevkli ufak tefek. iyi ki cooper a bayilmami$im o kadar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dsg bang dediğin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 vites atarken 5k devirde DAAAAN diye bi ses geliyo. buna dsg bang diyomu$ ecnebiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yavas giderken minik tumseklerde şakırtı sesi geliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Selam, Kuru tip yapınca bu sesler geliyor malesef. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 synthesizer said: yavas giderken minik tumseklerde şakırtı sesi geliyo mu? o yok henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Esh said: sanirim yarim depoyla 250 km yaptim. 4-5 kere kokledim. yalniz canimi sikan bi$ey oldu. dsg yi S e alip bi kalki$ yapiyim dedim. 3ten 4 e gecerken dsg BANG i yedim. henuz 2. defa denemedim S te. $imdi 7 ileri dsg lerde kronik sorun bu diyen de var, 1-2 defa bang gelip bi daha hic gelmeyen de var. Drive modda bi hicbir sikinti yok. ama S te o ses gelince tamam mekatronigi elimize alicaz diye du$undum. bunun di$inda araba hakkaten cok iyi ya. cok zevkli ufak tefek. iyi ki cooper a bayilmami$im o kadar para. Esh bu olaya ben de tanık oldum. Kuzenin Golf ünde araç 1.4 tsi. dsg şanzıman. Manuel konumda gaza basıp çektigi anda bir bang oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fms61 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Esh said: synthesizer said: yavas giderken minik tumseklerde şakırtı sesi geliyo mu? o yok henuz. amortisorlerin sert olması tümseklerde rahatsızlık verici boyutta mı,konforu bozuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sonradan yay takilmi$ bir arabadan daha yumu$ak. o sertlik/konfor oranini cok iyi tutturmu$lar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bugun bi sikinti daha ya$adim. araba uzun yolda 90in altinda gidemiyor =P $oyle biraz hizlaniyim 120ye cikiyim dedim. 190 la gitmeye ba$lami$im. cok net hizlaniyo ya $aka gibi bi motor bu. i$in kotusu polo olmasina ragmen hissettirmiyo hizi. korkmaya ba$ladim. Tahmin ettigimiz gibi 10 litre yakiyo, buna ara ara basmalar, hiz denemeleri dahil. belki biraz du$er tuketim 1-2k km sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Selam, Tüketim değeri 7-8bin km devrilince normale yaklaşır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 o aracın en buyuk sıkıntısı motor hacminden kaynaklı olarak uzun yolda az yakamaması. 90 ustundeki herhangi bi hızda 8+ yakıyo allahsız. sehirler arası yol da 90la gidilmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dsg ile 7. viteste az yakiyo da. direk 100 110 ayarlamak lazim yol bilgisayarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fms61 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 gti yoğun ist trafiği için nasıl.. böyle performansı olan bi araba trafikte bayılıyodur herald? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 valla supercharger oldugu icin bayilma ya$amiyorum du$uk devirlerde. ama arabanin gaz hakimiyeti cok hassas tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Selam, Ben uzun yolda 6. vitesi arıyorum valla : Yeni kasalarda 6. kademenin olması ağzımı sulandırıyor. Lâkin okuduğum bazı yazılarda da 1. ve 2. vites kademelerindeki dengesiz oran yüzünden rampada sorun olduğu söyleniyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korayege Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dostum bende alıcam gtı ama yakıt olayı nasıl? bende 2005 polo otomatik var oda yakıyıo 10-11 litre civarı.memnunmusun araçtan esh kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 10 yakiyo i$te. bu performansa az bile denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bizim arkadaş 31 e almış 2011 polo bu neden pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 GTi oldugu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yani fark olarak neleri fazla bu aracın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 nasil anlatsam.. nerden ba$lasam.. kac ki$iydik o zaman, kac ki$i kaldik $imdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 adı farklı işte kardeş. pazarlama tuzağı hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Esh said: dsg ile 7. viteste az yakiyo da. direk 100 110 ayarlamak lazim yol bilgisayarindan.aa dogru tabi, ben manuel 6dan dusunerek demistim. 7. vites gercekten bu acidan inanılmaz mantıklı, cok rahat 1 litre dusuruyodur, %15 tasarruf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Selam, Sorulan sorularla dalga geçmesek; hadi geçtik diyelim sonrasında da cevabını versek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar