manve Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Geçen gece eğlenmeye çıkalım dedik, çıkmaz olaydık cidden. Klasik türk mantığıyla; "Hacılar gelin mekana girmeden birer tane arabada götürelim" dedim. "Olm gidince içeriz" falan dedilerse de, "içerde pahalı oluyor zazü" diyerekten ikna ettim elemanları. Ondan sonra tam içkiler bitti falan arabadan çıkcaz. Gözüme hayvani bir fener gelince noluoz lan diye bir döndüm. "get out of car and put your hands over the car" gibisinden bir şeyler duyunca sıçtık dedim. arabada 4 kişiydik, çocuğun biri nasıl yaptıysa sıvıştı gitti o ara. 2 erkek 1 kız kaldık polislerin önünde. Babacan olan polis yanımıza gelip arabada bir şey var mı dürüst olun dedi. Arabanın sahibi olan fransız eleman da torpido gözünde ot var diyince. Ahan da şimdi tamamen sıçtık dedim. Bunlar yetmezmiş gibi bi de yanımızdaki kızın 21 yaşından ufak olduğu gerçeğini de öğrenince artık bizi ne zaman tutuklarlar diye beklemeye başladık. Kadın polis geldi "normalde sizi şimdi götürmemiz gerekiyor ama sicilinizin temiz olması ve düzgün davrandığınız için bunu yapmıcaz" dedi. Ama elime bir kağıt tutuşturdu 7 şubatta mahkemem varmış. Şimdi beni sadece açık alanda alkol içmekten dolayı çağırmışlar. Diğer nanelerle ilgim yok hiç. Ama şöyle bir sorun var şimdi. Benim çalışma vizem için işlemler daha devam ediyor daha çıkmadı vizem. Avukatım şubatta gelir falan diyordu en son. Şimdi bu mahkemenin buna herhangi bir etkisi olur mu ki? Avukatım şimdi tatilde kayak yapmaya gitmiş =) Gelince olanları anlatırım zaten de kadın beni büyük ihtimal dövecek bu sefer. Benden daha çok uğraşıyor valla benim vizem için. Amerika'da böyle mahkemeyle falan uğraşan oldu mu daha önce hiç? Nasıl oluyor işler. Gidip orda incile el mi bascaz napcaz? Ne bok yicez hiç bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 hey dostum sadece eğleniyorduk ha demedin mi aynasızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ''get out of car and put your hands over the car'' ne abi , ulan maceraperest amerikan polisleri , türkiyede böyle birşey polisin dediğini düşünsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 juriye hitap ediceksin.. etkileyici bi konuşma yazabilirim sana çok sıkışırsan kesin kaybederiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 25 gün kamu hizmeti şanssızsan + sınır dışı edilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 önce oz sora prison break izle 7sine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 http://liveforfilms.files.wordpress.com/2010/03/greg-judge-dredd.jpg _ _ gerçi yargıç zencide çıkabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Valla napcaz bakalim bilmiyorum. Öteki çocuk da tutuştu. Onun da vizesi öğrenci vizesi. Bir de arabasından çıkanlar belli. Kız amerikali olduğundan sikinde değil pek. Nasıl memleket lan bura? Sırf dışarda alkol içiorz diye mahkemeye mi çıkılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kızın ski mi varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ahahaha abi kusura bakma ama alkol+araç=fail iyi yani yasaların işleyişi. sana patlaması kötü olmuş. ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ayrıca olitere said: ''get out of car and put your hands over the car'' ne abi bunu yapmaz isen vurma yetkileri var çoğu eyalette, ama genelde tazer şeysiyle indiriyorlar pencereden zaplayıp. arabada kal dedilerse de çıkamazsın, ellerin direksiyonda bekleyeceksin, gene indirebilirler. evet eller oynamayacak bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 hani ama alkolun arabayla ilgisi yok. Öyle park alanında içiyorduk falan da adamlar manyak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Aynen öyle cidden, kadına bir şey sorcaktım. "Pardon bir şeyi merak ettim de" dedim, demez olaydım. Bir hışımla döndü "Emin ol benimle tartışmak istemezsin dedi" eliyle silahını falan gösterdi. sdfs böyle manyaklar abi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Açık alanda içmek yasak abi orda yapmayın öyle şeyler hele kızlara hiç güvenmeyin allahtan polis babacanmış yırtmışsınız geçmiş olsun tekrardan.(otuda arabanızda tutmayın lan!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 esas emanetler o kaçanın üstündeydi allahtan sıvıştı aradan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 put the gun down!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 manve said: Aynen öyle cidden, kadına bir şey sorcaktım. "Pardon bir şeyi merak ettim de" dedim, demez olaydım. Bir hışımla döndü "Emin ol benimle tartışmak istemezsin dedi" eliyle silahını falan gösterdi. sdfs böyle manyaklar abi cidden. ahahaha biz de bar cikisi bir grupla tartismistik, aractaki polise sikayet ettik filan. polisin cevabi "aractan inersem hepinizi tutuklarim" oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 manve said: Aynen öyle cidden, kadına bir şey sorcaktım. "Pardon bir şeyi merak ettim de" dedim, demez olaydım. Bir hışımla döndü "Emin ol benimle tartışmak istemezsin dedi" eliyle silahını falan gösterdi. sdfs böyle manyaklar abi cidden. Oha lan manyakmi bunlar. Emin ol benimle tartismak istemezsin falan, yuh sdf. Biseydemi sormayalim ulan diye tutamazdim dilimi ben. Basima bela alirdim durduk yere bunlarla. Burda kavga cikarip adam dövup, sonra ben yapmadim, kafasini carpmis komserim diye inkar edip, bide utanmadan "beni sogukta 20 dakka beklettiniz otobusumu kacirdim" diye polise kendimi eve biraktirmis adamim ben, evet, isvec guzel memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 E bunlar türk polisiyle birebir aynı o zaman sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 amerika goren helecanli turk gencleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Amerika'da polisler teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 sukru sen ne naneler yedin kimbilir, anlatmion burda tabi simdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben law abiding citizenim, kolluk gucleriyle isim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 asfhag sukru, hangi eyalettesin, seni ziyarete gelcem, polisler bize teklif etcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar