Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Weimaraner kırması bir bebek köpeğe ev arıyorum

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Tahminimce ırkı bu , zira çoook benziyor , ama sanırım biraz kırmalık ta var.

Erdekte sahilde bir köşeye sığınmış halde buldum , iki karış etmeyen bir boyda şu anda. Çok aç ve uşuyor diye eve aldım iki gundur evimde uyuyor.

Ancak ev arıyorum kendisine. İyi bir av köpeği olabiliceğini duşunuyorum ilgilenenlere. Baya zeki , biraz insanlardan tırsıyor şu an gerçi , ama geçti geçecek . Yavaş yavaş alışıyor bana. Jimi diye isim taktım , jimi diyince bakıyor ancak çağırınca gelmiyor henuz. Islık çalınca geliyor gibi yapıyor ama dediğim gibi insanlardan tırsıyor biraz , dolayısıyla pek yaklaşmıyor. Hiç tasmayla falan gezdirmedim zira burda kapıyı açtığım gibi dolaşıp kendi geri giriyor alacak olan kişilerin kendi eğitmesi gerekiyor pek çok konuda.

Tuvalet eğitimi konusunda da , geceleri epey bir tutuyor ama anladığım kadarıyla bazen kaçırıyor henuz bebek zaten.Ama tuvaletini dışarı yapma konseptini anladığını duşunuyorum ki , ilk çıktığı an taramalı gibi tuvaletini yapıyor bahçeye hemen.

Buyrunuz fotorafları;

Şimdi komik olan şey şu ki dişi mi erkek mi pek anlayamadım. Erkek galiba.

Yeniden isim verir alan kişi istemiyorsa falan filan o tip şeyler alana kalmış

Ben onu yere göre kendim getirebilirim ya da kamilkoçla yollayabilirim ilk köpeğimi de öyle yollamışlardı bana uyutup kafesinde.

Edit : resimleri duzelttim

Sosyal ağlarda paylaş

Jedi said:

Weimaraner ile uzaktan yakından alakası yok bu köpeğin.
büyük büyük babası belki koklamıştır bi Weimaraner

Ne bileyim ben resmini gördum sadece benzettim , başka bişi de olabilir. Resmi burda işte. Dişiymiş bu arada daha yakından inceleyebildim nihayet dibime girdi adam akıllı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...