Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 spoileri kaplatmadim. cok kotu durur abi onu kaplatirsam. ya da karbon falan yapmak lazim o tur seyleri ama bence boyle iyi $u an. 6. kattan cektim bak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kotu durmamıs haklısın. roccoda baya sacma oluyo zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 synthesizer said: kotu durmamıs haklısın. roccoda baya sacma oluyo zira sciroccoda da fena deil aslinda ama spolier uzun sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yandan bakınca kotu be abi o, roccoda polodakinden daha keskin bi şekilde iniyo ya c sütunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korayege Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bu kaplama nerede yapılıyor sadece ist. damı materyali nedir bu kaplamanın ve ücreti ne kadar civarında birde servislerdemi oluyor? kötü hava koşullarından etkilenme riski varmıdır?teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 genelde buyuk $ehirlerde yapiliyor, maliyet degi$ken.maddesi arac kaplama folyosu, bu i$te belli markadalar var, kalite kalite degi$iyor. ic mekanda uzun yillar kullanilir ama di$ mekanda bana verilen garanti 4 yil mi ne. tum araci komple kaplama 1500-2500tl arasi. ben Bostanci Protac'da 200 e kaplattim 2 ayna bi de yarim tavani. onemli olan i$cilik tabii. Diger firmalara pek guvenemedim, ara$tirmaya da kasmadim aslinda, bana en yakin bi bu vardi bi de ba$ka firma. isim oldugu icin bunlari tercih ettim. kotu hava ko$ulundan ziyade yikamaci kompresorunden etkilenme ihtimali var. ku$ pisligini cikartmak icin cok yakindan basincli tutuyolar, yirtilabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korayege Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kkürler esh kardeş doyurucu bir bilgi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 tum araci kaplatinca guzel duruyor bence bu kaplamalar. ozellikle fume siyah arasi bi renge kapliyorlar, o range bayiliyorum ama tabi 4 yil garanti ve yikamada yirtilma riskleri dusundurucu.. aslind alican duz siyah ya da beyaz araba kaplatican boyle 6 ayda bir degisik bir renge, degisiklik olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ruhsata islenmesi lazım farklı renklerin. en rahatı gri, grinin degisik bisuru tonu var en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 arkamda bu vardi mesela, yeni kaplanmi$ 6.45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dusundum ciddi ciddi ben de kaplatsam mı diye aynı rengi düşündüm, mat gri veya daha füme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bu arada R kiti satiliyo mu scirocco icin. baya guzel yani renkten once oyle bisi yaptirmak lazim sanki sciroccolardan ayrilmak icin. bi de jantlar hep ayni ya. boyle guzel bi 19" luk yok mudur? R janti da guzel gidiyo misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dogusun getirdigi default paket benimki, boş. beklemden direk bursadan çektirmiştim aracı alma kararı çıkınca. normalde 4 ay falan bekletiyolar 2 yıldır :S 17 standart donnington bunlar, opsiyon olarak parlak veya normal 18 interlagos var veya replica r jantı var 18 veya 19 r kit yok satılık, ama ön tamponun sis farlarının içindeki gozukmeyen sütunsu şeyleri boyatıp öle bi hava yakalanabiliyor. ama düz roccoya R gorunumu yapmak normal cooper alıp cooper s gorunmlu yapmak gibi bişey :( en fazla jant ve gunduz farı yerine R led takmak olabilir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yani m3 gorunumle 3.16 gibi dicem de. motora yuklendigin zaman 6.5 0-100 u gorursun, i$te R kadar olmasa da idare etsin =P bence cok guzel duruyo R tamponlar, o yuzden $eyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 iste sline veya mtechin falan da m özentisi modifiyeyle karıştırılmamasını saglayan bi officiallik var en azından. vwnin henuz galiba ole bi olayı olmadıgı icin kanımca uzak durmak lazım simdilik. evet 6.5 çok zor degil, yaklasiyorum yavas yavas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Selam, Mat film kaplama kadar kötüsü yok. Tozu kiri pisliği hep tutuyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben de mat beyazi cok seviyodum usta direk dedi inanilmaz toz tutuyo kullanimi zor falan. hayallerim yikildi sdf. $imdi yeni moda sedefli beyaz. boyle deniz kabugunun icinde parlar ya boyle mor da olur aciya gore pembe de, aynen oyle bi film var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Selam, Ona yasak falan diyorlardı bir ara?!? Rover'ın boyası vardı mavi-mor yanar döner :) Ne hoşuma giderdi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 valla yasak oldugunu sanmiyorum da, rengi sedefli diye geciriyolardir ruhsata belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bu ruhsatta işlenmiş renkler için size komik bir şey anlatayım. Benim eski r56' yi muayeneye soktum. Arabanın rengi dışarıdan bakıldıgında şampanyanın biraz açığı, açık bek diyebiliriz. Ruhsatta gümüş gri olarak geçiyor. Orjinal olarak Sparkling Silver olarak geçiyor. Muayeneyi yapan eleman aynen şöyle dedi: Abi senin arabanın rengi ruhsatta gümüş gri yazıyor, bunun neresi gümüş gri?!?! Ruhsatta herhangi bir oynama olmadıgını ilk alındıgında böyle oldugunu belirttim. Eleman verdigim bilgiye istinaden, abi bi daha geldiginde Borusan'dan yazı al ruhsatta herhangi bir oynama yapılmamıştır, arabanın rengi gümüş gri olarak tescillidir vs. diye. Ok dedim bastım gittim. Şimdiki arabanın rengi Royal Grey görünüyor Mini konfigurasyonunda. Baktıgın zaman yeşil ile füme karışımı bir renk. Ruhsatta ise sadece gri yazıyor. 3 sene sonra gene bir ispat davasına girecem renk yüzünden. Mini lerde böyle salakça şeyler yaşanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 boya kalinligini olcen aletle gidip adama aracin boyanmami$ bir kismindan ornek versen muhtemelen hee tamam diyip gecerdi heralde. hayret TUV lerde olmamasi ilginc boyle bir aletin. ha tabi komple boyali araba ne yapsin o zaman. artik bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Esh said: boya kalinligini olcen aletle gidip adama aracin boyanmami$ bir kismindan ornek versen muhtemelen hee tamam diyip gecerdi heralde. hayret TUV lerde olmamasi ilginc boyle bir aletin. ha tabi komple boyali araba ne yapsin o zaman. artik bilemem. Yok adam komple boyalı muhabbeti çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 $oyle mukemmel bi magnet kalem varmi$ yalniz.. orjinal boya kalinligini ara$tirirken buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Esh said: $oyle mukemmel bi magnet kalem varmi$ yalniz.. orjinal boya kalinligini ara$tirirken buldum. Süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi çizik yok edici kalem gibi olmasın bu da? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar