Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus - Facebook game

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Başladı. Çok da hoş düşünülmüş. Günde 10-15 dakika ayırarak Ludus'unuzu idare edebiliyorsunuz. Dizideki gerçek tipler var, mesela Doctore gelip size bilgi veriyor, bu adamı medicusa yollayın yoksa kalıcı hasar görecek v.b.

Gladyatörlerinizi eğitiyorsunuz, silah, kalkan ve zırhlarına karar veriyorsunuz ve elbette dövüştürüp dinari, influence ve XP kazanıyorsunuz.

Dövüşler sırasında, dövüşe, kenardan tezahurat yapıp halkı galeyana getirmekten başka bir etkiniz olamıyor. Sizin adamınız saldırırken CHEER, rakip saldırırken JEER yaparak halkı sizden tarafa çekebilirsiniz.

Tüm dövüşler süprize açık. Hiç umulmadık bir dövüşte, zayıf çelimsiz ama benim adamdan daha hızlı biri epey bi dayak yedikten sonra tam maç bitecekken öldürdü en baba gladyatörümü. Influence'ım da yetmeti başparmağı yukarı kaldırıp kurtarmaya.

Tüm FB oyunlarında olduğu gibi ally(komşu) sayısı çok önemli. Ally sayınız kadar enerjiniz(turn point) oluyor ve civardaki okullara gidip antrenman maçları yapabiliyorsunuz (antenman maçlarından birinde ağır yaralandı bir adamım bilginize). Ally okul sahiplerine armağanlar yollayabiliyor(inf bile yollanabiliyor), diğer okulların gladyatörlerini eğitebiliyor hatta adamlara masaj yapabiliyorsunuz :P

İşe yaramadığını düşündüğünüz adamları komşulara satışa çıkarabiliyor veya daha ucuza derhal PITlere satabiliyorsunuz.

Oyunda ilerledikçe POMPEI, CAPUA ve sonunda ROMA'ya kadar yükselebiliyorsunuz.

Maçlarda hile yapmak da mümkün ama bunun için inf. harcamak gerekiyor. Silahı zehirleyebilir, veya rüşvetle son anda rakibinizi daha zayıf biri ile değiştirebilirsiniz.

Şimdilik işin sıkıcı tarafı fazla ally'ım olmadığı için enerjim çabuk bitiyor ve 10 dakikalık counter 1 enerji veriyor.

Ben sevdim, tam ofiste günde 2 kere açıp 5-10 dakika eğleneyim diyenler için.

http://apps.facebook.com/spartacusgame/

Sosyal ağlarda paylaş

Bende oynuyorum arkadasımla psıkopata bagladık baya kapıstık sonra sinirlendi gannicusu aldı dagıttı beni tabii :D sımdı anlatsık gannicus dısında olucak birbirimizin 2 adamı ile kapısıcaz bu aksam 22de o saate kadar maksimumu yakalamak ıcın neler yapabilirim cok fazla adam mı eklemem lazım bilemedim ilk aklıma gelen buraya gelmek oldu ısteyen eklesın hemen bırbırımıze antreman gonderelım bısıler yapalım sonra sileriz unuturuz bırbırımzı ama bu aksam 22de benım bu adamı yenmem lazım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

İleride Colosseum açılınca oyun bambaşka bir hal alıyor. En güvendiğin adam bile sıkıntıya düşüyor. Max armor max stats işe yaramaz oluyor. Örneğin rakip full armor very heavy kalkan almış eline, adamı soyup hafif bir kılıç ile parry boost almak falan gerekiyor.

Zor oyunun ödülü de büyük oluyor ama,resme bakın. 3 maçlık divisionlar bir de. her 3 maçlık galibiyetin sonunda 1 BÜYÜK hediye var. 10'un katlarında EPIC ödül olduğunu duydum ama şahsen görmedim.

Şahsen ben meat market dövüşleri ile yetinmeye başladım. Günde 1 beeelki 2 kere colloseuma gidiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...