Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 belki polo R a koyarlar. bunu begenirsem seneye ona da ziplayabilirim asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 gti i ben alirmiyim sonra? temiz kullan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bi de konu ilginc, kendime diyorum ulan salaklik mi yapiyorum acaba diye. bmw den poloya. ama sonra forumlara falan baktim, yurtdi$inda m3 leri gtr lari satip polo alan insanlar var,az buz da degil, baya baya var, aslinda tum dunyada neden basit. bu trafikte gidebilecegin yol yokken bu kadar pahali arabalara da gerek yok. biraz heyecan versin, gunluk kullanima elverisli olsun, az cok konfrlu olsun,iceriden de di$aridan da $ik gozuksun. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Esh said: dynaudio nedir bu? Güle güle kullan bu arada. Hatta patinaj buluşması düzenleyelim geleceksen, biraz bakalım, mıncıklayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Dynaudio bir hi-fi firmasi. B&W b&o gibi. Spesifik markalar icin de setleri var boyle. Bi tek vw grubu deil sanirim. Ayarlariz bi toplanti mart basinda alicam arabayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bugun arabayi gordum. golf r halt etmi$. cok $irin bi araba. ama media device interface yok =/ sd giri$i olmasi iyi en azindan, 32gb a kadar destekliyomu$. edit: ha bi de yarin aliyorum makineyi. shipping erken gelmi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 golf gti halt etmiş olabilir de, golf r sınıfının en iyisi falan yani şuanda :) edit: hemenn resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 golf r 105bin polo gti 49bin aradaki suru$ keyfi 56k edemez. yarin cekicem fotolari. bi de yeni plakalarda yan siyah boya silinmiyomu$. sanayiye gidip jakada kestireyim dedim de, sonradan vazgectim. direk silikon+3m basip gecicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Selam, Silikon harici sadece 3M kullan. Hatta OGS için kullanılandan al ;) Bence plakayı kestirme, çok "basit" duruyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu arada yeni vw lerin hepsinin cami karartilmi$ geliyor sanirim. showroomdaki butun arabalar filmli gibiydi. extra film yapmaya gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 arka camlar lazer filmli geliyo, yanlar normal. ayrıca evet golfe 105k deger mi sorusu biraz kava kurcalar, ama kesinlikle poloya 50 veriyosak golfe 100 verebiliriz. +80 beygir ve yeni teknoloji 4 ceker yeterince hak eder o fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu arada vwturk forumuna bakiyim dedim de. lpg li arabasina nos sipari$i gecen biri gordukten sonra $oyle bi arkama yaslandim sonra ayaga kalktim. mutfaga gidip su ictim.sonra geldim.. sonra ba$ka bir ba$likta, 2000 model 1.4 polosunu turbolamaya kalkan birini gordumk, parcalarini da sipari$ vermi$ yani. ciddi ciddi giri$mi$.. cok ilginc bi milletiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Coskun-Sabah said: lpg li arabasina nos sipari$i gecen biri gordukten sonra $oyle bi arkama yaslandim sonra ayaga kalktim. mutfaga gidip su ictim.sonra geldim.. ahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 çeşni yapmış hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hayırlı olsun okudum bütün yazılanları baya bi gidip gidip gelmişsin ama pederin 2.el a5e vericek parası varsa eğer keşke a5 alsaydın kazasız belasız kullan, dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tinerle siliniyomuş plakanın çerçevesi, serviste usta sileyim dedi bana geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Selam, Renault forumlarına bakmıştım ben de; modifiyeyi xenon+body kit ile özdeşleştiren birçok 1.5dci kullanıcısı görünce vurdum kapıyı çıktım. Yaşasın UK forumları demek istiyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 snarveien said: hayırlı olsun okudum bütün yazılanları baya bi gidip gidip gelmişsin ama pederin 2.el a5e vericek parası varsa eğer keşke a5 alsaydın kazasız belasız kullan, dikkat et 0 alalim diyodu da, ne biliyim oyle bi lukse sonradan gerek gormedim i$te. tt ile gidip geldim, adamlar geri aramayinca, biraz da $ans oldu, tekrar poloya dondum. uber zengin insanlar degiliz sonucta, bugun al A5 2 sene sonra 60 lira du$uk fiyattan sat yapacak gucum yok. yazik olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Yenerk85 said: tinerle siliniyomuş plakanın çerçevesi, serviste usta sileyim dedi bana geçen. bostancidan cikan plakalar artik silinmioymu$ i$te, gecen denemi$ler 1 gun boyunca tiner miner hak getire. selulozikle denememi$lerdir buyuk ihtimalle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 paramecium said: Selam, Renault forumlarına bakmıştım ben de; modifiyeyi xenon+body kit ile özdeşleştiren birçok 1.5dci kullanıcısı görünce vurdum kapıyı çıktım. Yaşasın UK forumları demek istiyorum :P Saygılar. sdf boyle abi. bmw forumlarina takiliyodum bulu$uyo insanlar video falan cekiyolar. sonra youtubedan almanyadaki ba$ka bi bmw forumunda quote lami$lar videoyu. adamlar 50 senelik orjinal araclarla falan geliyo, bizde e30 lara 20 inc jant takmalar mi ararsin, komple body kit ler mi. elemanlar geyige baglami$ tabi direk ne bicim bmw bulu$masi bu diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Selam, E30'lara yapılan muamele bahtsız bedevilere yapılmıyordur :P Orijinallik daha ülkemizde pek değer verilmeyen bir nokta. Herkes farklılaşma derdinde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 aldim bugun. makina deh$et yalniz. ben bu kadar zevkli bi$i beklemiyodum. turbo sesi falan cok guzel. oyuncak gibi. hava karanlik oldugundan pek iyi cikmadi fotolar. yarin cekerim daha fazla. en dikkat ceken olayi suspansiyonunun sert olmamasi. cooper s gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Güle güle kullan. Çok ciciymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 panjur falan harika gozukuyor, kazasiz belasiz kullan. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fms61 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 slm polo gti ların 4 kapılı olanları da geliyor mu tr ye.. geliyorsa ne kadar fark veriliyor biliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar