Cajunn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yeni bir gemi satin alindiginda (mesela ben Caldari:fighter im) nelere ihtiyacimiz avr. neleri nereden alabiliyoruz. özellikle oyunun icindeki menu ve ikonlarin ne ise yaradigi hakkinda biraz bilgi verebilirmisiniz. özellikkle menu kullanimi anlatabilirmisiniz lutfen. mesela gemi alirken nelere dikkat edlmeli. ve o gemiyi nasil donatacagiz. silah alirken nelere dikkat edecegim .öldugum zaman ne yapmam lasim nelere dikkat etmem gerekior yardim ederseniz(detayli lutfen)sevinirim. ingilizcesi az olan arkadaslarinda oynama imkani olabilir bu sekilde. genel oyun menu sistemini kavarayabilsem kafi. simdidien tesekkurler.
Cajunn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bu arada ben en az10 saat online im. eger yardimci olursaniz sevinirim. eminim cozecegim ama desteginize ihtiyacim var
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 soldaki menüde channels diye bir tuş olacak ona girip new channel (galiba) dedikten sonra eve-turk yazarsan türklerden sürekli birilerinin bulunduğu kanala girersin, orada bu soruların cevabını daha hızlı ve net alırsın buradan da yardımcı olan çıkacaktır ama hem zaman alır hem de canlı chat gibi anlaşılır olmaz, aklına takılanı direk sorabilirsin...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yukarıda sticky halde bir tutorial var turkce hemde bi bak oralara.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!"
Öne çıkan mesajlar