Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Eheh güzel bişi ya insan pozitif yükleniyo.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 oeh bu arada dün bir tane daha buldum. ya bu bulduklarım hakkaten yonca değil, ya almanya'da çok var, ya da çok ballıyım bilemiyorum. olay otobanın yanında bir park yerinde gerçekleşti. böyle otluk bi arazi oturmuşuz. yerde yüzlerce yonca gördüm.. babam dalga geçti, hadi bi tane daha bulsana dedi. gitti şöyle bi bakındı bulamadı. ben 15 sn baktım zort diye elime 4 yapraklı geldi. sonra bi 15 dk daha aradık başka bulamadık. korkuyorum kendimden artık.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 valla kafana kuş yapmış kadar olmuşsun mirage. git loto falan oyna sizin orda neyse artık ondan oyna işte ehe[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ßende bulmuştum aksaray'da ama nasıl kaybettiğimi hatırlamııom...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nereye zor be ben bizim yazlıkta her yaz bulmuşumdur 5-6 kez buldum rahat çok ballı bi yer herhalde[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 The very Best of Paticik; http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=1[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 onları balmumunun içine koyup saklıyolar deforme olmasın diye koyarsın evine güzel süs olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kıbrısta da sistem tam tersiydi :) bizi gezdiren adam sölemişti 3 yapraklı yonca şans getirir filan :) orada da 4 yapraklı bol[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar