moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 izmir şivesi çok overrated. bi afyonla muğlayla gapışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 domat, gevrek, çörtülünç falan ne abi.. olur yani, izmirlidir ne derse yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 srsly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 allah niye astranot bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sacmalala abi rus gibi ulvi bi irki izmirlilerle bir tutman cok ayip, putin does not approve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 putin izmire geldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ama başka bi isimle geldi duymadınız tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 şükrü, bitti her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 her ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aramızdaki her şey... sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 okyanus mokyanus, avrupa filan kalmadi mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hepsi bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hepsi grubu mu? ayrildilar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yok sarışın çıktı gruptan, sonra bi daha toparlanamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hayirlisi, hepsinin kolunda altin bilezigi var, bulurlar bi is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 konu GIAA'dan hepsi'ye nası gelmiş ahah kimler gidiyor akşam(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ben orada olucam. ama sarhoş olmayı planlıyorum 1 saate başlıyorum içmeye. post rock sarhoş dinlenir arkadaş:) akşam konsere gelecek herkese selam ederim buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 of arkadaş nasıl bir konserdi o öyle sanki adamlara demişim şu şarkıları çalın liste vermişim gibi çaldılar hepsini. bi ara bağırdım suicide by star diye adam tamam çalıoz zaten dedi bi baktım girdiler şarkıya:) bitiriş fireflies and empty skies ayrıca yardırdı. çok iyiydi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcomp Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 izmir'de gördüğüm en iyi konserlerden biriydi, sesler mükemmeldi, kalabalık beklentimin çok üzerindeydi, seçtikleri şarkılar bütün albümlerin derlemesi gibiydi. Kesinlikle muhteşem bir konsere şahit olduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bu grubu dinlemek için geçen sene günübirlik izmir'den tee istanbul'a gittiğimden dolayı da olabilir bu sefer adamlar ayağıma kadar gelince o kadar etkilenemedim :P İstanbul'daki konserde arkadaki sinevizyon çok daha (4.enstrüman kadar - klavyeci yoktu o zaman) etkiliydi bu sefer sönük kalmış. Aynı şekilde kalabalık da az geldi bana =p Ama İzmir demesek de Bornova'nın görebileceği en kaliteli gruptu sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar