Griswold Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Sayıştay'ın ingilizcesi çok iyiymiş lan ahahaha İnşallah girersin bu arada. Türkiye'ye dönmeyi düşünürsen alman gereken dersler & staj muhabbeti olacak ta dönmezsen çok dert değil gibi borcunu ödemek okulun. İlla sağlam bir büroya girersin zaten oralarda. Hayırlısı =) Ek: Sayıştay başkanı 6k maaş alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 KABUL EDİLMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Somon said: KABUL EDİLMEDİ Hayırdır? Ne zamandır benden iyi biliyorsun ne olup bittiğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 trollemiş abi sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 korkmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ee ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 harbi sonuç ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 oha adam asmıs beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 oha millet harvard kasıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 28 Ocakta "held for further review" olduktan sonra yeni haber almadım, 1 Şubat deadline a yakın başvuranları da değerlendirdikçe hold lara dönüp her hafta birkaç kişiye mülakat teklif ediyorlar. (Harvard da dekanlar teklif ediyormuş :P) Mart sonuna kadar bu süreç devam edecek, işim Nisana kalırsa o zaman olumsuz diyebiliriz, o zamana kadar devam. International lara dönmeleri biraz daha uzun sürüyor gibi görünüyor. Güney Koreli bir hatun kişi Haziran LSAT puanıyla Eylül de başvurdu ve Ocak ta ilk haberi aldı ve kabul edildi. Puanları vb. benimle aynı, iş deneyimi benden eksik. Dolayısıyla ümitliyiz büyük başkan, demek istiyorum. EDIT: Ve ben Kasım da başvurdum. Yani bana sıra Mart içinde gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hadi inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 amerikalıların, aksanlarına rağmen, uzak doğulu fetişi var ama sanırım. "çinliyse iyidir abi al sen onu" mentalitesi yaygın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 cinliyse it gibi calisir, daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 o yüzden applied mathematicsler çinli dolu zaten sabahtan akşama 7/24 kod + hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 halbusi beni alsalar ellerinde patlarım çok feci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 delikanlı adam elde patlar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 erken patlama sorunu varsa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 erken patla, genç öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 abi şaka maka insanlar harvard kastırıyo bunalıma girdim asdgd çok merak ediyorum sonucunu inşallah kabul olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 niye saka maka olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Cuce said: delikanlı adam elde patlar abi eline yüzüne dizine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Hold ile ilgili blog postta diyor ki adam, "Sizi hold a alıyoruz çünkü tüm sınıfın aynı liseden olmasını veya aynı Kongre komitesinde çalışmayı istemesini istemiyoruz, farklılık arıyoruz." Dediğiniz ve bildiğiniz üzere Çinli, Hintli, Koreli oldukça fazla Amerika da tüm okullarda, tamam Türk de var bayağı ama hukuk alanında hele ki master (LLM) değil JD olarak (Harvard) en son iki yıl önce bir örneğine rastladım. Dolayısıyla adamların derdi hakikaten diversity ise şansım olabilir. Ama Hahhhvahhhhd bu, belli olmaz. EDIT: Cuce, imzan eski günleri hatırlattı bana, config.sys ve autoexec.bat dosyalarını kurcalayarak oyunlar çalışsın diye base memory kurtarmaya çalıştığımız günler..hey gidi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 seninki az eskiymiş, dahada eskiyi hatırlarması lazımdı halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Evet o kadar eski de değil, ilk bilgisayarımın 64K değil, 2 MB RAM i vardı :P 386 DX-40, ilk oynadığım oyun da Commander Keen di hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 quixef said: Dediğiniz ve bildiğiniz üzere Çinli, Hintli, Koreli oldukça fazla Amerika da tüm okullarda, tamam Türk de var bayağı ama hukuk alanında hele ki master (LLM) değil JD olarak (Harvard) en son iki yıl önce bir örneğine rastladım. Dolayısıyla adamların derdi hakikaten diversity ise şansım olabilir. Ama Hahhhvahhhhd bu, belli olmaz. diversity yalan ben applied mathematics bölümünün grad öğrencilerinin hepsi çinli olan okul gördüm. Li soyadına sahip 3 farklı grad öğrencisi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar