NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Az önce siteye girmeye çalıştım uydunet yooo cici çocuklar böyle sitelere giremez diye kulağımı çekti noluyo?! go.navige falan kullanıyorum ama yok hayda etmiyo http://img153.imageshack.us/i/yenibitelemresmida.png/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 http://img153.imageshack.us/img153/9135/yenibitelemresmida.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 google dns kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bizim okulun internetinden icin sex kelimesi gecen sitelere giremiyorum,ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Zaten google dns kullanıyorum yıllardır sorun yoktu herifler direkt kapatmış noluyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 açılıyor bende warezbb. uydunet sayfasından bi bak bakalım kapatılıyordur belki https://online.turksat.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben de giriyorum warez'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 O nasıl olacak anlamadım demek istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Online işlem şifresi falan yok ailemin üstüne kayıtlı şimdi gecenin yarısı annemi müşteri hizmetleriyle uğraştırmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 annen kapattırmış o zaman oğlan çok pron izliyor diye. salak bi hizmetleri var aylık küçük bi ücret karşılığı veriyorlar. http://uydunet.net/temiz.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Yok az önce sordum aradılar mı falan diye yok bende aradım müşteri hizmetlerine ne bizden habersiz böyle birşey yapıyrsunuz diye gürledim falan ama zaten böyle bir uygulama almamışız ama genede "korunuyormuşuz" neyse ip mi değiştirdiler şu an gayet kirli internetim. Ayrıca pron değil yahu =) warez neyse başınızı ağrıttım benim durumumu düşenlerede ders olsun. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 parayle verilen hizmet sana bedava verilmiş enayilik etme bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 telefon kaydına ulaştık said: +ALOOO -iyi akşamlar efendim ben sema. nasıl yardımcı olabilirim +alo müşteri hizmetleri mi? -evet efendim, hizmet kalitesi için görüşmelerinizi kayıt altına alıyoruz.. +tamam tamam! kes onu sen. sema'ydı di mi? -evet efendim +ben bazı sitelere giremiyorum semacım -efendim o siteler korumalı paket içeriğ... +oyhşş sema -anlayamadım +bak sema ya ahizeye üfle ya da bana pr0numu geri verin! -HEMEN AÇIYORUM +sema orda mısın? -NET AÇILDI EFENDİM +üstünde ne var semacım? -efendim siz bi neti deneseniz bence? +semaaa... -evet efendim +öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 asdhashdah aslında mantıklı lan daha kısa sürede açarlardı. Sema şşş cam aç. *Titreşim gönderildi* *Titreşim gönderildi* *Titreşim gönderildi* *Titreşim gönderildi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 BabacumMostors said: parayle verilen hizmet sana bedava verilmiş enayilik etme bak! Vaktinde internetim bağlantı sağlanamadı diye gözüküp 8ay boyunca net kullanmıştım para vermeden.Bence semranın bende gönlü var.Prona girince ayar oldu kapadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 HAHAHAHAHHAHAHA dasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 NolaxThensbane said: asdhashdah aslında mantıklı lan daha kısa sürede açarlardı. Sema şşş cam aç. *Titreşim gönderildi* *Titreşim gönderildi* *Titreşim gönderildi* *Titreşim gönderildi* http://3.bp.blogspot.com/_BRA7bA7a5Rc/S4hJwfF_DdI/AAAAAAAAANs/N5GushBoY28/s1600-h/umut+sar%C4%B1kaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Sağol Güneş bende bunu bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dasaaa said: telefon kaydına ulaştık said: +ALOOO -iyi akşamlar efendim ben sema. nasıl yardımcı olabilirim +alo müşteri hizmetleri mi? -evet efendim, hizmet kalitesi için görüşmelerinizi kayıt altına alıyoruz.. +tamam tamam! kes onu sen. sema'ydı di mi? -evet efendim +ben bazı sitelere giremiyorum semacım -efendim o siteler korumalı paket içeriğ... +oyhşş sema -anlayamadım +bak sema ya ahizeye üfle ya da bana pr0numu geri verin! -HEMEN AÇIYORUM +sema orda mısın? -NET AÇILDI EFENDİM +üstünde ne var semacım? -efendim siz bi neti deneseniz bence? +semaaa... -evet efendim +öpüyorum ahahaha çok istedim bi an böyle bi diyaloğun gerçek olmasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 türksatı ara bana böyle salak bir uygulamayı sormadan nasıl yaparsınız diye söyle iptal etsinler.Banada uyguladıklarında cinlerim tepeme forlamıstı en kötü olmayan site bile açılmıyordu. birde söylemeyi unuttum o aptal uygulamayada 2 liramı ne alıyorlar aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar