Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders Şeçimi

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
İlk kez giriştiğim bu şey ne baş ağrıtıcı şeymiş (ilk dönem onlar yapmıştı). Hep özenirdim Boğaziçili arkadaşlara ders programlarını kendileri yaptıklarını görünce ama şimdi İÜ'deki hazır gelen ders programımı özledim.

Sabahtan beri binbir takla atıyorum aynı hocalardan derslerime devam edebileyim diye ama olmuyor bir türlü. Bazı derslerden 20-30 tane açmışlar, er geç bulacağım uygun bir program umuduyla uğraşıyorum hala. Geçen dönem 8 dersimin ("8 ders mi? Oha!" tepkisini vermiştim vaktinde) birinden kaldım (kendimi aşırı şaşırtarak: ENG 101), onu da bu dönem almam zorunluymuş, o batırıyor durumu en çok. İÜ'de olsam 3. dönem alırdım güzel güzel.

İki gün sonra şeçtiğimiz dersleri girmeye başladığımızda uygun dersleri gösteriyor sistem ama o zaman girdiğin zorunlu bir dersi saatini değiştirmek için kaldıramıyorsun, sonra dersin biri sığmazsa rektörlükte uğraşıyorsun; elimde kağıt kalem programlar çizip duruyorum ben de burada.

Sözün özü; bazen iyi olsada hiç özenilecek bir şey değilmiş, her sistemin kendi iyi yanları var - hatta öteki daha iyi bence. Orada da şeçmelilerimi kendim şeçiyordum zaten, bir fark yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...