Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seat Ibiza sc hakkında

titanguard

Öne çıkan mesajlar

evet polo gereksiz pahalı ben de öyle düsünüyorum (bir polo sahibi olarak) ama seat ibiza'nın içindeki malzeme kalitesi polo dan sonra gercekten cok rahatsız edici geldi. Ben de 38 bin Tl ye almıstım alaşım jantlar+yol bilgisayarı+park sensörü 1.4 dsg.
Sosyal ağlarda paylaş

Topic'i gece açınca bişeyde yazamadım.Peder direniyor 2.eli satılmıyor 2 kapılının polo alalım diyor ama polo'nun dediğiniz gibi bir özelliği yok hatta hiç.Ambleme veriliyor o kadar para.Bir ikna olsa keşke de.Zaten arabayı ben alcam bütün masraflarıyla da kredi pederden olcak >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Yenerk85 said:

yine tek kapı ama, mitoda inanılmaz indirimler var, 170hp quadrifoglio verde (donanım seviyesi güzel) liste fiyatı 44binlira, zorlarsan 41e alırsın, ibizadır, vosvosdur hayatta o sürüş keyfini yakalayamaz.

170hp quadrifoglio verde liste fiyatı 24k £ gözüküyor.Yanlış olmasın 44k tl?
Sosyal ağlarda paylaş

son 1 ay içinde 3.fikir değiştirişim.Aklıma soktun Mito'yu:D.Zaten alcaksam bunu Alfa Mito 1.4 135hp Distinctive (Benzin) alırım.Otomatiği vardır sanırım.

Iste Ibiza sc full e yakın 36k,Mito 43k(sadece sunroof) oluyor.Donanım tabii ki alfa da kalitelidir ama düşünmek gerekir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...