Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 vw.com da her$eyin cevabi varken amerikayi yeniden ke$fetmeye gerek var midir =) ha derseniz ki umut sarikaya nasiplensin bi karikatur hazirlasin, orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 golf gti döver bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 golf gti la ayni. Golf R agzini kirar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ahaha naptın abi r zaten bunun ... neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 volkswagen niye bu kadar uçuk abi ya :) gereksiz adı bi de halk arabası olacak sdds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Golf R almanyada 42k € ya geliyo az doldurunca. burda 52k € ama Polo GTI in ba$langic fiyati almanyada daha pahali. vergi sistemi boyle bi$i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ahhaha fiyatlar degismis R ların, golf 50.5k euro, scirocco 54.7k euro olmus xzcvb kimse scirocco almasın diye heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yok biri almi$. 2 olmasin diye zorluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 srt plakalı bitane var sahibindende aylardır. golf r ise 2 elin parmaklarından bile çok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abicim esh biliyoruz vw com net veya bilemedik google ama orada anlatılan lisanla anlayamacağım için direk sordum soruyu. monitörün büyülüğüne bakıpta bilgisayarın iyiliğini oranlayan birisi gibiyim işte. ah babamdan araba olduda, deneyim tecrübe sahibi oldumda; gelip buraya sorumu sordum! cevaplamak istemezsen isteme ben sorularımı cevaplayacak çin nufusu kadar adam bulurumda. cahiliz dedik emme gurursusuz demedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 golf r cok var. guzel araba abi. ne denir ki yani. ama 100 lira lan. 100 liraya alternatifler ne mesela. bi tek rx8 heralde. ne evo su kaldi ne imprezasi. alayini ezdi gecti golf R. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 saturn said: abicim esh biliyoruz vw com net veya bilemedik google ama orada anlatılan lisanla anlayamacağım için direk sordum soruyu. monitörün büyülüğüne bakıpta bilgisayarın iyiliğini oranlayan birisi gibiyim işte. ah babamdan araba olduda, deneyim tecrübe sahibi oldumda; gelip buraya sorumu sordum! cevaplamak istemezsen isteme ben sorularımı cevaplayacak çin nufusu kadar adam bulurumda. cahiliz dedik emme gurursusuz demedik haci yok soruyu soru$ bicimin komigime gitti. yanli$ anlama. ne biliyim 1.6 imprezayla, impreza wrx arasinda neden 100 lira fiyat farki var gibi bi soru oldu. $oyle gireyim peki; $imdi arkada$inin 30 liralik polosu 1.4 manuel trendline dir. bu araba en ust versiyon donanima sahip, uzerine ekstra opsiyonlara sahip.7 ileri otomatik $anzuman ve 1.4 TSI (turbolu supercharger li) motorla geliyor. Bu motor standart tsidan cok daha guclu. 180hp. arabada ayrica ozel suspansiyon ve 17 inc ala$im jantlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korayege Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Merabalar. esh kardeş biliyorum daha önce cevapladın ama sana zahmet yanlış anlama beni net yakıtı merak ediyorum. demişsin 10 lt. diye ama yarım depoyla 250 km yazmışsın ben lt olarak değilde depoyu doldurdun yanılmıyorsam 55 lt alıyor kaç km gittin 500 mü? tl olarak yakıt soruyom hiç denedinmi depoyu doldurup bindikten sonra tekrar doldurup kaç tl yaktığını kusura bakma benim için önemli. şimdiden sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 45 litre depo. hala bitiremedim de sanirsam 450-475km arasi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bu arac icin fazla degil mi abi 10lt yakit tuketimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sadece $ehir ici olarak du$unursen normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Selam, APR'nin program switching özelliği uygulanabilse: www.goapr.com said: Program Switching Enables you to swap between two or more engine programs using the cruise control stalk. All cars have stock and standard chipped program versions available. Valet, race-gas, and other specialty programs are available for most models. Şehiriçinde kırparsın gücü, tüketim de düşer haliyle. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 senede 10k yol yapamam yani. cok gerek yok diye dusunuyorum. ama mantikli tabi ote yandan. 2 litre dusurur tuketimi heralde. bi de araba yeni ya tuketim duser en nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dun 60-70km arasi sabit hizla giderken 7. viteste 4.9 mu ne yakiyodu. demek ki olay dur-kalk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Selam, Her türlü pozitif ivmelenme sana yakıt tüketiminde yükseliş olarak geri dönüyor. İvmelenme değeri ne kadar yüksekse, tüketim de o derece artıyor. Yumuşak sürüş karakteri, tüketimi oldukça etkiliyor. Şehir içine girdin mi kaçarın yok; dur-kalk :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 evet supercharger içiyo dur kalktaki ayarsız gazda. çalıştırmayabilirsin sc yi çok hafif gaz vererek. cidden yavaş oluyosun tabi ama, tasarrufa faydalı. bir de 100 110lara çıkmazsan gene daha düşük kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bugun aynalari ve tavanin arka kismini kaplattim. guzel oldu. zaten boyle gelmesi daha mantikli olurmu$. seat ve skoda boyle en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tavan yeterince iyiydi bence orjinalinde yav :S panaromik var mıydı gerçi, panaromik gayet guzel kendi halinde. aynalar beyaz araca piano black pek guzel oluyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 panaromik var da yariya kadar geliyo arkadaki kisim beyaz. boyle daha guzel gozuktu gozume zaten. c180inki gibi duruyo =P aynalar baya ba$arili piano black olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sedan araclarda cizgisel butunluk oluyo yumusak gecis butun tavan arka camla beraber siyah olmaya baslayınca, ama hatchbacklerde c sütunun dik inişi bence bozuyo biraz uyumu edit: daha ziyade spoiler işi karıştırıyo. spoileri naaptın, spoilere kadar kaplatıp onu bıraktın mı, onu da mı kapladın. spoileri kapladıysan peki sütun hizasında kalan kısımları naaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar