Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus - Gods of the Arena

Cystein

Öne çıkan mesajlar

Cystein said:

abi straight olmak için 2 şansın var.
ya champion olacaksın sürecekler altına slaveleri devamlı.
ya da karın olcak. dominus'a her kıyak geçişinde karına özel izin verilecek, karın gelecek de ohoo ölme eşeğim ölme. adam işin kolayına kaçmış.

antrenman yapıyosun orda
yağla yıkanıyosun orda
gece kapatıyolar zindana adam yine orda.
bakmış şampiyon olcak nitelik yok. böyle bulmuş adam yolunu.

garibana bir de biz vurmayalım. bırakın gay olsun delikanlı adam.

abi neler yazmışsın straight olmak için seçenekler fln, adam sanki ortalıkta dişi yok diye gay olmuş sadlkfjd.
Sosyal ağlarda paylaş

Ilerki bolumler icin gannicusla alakali spoiler olabilir.
Edit: olabilir dedim basbayagi spoiler sorumluluk kabul etmiyorum

Tarihten spoiler

Gannicus kolay kolay olmeyecek, spartacusun isyaninda da gecen bas isimlerden birisi ama 1. sezonda batiatusun evinde olmadigina gore bi yerlere gidecek belli.

Sosyal ağlarda paylaş

spo

ne güzel dizi bu ya hep böyle olacaksa spartacusu falan salla andy tamamen iyleşsin sonra çeksinler yeni bölümleri andy iyileşene kadar daha da öncesi anlatsınlar batiatos la babası zamanını aralarında çekişmeyi doctorenin ludusa ilk geldiği zaman criksus yakalanmadan önce ne yapıyordu falan

tuvalet sahnesi imbaydı ben o sopaya elimi sürmem yalnız

birde pazar sahnesini 2 kere izledim ilk izlediğimde yandaki kadınlara bakmaktan altyazıyı takip edemedim.
dizi tam gaz devam(tu)

Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bence gannicusu crixus keserek şampiyon olabilir.gannucisu bence vericek batiatus adamlara.sonra crixus yavaştan onun yerini alıcak işte.arenada onu kesip şampiyon olabilir.

İsyanı ve savaşları Spartacus komuta ediyordu diğer liderler ise Crixus, Oenomaus, Castus ve Gannicus idi. Yani düşündüğünüz şekilde ölmüyor.

http://en.wikipedia.org/wiki/Third_Servile_War

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...