Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dört Yapraklı Yonca

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Eheh güzel bişi ya insan pozitif yükleniyo.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
oeh bu arada dün bir tane daha buldum. ya bu bulduklarım hakkaten yonca değil, ya almanya'da çok var, ya da çok ballıyım bilemiyorum.

olay otobanın yanında bir park yerinde gerçekleşti. böyle otluk bi arazi oturmuşuz. yerde yüzlerce yonca gördüm.. babam dalga geçti, hadi bi tane daha bulsana dedi. gitti şöyle bi bakındı bulamadı. ben 15 sn baktım zort diye elime 4 yapraklı geldi. sonra bi 15 dk daha aradık başka bulamadık.

korkuyorum kendimden artık.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

ßende bulmuştum aksaray'da ama nasıl kaybettiğimi hatırlamııom...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...