Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bu arada aliyorum makineyi bu pzt. 15 gune geliyomu$. istedigim butun opsiyonlari koymu$lar ustune de. 51 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 opsiyonlar: klimatronik dijital klima: 320 tl panaromik sunroof: 1348 tl rcd510 + 6 hoparlor : 1190 tl multifonksiyon kumandali direksiyon: bedava surus konfor paketi (yol bilg, park sensor, hiz sabitleme, lastik basinc) : 1000 tl bi-xenon : 1220 tl arka ve yan airbag: 960 tl kdv de ekliyosunuz ustune 7.700tl gibi bisi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 jant? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 jant 17 gti standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 yazık o paraya jülyetta alnır http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-birmot-bursa-temsilciliginden-2011-model-giulietta-1-4-tb-40735779/detay bütün opsiyonların var bak bu arabada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 julyetta cok guzel bi araba. ama benim istedigim 80.000 lira =D bu forumda julyettayi en cok savunan benimdir heralde. bir de ben hem sipor olsun hem otomatik olsun istiyorum. bi de gti farkli bi konsept. yani gencken hep hayalimdi bi golf polo gti alayim isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 audide de a1 vardi. abi premium hot hatch yapmi$lar guya. 65 liraya 1.4 120hp sikko bi modeli var, koymuslar 3-5 opsiyon . adam mini cooper a rakip bu dedi. eyvallah diyip ciktim bayiiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 s1 geliyo polo gti motoruyla, o enteresan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 80 lira isterler ona da artik. malesef ki o klasmanda mini cooper hala acik ara win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 E hayırlı olsun. Polo güzel araç ama GTI sucks bence. JUlietta alsaydın daha çok yarardı sanki işine. Şu ülkede ALfaya tek ısınamama sebebim, koduğumun FIAT markasının altında satılması. Bi yana bakıyosun DOBLO bi yana bakıyosun Alfa 159. Soğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 diger ulkelerde de farkli degil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bi yanda bakıyosun volkswagen caddy bi yanda bakıyosun lamborghini reventon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 gerçi skoda vw porsche seat audi lambo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 KHaRoN said: diger ulkelerde de farkli degil ki? Nası değil? Ben Belçikada misal hiç FIAT ve Alfa showroomunu iç içe görmedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Felan gibi geneli. Bitek USA de felan gördüm gene böyle FIaT+Alfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 burada da var ayri ayri olanlar, birlesik showroom da otomotiv gruplarin genelde yaptigi bisey yani. gorulmedik duyulmadik ayip bisey degil. alfa nin showroom ayri olunca platformu motoru fabrikasi degismiyor, yine fiat , yine fiat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 alfa motoruyla fiat& lancia motorları farklı, ha aynı fabrikada üretiliyo dersen ferrari de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 @yenerk twinspark a kadar oyleydi, alfa fiat otomotiv grup bunyesine girdikten ve twinspark uretimi JTS ile degistirildikten sonra JTS motorlar buyuk hacim gerektiren turlu diger fiat bunyesinde kullanildi, ayni zamanda FIRE ve JTD de kullaniliyor. su anda alfa adiyla uretilen tum araclarlarin motoru fiat. sadece JTS twinspark dan yola cikilarak yapilmis, alfa tasarimi, fiat tarafindan donusturulmus alfa motor fabrikalarinda yaptiriliyor ve diger fiat larda da kullaniliyor. Heralde alfa exclusive tek motor v6 jts kaldi. Sadece yeni breralarda oluyor olsa gerek. inanmayip aramak istersen keywordleri de vereyim, fiat grup motor kodlarinda bmw, psa, m-benz kadar acik olsa listelemek de hayli kolay olurdu, karistirmak normal diye dusunuyorum. (kw: FIRE, JTS, JTD, FPT powertrain(GM)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fiatlardaki motorlarla alfalardaki hiç bir motor aynı değil, alfalarda kullanılan fiat motorları, sonradan fiatlarda kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 gereksiz bilgiler Dizel motorlar ortak ama ALfa'larda daha güçlü versiyonları var. Gerçi common rail Alfa'nın icadı olduğundan ona fiat motoru diyemeyiz, Fiatlarda Alfa motoru diyebiliriz. Benzinlilere gelirsek ortak motor sadece Punto Evo'daki 105hp multiair motordur, Giulietta'daki 170hp motorun turbosuz hali. JTS motor Alfa'nın GM blokları kullanmak üzere (fiat-gm ortaklğı) gelştiriği motordur, gerçek alfa motoru denemez. Ayrıca aynı platform kullanıldğını nerden uydurdunuz? Sadece 159'da GM'nin vectra, saab'da kullanılan bi platformu modifiye edilerek kullanılmış, onun haricinde hiçbir Alfa'da fiat platformu yoktur. edit: Ayrıca Kharon, Alfa'nın fiat bünyesine katılması 1986'da oluyo, JTS ise 2002'de çıkmış bi motor, GM bloğu kullanlar ise 2005te (159la beraber). Yani argümanının elle tutulur yanı yok kusura bakma, direk yanlış bilgi vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 dizel motorların hacim ve hp değerleri aynı olmasına karşın mk1 ve mk2 versiyonları olduğunu ve karbon salınımlarının farklı olduğunu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Alfa'yı fiat zannetmek, VWyi dünyanın en iyi arabası zannetmek gibi bir Türk insanı yanılgısı. Aracı muayeneye götürdüğümde ordaki çocukjlar "abi bunda marea hgt motoru var dimi" diye soruolardı. Gerçi marea'da 5silindirli motor için de çok iyi derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 genelde vwyi dünyanın en iyi aracı zannetmiyolar, mercedesten sonra vw geliyo zannediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Afayla fiatı aynı sanmıyoruz arkadaşım. Bilmişliğe gerek yok. Sırf şu yüzden bıraktıracaksınız platformu. Burda eldeki verilerle bişiler konuşuluyor. Biz şık durmuyor diyoruz, yan yana, aynı bayiide. Yoksa bizimde ailemizde Alfaya binenler felan var, arabayı tanımadığımız için değil. Ayrıca bayiileri olanlar küçük guruplar. Şimdi birmot elinde tutuyor opsiyonları ve esnekliği. O yüzden söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar