Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Şimdi ben kışın bot ya da yarım boğazlı ayakkabı giymeyi pek sevmiyorum. Su geçirmeyen ya da suya dayanıklı spor tarz ayakkabı arıyorum. Spor derken bildiğiniz beyaz spor ayakkabı değilde ne biliyim columbia tarzı bişi olabilir. Fiyat konusunda esneğim. Marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 solomon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Oe3St1GgoHQ onu bilmem de şu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 trespass (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ne kadar su? ne altına giyeceksin? çamur, taş vs mi şehir mi kullanılacak yer? şehir içinde sert vibram taban ile ıslak asfaltta güzelce kızaklarsın mesela. nike acg serisine bak. ama deli gibi su geçirmez değil bunlar tabi. şehirde çok iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi şu videoda hep altta eski iskele/tahta varmış gibi kıllandım ama inanmak da istedim.. sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 gore tex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ayni meseleden muzdaripim. adidas goretex bot var ama cok hantal hissediyorum. ho$uma gitmiyor agirligi. hafif, esnek ama su gecrmeyen bi$iler ariyorum. Mesela bu tarz bi$i gider mi $ehir icinde? dagci ayyakabisi diyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 şehirde kullanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Esh said: ayni meseleden muzdaripim. adidas goretex bot var ama cok hantal hissediyorum. ho$uma gitmiyor agirligi. hafif, esnek ama su gecrmeyen bi$iler ariyorum. hantallık goretex den kaynaklanmıyor. Su geçirmez bir ayakkabı istiyorsanız kesinlikle goretex malzemesi olan bir ayakkabı alın, diğer su geçirmez nefes alır malzemelerinde goretex performansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bunu buldum ko$u icin. su gecirmez mesela, yuruyu$e de gider heralde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 wumın diyor onda.. nike rongbuk gtx vardı. goretex mi hatırlamıyorum tabii. goretexmiş. acg serisi iyi bi seri bence /şehiriçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Tamam sanıyorum anladım. Ben bildiğin boğazsız trekking ayakkabısını şehirde kullanacam.. Bu bahsettiğiniz trespass ve salomon ayakkabılar nerde satılıyor? Outdoor mağazalarına mı bakmam lazım. Sitelerinde bir Türkiye satıcısı bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 albertoguardiani.it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 salomonlar pahali ya, degmez 350 liralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 goratex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 gore-tekstil (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Gore-tex'in sayfasındaki performance comfort modelleri bana göre sanıyorum.. GORE-TEX® Performance Comfort Footwear offers optimized climate comfort for moderate weather conditions and a wide range of outdoor activities. http://www.gore-tex.com/remote/Satellite/men/footwear/performance-comfort/shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu ayakkabilarda mantar olusabiliyor gozenek az hava almiyor pek oyle spor amacli giyeceksen alda 6-10 saat icin zararli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 asolo diye bir marka var mesela. çok güzeldi ayakkabıları. ama içerik özelleştikçe fiyat çok artıyor. hikinge gitmeyecekseniz şehiriçinde gerek yok. bi de ağır oluyor ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Solomon a pahalı diyenler merrell a baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 merrell +1 parkour için alıp kullandım. anasını ağlattım ayakkabının. bişi olmadı sonraki yıllarda kullanırken kenarı açıldı.. sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Fin said: bu ayakkabilarda mantar olusabiliyor gozenek az hava almiyor pek oyle spor amacli giyeceksen alda 6-10 saat icin zararli olabilir.Gore-tex 1 milyon gözenek / cm2 yapıda bir malzeme, içinden su molekülleri geçemiyor ama hava geçiyor diye aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ben bugün columbia'ya gittim cevahirde. bir ayakkabı beğendim omnitech(goretex'in columbia versiyonu). 300 tl fiyat istiyolar. çok para yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 merrell filan diyosunuzda web sitesinde Türkiye yok. biraz gerçekçi markalar söyleyelim. nerden bulurum ben bu dediklerinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar