Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sunun cakmasini var midir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.hepsiburada.com/Liste/artes-art-ms2110-wi-fi-presenter-mouse/ProductDetails.aspx?productId=bd00148&categoryId=52#Gorseller

gerci bu da bayagi bi cakma urun ama, istedigim boyle bisi tam olarak. yattigim yerden mouseyi kumanda edebileyim istiyorum, diger turlu tv de zap yapmak film muzik acmak, degistirmek eziyet oluyor.
Mesaj tarihi:
ahah yok lan durum oyle degil.

ama abi dusunsene yataktasin, yastiklari fln tam ergonomine gore ayarlamissin, yorganin icine girmissin, kafa ayarini yapmissin.
sonra bi bakion altyaziyi eklemeyi unutmussun

sen olsan o yataktan kalkip pcnin yanina gidip altyaziyi eklemeye usenmezmiydin
Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

kablosuz mouse?

kablosuz mouse'da olur da surtmek lazim onu biyerlere, ben direk uzaktan kumanda gibi bisi istiom iste, tek elle halletcem, ustunde play stop next vs gibi tuslarda olcek.
Mesaj tarihi:
haha

bende general mobile dst m1 telefon vardı. bu telefonda dediğin gibi bi özellik vardı. bluetooth ile bağlıyodun pc ye. sonra fareyi kontrol edebiliyodun... :D
Mesaj tarihi:
ben sunu kullaniyorum ve cok memnunum

http://urun.gittigidiyor.com/PC-Media-Center-Uzaktan-Kumanda-KARGO-DAHIL_W0QQidZZ35381505#aciklama

dizi film izlemek icin birebir. mouseu da oynatiyor. 4 tane tusu var ctrl alt a-b-c-d yerine geciyor. gom playerda onlari da ayarladim subtitle ileri geri sync ediyor yukari asagi place ediyor.
Mesaj tarihi:
ben nprmal kablosuz game-pad kullanıyorum

ama esas ejhdefim mediamarkt da 100 tl ye satılan minicik klavye.. hani klavyekısmı t-rahat değil ama gerektiğinde çok işe yarar gibi.. mouse kontrolü de var mouse tuşları da var
Mesaj tarihi:
senko said:

yattigim yerden mouseyi kumanda edebileyim istiyorum, diger turlu tv de zap yapmak film muzik acmak, degistirmek eziyet oluyor.

senko said:

diger turlu tv de zap yapmak film muzik acmak, degistirmek eziyet oluyor.

senko said:

tv de zap yapmak film muzik acmak

senko said:

tv de zap

oh wait

senko said:

mouseyi

mouseyi
  • Yeni Oluştur...