Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koltuğun sırtı patladı

goldbären

Öne çıkan mesajlar

ilgi çekici başlık olsun istedim.

bilgisayarda oturdğum ofis koltuğunun, sırtını ayarlamaya yarayan pistonu zamanla öldü. nesi öldü bilmiyorum ama koltuk sonuna kadar yatıyor, direnmiyor hiç bir şekilde.

allah rızası için üçbin dolarlık koltuk linkleri atmayın öncelikle. alım gücüm olsa ben de özene bezene günde sekiz saat oturduğum şeyin kalitelisini alırım ama gel de bunu aileye anlat ehehe. şu an babam sabit bi ayarda kaynatalım fix öyle otur diyor düşünün o derece.

benzer iş başına gelmiş olan var mı? markasına bakim. "ürosan"mış. yani gidip şöyle yeni modellere falan baktım da standart koltuklar çok tırt duruyor, tekerlekli sandalye ayarındalar.

tamir eden yer falan var mıdır acaba. veya 200 tl ayarında vasatın üstü koltuk alan var mı yakın zamanda?
Sosyal ağlarda paylaş

md5 said:

http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt380-manager-techno-file-sirtli-cok-fonksiyonlu-yonetici-koltugu/ProductDetails.aspx?productId=ofisadvlt380&categoryId=273672

şunu tavsiye ederim arkadaşım

Bu ve bir arkadaş 1200 TL'lik koltuk vermişler aralarında illaki fark vardır ancak ikisinde de file kullanılmış yurtdışında da bu fileli koltuklar oldukça revaçta peki faydası nedir? Alınmalımı gerçekten?
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

ikea, allak

tek geçerim, 5 senedir 5. koltugumdayım. konfor ergonomi felan on numara. fiyatı da makul 100 150 arası olması lazım.
sadece orta kullanım sıklıgı seviyesinde olmasından ve benim gunde 10 saat falan uzerinde yata kalka kaykıla kaykıla kullanmamdan biraz cabuk yıpranıyo.

rahat ama çok dandik bu ya
aldıktan 1,5 sene sonra falan orta demir zemine indi
şu an hala öyle kullanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...