Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus - Gods of the Arena

Cystein

Öne çıkan mesajlar

Bittus said:

sen iyisi mi altyazi ile izle cystein

hayir abi tam tersini diyor. gannicusu sansimiz varken indirelim fiyor. crixus da en son onunla dovusmek icin ashurun bacagini kesip atiyor disari

Hacı yanlis belirtmisim de olayın mantığını anlamisim ki olay da o zaten. Yani battinin adamlarından 2-3 kisi kalsa da son adama kadar dovuseceklerdi ki adamın sorusu da oydu.

Onun dısında gannicus tabiki gelecek sezonda olacak

Dev spo tarihle ilintili

Kendisi spartacusun bas yancilarindan birisi olarak biliniyor isyan olayında

Sosyal ağlarda paylaş

HARİKA BİR SONDU. cidden süperdi ya. adamlar bu işi biliyor cidden.

onca fail sezon finalleri izledik diğer dizilerde. spartacus bize finallerin nasıl yapılması gerektiğini gösteriyor. umarım böyle devam eder. gittikçe iyileşir

Oenomaus, gannicus ve crixus reyizler çok iyiler lan.
Sosyal ağlarda paylaş

@smarthan: Bi naevi vardi es-vari görülebilecek. O da produksyondan ayrılmış. Artık karı kız olayını nasıl ayarliycaklar bilemem. Amergali alıştı simdi meme ister bolca. Galiba tüm gladyatörler Varronun dul kalmış karısına sarkacak afsfafaf yanlarına disi Bi tek onu aldılar.
@dartanian: olm internetcafeden indirdim diye 150 mblik boktan kalitede indirdim evde net sorunum var iphonela takiliorm. Kalite boktan olunca o kadar anlasiliyo. Hadi ben ondan anlamadım ona ok de. Siz fakirler alt yazıya rağmen niye anlamiyosunuz bazen. Ben onu anlamıyorum. Benim de anam babam İngiliz degil ben de İngilizce konuşulan bi ülkeye gitmedim yahut öyle bir ülkede ikamet etmedim. Aynaya bak ağla Tolga sfafsfa
@barbu: Ocak sonu bi de :D
@son eleman: zaten sezonlar geçtikçe produksyon harcamaları artıyor demiş yapımcı. 2. Sezon da deli gibi disarda geçeceği için green screen kasacak tabii. Ama adamlar eger reytingler tutarsa 6 sezona bile çıkarız demişler. Ki isyanın gecmisini tarihte bulamazsın ama adamlar o bölümü gotlerinden sallayarak 2 sezon çıkardılar efsane ötesi. Gerisini siz duşunun artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

cemss said:

lan

bu barcaya beast of capua deyolardı sanırım adamı bikez dövüşürken görmedim yea.ama final iyidi cidden saygılar iyi forumlar ha bide ağ atan abimize +rep diyorum.

spo

Gnaeus sağlam kapıştı da bi tekmeyle harcadılar onu blood&sand de.
Barca da bi kere Gnaeus la eski arenada kapışmıştı. Yerden yere çalmıştı. iiki çalmış onun üstüne ağ çalışmaya başladı eleman.

Sosyal ağlarda paylaş

Yok onun ustune degil tam olarak.

Battiyle babası ağ kullanan Bi adamı izlerken batti babasına bah bu adamlar çok kral oluyo bi tane de biz kasalım seyirciyi ucuruyolar diyodu. Babası önce mizmizlandi sonra adam devirince rakibini ok lesser manlerimizden birine kastirsin onemaus diyodu. O da eline alınca Barcaya karsı gözden düşüp zorla o ağ tirpana talim oluyodu

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...