goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ilgi çekici başlık olsun istedim. bilgisayarda oturdğum ofis koltuğunun, sırtını ayarlamaya yarayan pistonu zamanla öldü. nesi öldü bilmiyorum ama koltuk sonuna kadar yatıyor, direnmiyor hiç bir şekilde. allah rızası için üçbin dolarlık koltuk linkleri atmayın öncelikle. alım gücüm olsa ben de özene bezene günde sekiz saat oturduğum şeyin kalitelisini alırım ama gel de bunu aileye anlat ehehe. şu an babam sabit bi ayarda kaynatalım fix öyle otur diyor düşünün o derece. benzer iş başına gelmiş olan var mı? markasına bakim. "ürosan"mış. yani gidip şöyle yeni modellere falan baktım da standart koltuklar çok tırt duruyor, tekerlekli sandalye ayarındalar. tamir eden yer falan var mıdır acaba. veya 200 tl ayarında vasatın üstü koltuk alan var mı yakın zamanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 koçtaşta hakiki deri kaplı bi koltuk var 199 lira ben suni deri olanı aldım daha ucuza üstünde takla atıyorum 3 aydır banamısın demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 aslında sırtı fileli gibi olsa güzel olur ya, yazın terletmez sanki. var mı öyle kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt380-manager-techno-file-sirtli-cok-fonksiyonlu-yonetici-koltugu/ProductDetails.aspx?productId=ofisadvlt380&categoryId=273672 şunu tavsiye ederim arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bürosit diye bi marka var oraya da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 md5 said: http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt380-manager-techno-file-sirtli-cok-fonksiyonlu-yonetici-koltugu/ProductDetails.aspx?productId=ofisadvlt380&categoryId=273672 şunu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gördüm ben bunu, fena değildi. babam yanaşmadı ama. günde 16 saat kullanacağı şeyleri en ucuzundan seçmek gibi bi huyu var. neyse tek yol business class gibi yata yata oturmak bilgisayarda. şu anda kırkbeş derece açıyla oturuyorum resmen. saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ikea, allak tek geçerim, 5 senedir 5. koltugumdayım. konfor ergonomi felan on numara. fiyatı da makul 100 150 arası olması lazım. sadece orta kullanım sıklıgı seviyesinde olmasından ve benim gunde 10 saat falan uzerinde yata kalka kaykıla kaykıla kullanmamdan biraz cabuk yıpranıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bu kadar pc başında oturuyoruz nasıl basur olmuyoruz hala şaşırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 300 400 liraya gayet umut vadeden ürünler var 3 sene kullansan günde 30 kuruş gibi bi maliyet oluyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bilgisayar başı değil ekmek parası için çalısıyoruzda oyuzden delik anlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ekmek parası için olunca basur içeri mi kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 basur olmanın oturmayla ne alaksı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sintesizir dediğin koltuğa da bol bol baktımdı, ama sırtı sabit olsun istemiyorum aslında. şimdikinden de bozulana kadar memnundum. sabit sırt olacaksa bunu sabitlerim zati bir şekilde. neyse öyle oalcak gibi gözüküyor ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 fede said: basur olmanın oturmayla ne alaksı var. hep öyle denir ya. lan amma çok oturuyosun basur olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 kim diyo göstersene bana bi onları. isim ver isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi şu ikisi söyledi bana hmmf hmmf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 şu iyiymiş basurun da oturmayla olduğu konusu önyargı 1-beslenme şekli 2-genetik yatkınlık 3-yaşam tarzı sebepler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tamam sen geç kenara bana bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Yaşam tarzını açarmısın goldbaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 şu topikte bile konuyu popoya çektiniz aferin. alın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 md5 said: http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt380-manager-techno-file-sirtli-cok-fonksiyonlu-yonetici-koltugu/ProductDetails.aspx?productId=ofisadvlt380&categoryId=273672 şunu tavsiye ederim arkadaşım Bu ve bir arkadaş 1200 TL'lik koltuk vermişler aralarında illaki fark vardır ancak ikisinde de file kullanılmış yurtdışında da bu fileli koltuklar oldukça revaçta peki faydası nedir? Alınmalımı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 synthesizer said: ikea, allak tek geçerim, 5 senedir 5. koltugumdayım. konfor ergonomi felan on numara. fiyatı da makul 100 150 arası olması lazım. sadece orta kullanım sıklıgı seviyesinde olmasından ve benim gunde 10 saat falan uzerinde yata kalka kaykıla kaykıla kullanmamdan biraz cabuk yıpranıyo. rahat ama çok dandik bu ya aldıktan 1,5 sene sonra falan orta demir zemine indi şu an hala öyle kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Basur değil kıl dönmesi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar