Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bittus said: sen iyisi mi altyazi ile izle cystein hayir abi tam tersini diyor. gannicusu sansimiz varken indirelim fiyor. crixus da en son onunla dovusmek icin ashurun bacagini kesip atiyor disari Hacı yanlis belirtmisim de olayın mantığını anlamisim ki olay da o zaten. Yani battinin adamlarından 2-3 kisi kalsa da son adama kadar dovuseceklerdi ki adamın sorusu da oydu. Onun dısında gannicus tabiki gelecek sezonda olacak Dev spo tarihle ilintili Kendisi spartacusun bas yancilarindan birisi olarak biliniyor isyan olayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 aşur reyisi ağlattılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 crixus&gannicus = yancı spartacusun baş yancıları arasında gannicus ve crixus var evet ama crixus reyiz kibrine yenilip büyük bir mağlubiyet aldırıyor yoldaşlarına, bir savaşta romalılara karşı... spoiler gibi bişey oldu ama öyle yani 2. sezonda bunu görücez illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Galatasarayın UEFA Final Maçını izler gibi izledim walla! Tabi şimdi işin yoksa bekleki yeni sezon gelsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Offf ne finaldi 1.sezona bağlandığında tüylerim diken diken oldu gannicus reis katılsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 HARİKA BİR SONDU. cidden süperdi ya. adamlar bu işi biliyor cidden. onca fail sezon finalleri izledik diğer dizilerde. spartacus bize finallerin nasıl yapılması gerektiğini gösteriyor. umarım böyle devam eder. gittikçe iyileşir Oenomaus, gannicus ve crixus reyizler çok iyiler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Beyler artık ganni reiz katilcak muaaaaa?! Diye sormayın ya da ganni de olsun bea diye zirlamayin. Artık spoilerla da yazmıyorum. EVET 2. SEZONDA GANNICUS OLACAK! yeter yau 3 posttan biri aynı serzeniş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 O anlamda yazmadık pis alamancı ya sdf Bi an önce başlasın ve ilk bölümden itibaren olsun anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ocak sonu aga yeni sezon sen geç söyle bi çay vereyim yudumlamaya başla. Sezon başlayınca biz haber veririz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Onu da biliyoruz bi an önce zaman geçsin anlamında o da. Zaten diziyi yanlış izleyip yanlış anlamışsın ashurun dediğini ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yalnız 2.sezondaki bütün esas oğlanların eşleri ölmüş oldu dimi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 e oha nası ocakta ya. 1 sene beklicez mi şimdi. 6 bölüm dişimizin kavuğuna yetmez bütün sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Wikiden iyice okudumda gerçek Spartacus ve isyanını, eğer böyle kaliteli senaryo ile çekmeye devam ederlerse yeni sezon müthiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 @smarthan: Bi naevi vardi es-vari görülebilecek. O da produksyondan ayrılmış. Artık karı kız olayını nasıl ayarliycaklar bilemem. Amergali alıştı simdi meme ister bolca. Galiba tüm gladyatörler Varronun dul kalmış karısına sarkacak afsfafaf yanlarına disi Bi tek onu aldılar. @dartanian: olm internetcafeden indirdim diye 150 mblik boktan kalitede indirdim evde net sorunum var iphonela takiliorm. Kalite boktan olunca o kadar anlasiliyo. Hadi ben ondan anlamadım ona ok de. Siz fakirler alt yazıya rağmen niye anlamiyosunuz bazen. Ben onu anlamıyorum. Benim de anam babam İngiliz degil ben de İngilizce konuşulan bi ülkeye gitmedim yahut öyle bir ülkede ikamet etmedim. Aynaya bak ağla Tolga sfafsfa @barbu: Ocak sonu bi de :D @son eleman: zaten sezonlar geçtikçe produksyon harcamaları artıyor demiş yapımcı. 2. Sezon da deli gibi disarda geçeceği için green screen kasacak tabii. Ama adamlar eger reytingler tutarsa 6 sezona bile çıkarız demişler. Ki isyanın gecmisini tarihte bulamazsın ama adamlar o bölümü gotlerinden sallayarak 2 sezon çıkardılar efsane ötesi. Gerisini siz duşunun artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 lan bu barcaya beast of capua deyolardı sanırım adamı bikez dövüşürken görmedim yea.ama final iyidi cidden saygılar iyi forumlar ha bide ağ atan abimize +rep diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 cemss said: lan bu barcaya beast of carthage deyolardı sanırım adamı bikez dövüşürken görmedim yea.ama final iyidi cidden saygılar iyi forumlar ha bide ağ atan abimize +rep diyorum. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 cemss said: lan bu barcaya beast of capua deyolardı sanırım adamı bikez dövüşürken görmedim yea.ama final iyidi cidden saygılar iyi forumlar ha bide ağ atan abimize +rep diyorum. spo Gnaeus sağlam kapıştı da bi tekmeyle harcadılar onu blood&sand de. Barca da bi kere Gnaeus la eski arenada kapışmıştı. Yerden yere çalmıştı. iiki çalmış onun üstüne ağ çalışmaya başladı eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Yok onun ustune degil tam olarak. Battiyle babası ağ kullanan Bi adamı izlerken batti babasına bah bu adamlar çok kral oluyo bi tane de biz kasalım seyirciyi ucuruyolar diyodu. Babası önce mizmizlandi sonra adam devirince rakibini ok lesser manlerimizden birine kastirsin onemaus diyodu. O da eline alınca Barcaya karsı gözden düşüp zorla o ağ tirpana talim oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 This is good. This is perfect. Yapıcak yorum yok. Hakikaten adamlar bu işi aştılar. Mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 harbiden adamlar yapmış finali ya, ne güzeldi lan. arena memeleri de döndü ayrıca bol bol hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Alla alla herkesin senaristleri veresi gelmiş,hemen izleyim final bolumunu cok merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sonunu guzel yapmislar. bu devirde ackbarsiz disari cikmican. http://www.ackbar.org/images/ackbar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Red said: ayrıca yine g üzel bi sahne.nasıl bi tripti şu an ya cok güldüm şurda güldüm evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ahah bu bolumde de, sonda gene yukari bakiyo, tam ben de doverdim lan o adami ne var diyo tipinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi seyirciler arasında seks vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar