BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kopya koruması olan DVD'leri yedeklemek yani kopyalamak için hangi programı kullanabiliriz? nero ile korumalı CD kopyalayamadığımı biliyorum DVD denemedim ama o da olmuyomuş[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 clone cd bulamazsan bana öm den ulaş göndereyim icq msn vs üzerinden[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 01 Eylül 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hatta bu adresten www.elby.ch[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 birşey sorucam dvd leri nero ile kopyalamak inanılmaz fazla yer gerektirmiyormu ben genelde bütün dvd leri riplerim ve oda yaklaşıl 600 700 mb boyutuna iniyor e buda saklanılabilir bi hafıza boyutu[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 dvd'ler birebir kopyalanabiliyor mu ki? bende dvd writer var da, ben kopyalanamıyor diye duydum hiç denemedim eheh.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 dvdlerin çeşitleri var dvd5, dvd8, dvd10 falan gibi dvd5'ler piyasada boş medya olarak bulunanlar, 4.7 gb falan dvd10'lar da 9.4 gb'lık genelde filmlerin olduğu dvdler dvd10'u dvd5'e elbette kopyalayamıyosun birebir, biri diğerinin iki katı çünkü, çift katman ya da çift yüz olarak üretiliyolar ama mesela dvd5 varsa elinizde, onu piyasadaki herhangi bir dvd'ye direk kopyalayabiliyosunuz, benim sorduğum da bunlar zaten, yoksa dvd-rip olayından bahsetmiyorum, dvdleri cdye çekmekten de bahsetmiyorum direk dvd-dvd kopyalamasından bahsediyorum said: BabacumMostors, 01 Eylül 2004 15:09 tarihinde demiş ki: clone cd bulamazsan bana öm den ulaş göndereyim icq msn vs üzerinden teşekkürler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar