LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Oturma yeri geniş bir bürosit'im vardı zamanında, hala favorim odur. Üstünde bağdaş bile kurabiliyorsun, benim gibi binbir şekilde oturan için birebir bir koltuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 benimde gecen burosit kirildi boyle yeni almistim lan bide ne bcim sovdum sonra baktim 91 kilo olmusum QQ rejimdeyim ekiki 2 aydir >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 4 senedir aynı koltuğu kullanıyorum.ahanda bu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yav said: synthesizer said: ikea, allak tek geçerim, 5 senedir 5. koltugumdayım. konfor ergonomi felan on numara. fiyatı da makul 100 150 arası olması lazım. sadece orta kullanım sıklıgı seviyesinde olmasından ve benim gunde 10 saat falan uzerinde yata kalka kaykıla kaykıla kullanmamdan biraz cabuk yıpranıyo. rahat ama çok dandik bu ya aldıktan 1,5 sene sonra falan orta demir zemine indi şu an hala öyle kullanıyorum Bende ters hareket yaptım indi sandıydım. Aynen 1.5 yıl sonra demir çöktü aşağı. Boy uzun olunca otururken sorun olmuyor ama ayağa kalkarken çok garip durumlar oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ikea olanı sakın almayın bende var direk dagaldı saçma sapan dandik bi koltuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ben metro'dan almıştım galiba, güzel koltuklar vardı orada 100-150 liraya. daha pahalı/güzel şeyler vardı da alamadım onları meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 goldbären said: sintesizir dediğin koltuğa da bol bol baktımdı, ama sırtı sabit olsun istemiyorum aslında. şimdikinden de bozulana kadar memnundum. sabit sırt olacaksa bunu sabitlerim zati bir şekilde. neyse öyle oalcak gibi gözüküyor ehehe abi bu koltuğun sırtı sabit değil, biz de sabit sanıyorduk hatta öyle aldık ama eve gelen misafir böyle oluyor geri yaslanabiliyor dedi. hepimiz tavanda bakıcak nokta aradık sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi sırt açısının ayarlanması başka, sırt+göt alanının beşik gibi komple dönmesi başka. kolçaklar sırta bağlı diye öyle dedim ben, herhalde de öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar