Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suya Karşı Dayanıklı Spor Tarz Ayakkabı Önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi ben kışın bot ya da yarım boğazlı ayakkabı giymeyi pek sevmiyorum. Su geçirmeyen ya da suya dayanıklı spor tarz ayakkabı arıyorum. Spor derken bildiğiniz beyaz spor ayakkabı değilde ne biliyim columbia tarzı bişi olabilir. Fiyat konusunda esneğim. Marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum..
Mesaj tarihi:
ne kadar su? ne altına giyeceksin? çamur, taş vs mi şehir mi kullanılacak yer?

şehir içinde sert vibram taban ile ıslak asfaltta güzelce kızaklarsın mesela.

nike acg serisine bak.
ama deli gibi su geçirmez değil bunlar tabi. şehirde çok iyi gider
Mesaj tarihi:

ayni meseleden muzdaripim.

adidas goretex bot var ama cok hantal hissediyorum. ho$uma gitmiyor agirligi. hafif, esnek ama su gecrmeyen bi$iler ariyorum.

Mesela bu tarz bi$i gider mi $ehir icinde? dagci ayyakabisi diyor ama?

Mesaj tarihi:
Esh said:

ayni meseleden muzdaripim.

adidas goretex bot var ama cok hantal hissediyorum. ho$uma gitmiyor agirligi. hafif, esnek ama su gecrmeyen bi$iler ariyorum.

hantallık goretex den kaynaklanmıyor.

Su geçirmez bir ayakkabı istiyorsanız kesinlikle goretex malzemesi olan bir ayakkabı alın, diğer su geçirmez nefes alır malzemelerinde goretex performansı yok.
Mesaj tarihi:
Tamam sanıyorum anladım. Ben bildiğin boğazsız trekking ayakkabısını şehirde kullanacam..

Bu bahsettiğiniz trespass ve salomon ayakkabılar nerde satılıyor? Outdoor mağazalarına mı bakmam lazım. Sitelerinde bir Türkiye satıcısı bulamadım..
Mesaj tarihi:
Gore-tex'in sayfasındaki performance comfort modelleri bana göre sanıyorum..

GORE-TEX® Performance Comfort Footwear offers optimized climate comfort for moderate weather conditions and a wide range of outdoor activities.

http://www.gore-tex.com/remote/Satellite/men/footwear/performance-comfort/shoes
Mesaj tarihi:
asolo diye bir marka var mesela. çok güzeldi ayakkabıları.

ama içerik özelleştikçe fiyat çok artıyor. hikinge gitmeyecekseniz şehiriçinde gerek yok.

bi de ağır oluyor ne olursa olsun
Mesaj tarihi:
Fin said:

bu ayakkabilarda mantar olusabiliyor gozenek az hava almiyor pek oyle spor amacli giyeceksen alda 6-10 saat icin zararli olabilir.
Gore-tex 1 milyon gözenek / cm2 yapıda bir malzeme, içinden su molekülleri geçemiyor ama hava geçiyor diye aklımda kalmış.
  • Yeni Oluştur...