Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lutfen yardim edin!!!!!!!!!!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni bir gemi satin alindiginda (mesela ben Caldari:fighter im) nelere ihtiyacimiz avr. neleri nereden alabiliyoruz. özellikle oyunun icindeki menu ve ikonlarin ne ise yaradigi hakkinda biraz bilgi verebilirmisiniz. özellikkle menu kullanimi
anlatabilirmisiniz lutfen. mesela gemi alirken nelere dikkat edlmeli. ve o gemiyi nasil donatacagiz. silah alirken nelere dikkat edecegim .öldugum zaman ne yapmam lasim nelere dikkat etmem gerekior yardim ederseniz(detayli lutfen)sevinirim. ingilizcesi az olan arkadaslarinda oynama imkani olabilir bu sekilde. genel oyun menu sistemini kavarayabilsem kafi. simdidien tesekkurler.
Mesaj tarihi:
soldaki menüde channels diye bir tuş olacak
ona girip new channel (galiba) dedikten sonra eve-turk yazarsan türklerden sürekli birilerinin bulunduğu kanala girersin, orada bu soruların cevabını daha hızlı ve net alırsın

buradan da yardımcı olan çıkacaktır ama hem zaman alır hem de canlı chat gibi anlaşılır olmaz, aklına takılanı direk sorabilirsin...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...