Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

altın hesabı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
var mı altın hesabı ilgilenen gelen para nereye gidiyor bilmiyorum ama sıkıntı da çekiyorum. en iyisi bir yere atmak parayı ve yok saymak. altın hesabı duyuyorum varmı kulanan veya bilen önerileriniz nedir ???
Mesaj tarihi:
açacağım bi hesap ama altının alınma zamanı ne zamandır 4 ocakta mı ne 71,8 leri görmüş altın şu an düşüşte ne zaman alınır satılır bu altın. bunun bilinme durumu nedir.
Mesaj tarihi:
yok um altından anlayan. ben zeki kişiler var diye buraya takılıyorum. ne yapalım gençler bu altın durumunu. öyle çok ta yok ama 18-20 gram la tecrübe etmek istiyorum
Mesaj tarihi:
altına koycaksın 10000 lira falan. 3 yıl sonra bakçaksın sürpriz olcak. bikaç katı olarak geri alırsın direk. ha onun yerine iddada banko bi kupona koy bi günde alırsın daha iyi.

hehe
Mesaj tarihi:
Ufak ufak deneme yaparak birşey elde edemezsin. Hatrı sayılır bir miktar koyup birkaç ay bakmayacaksın. Ha tabii piyasasını takip ediceksin ama altın kısa dönem için iyi bir yatırım aracı değil..

Ha bu sene de kazandıracak ama ne zamana kadar sürer onu bilmiyoruz doğal olarak..
Mesaj tarihi:
benim amacım 20 gramdan başlayıp onu sürekli biriktirerek araba almak

honda cıvıc hoşuma gidiyor ama nerdeeee. şöyle gaza basınca giden yarı yoldada bırakmayan yüzxüne bakılır bir araba için temel atmaya çalışıyorum aslında ama bakalım....

geçenlerde bir araba çekilişine girdim. ama tutmadı en iyisi paşa paşa biriktirmek. yaş gelip gidiyor. gençliğimde binmeyeceğimde ne zaman bineceğim bu merete. şöyle anne babadan da destek yok ki.

yanımda para olunca okuturum onu ben. şöyle banka olsa oraya git para çek derken üşenir çekmem, çekemem.

kuveyttürk diyorlar. sattığında her grama 50 kuruş alıyorlar sadece başka birşey yok diyorlar ama gidip bir sormak lazım. garanti sakın demeyin. kuyumcularda gram başıma alış satış ta 8 tl koyuyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
peki istediğimiz zaman (örn. bir yakının düğünü var, oraya altın götürmek için) hesaptan bir çeyrek alabiliyor muyuz? sadece belirli zamanlarda mı hesaptan altın çekebiliyoruz? tam tersi elimizde altın varsa gidip hemen üzerine ekleyebiliyor muyuz?
Mesaj tarihi:
Ya altın hesabı öyle diil beyler bayanlar. Öyle bir kırıntı altın alıyım yiyim gibi düşünmeyin.

İnternetten veya şubeden gidip parayı veriyosunuz. Onlar altının gramı ile hesaplayıp bölüyo. Atıyorum hesabınıza 2 gr altın yatırıyo. Hesabınızda 15 gr altın oluyo.

Sonra çekmek istersen 5 gr altını bozuyo sana tl olarak geri veriyo.
Mesaj tarihi:
Horcrux said:

Peki altini evinde gr gr biriktirsen de ayni sey degil mi?

Abi aynı şey mi allasen :)
Kısaca bankaya tl veriyosun altın yapıp hesabına yatırıyo. Çekeceksende bozuyo tl yapıp sana veriyo. Öyle çeyrek altınmış, burmaymış falan gibi düşünmeyin yani. Herşey gramla
Mesaj tarihi:
Klapaucius said:

Faize haram diyenlerden faizsiz para almak lazım oh temiz 10k al 1 yıl sonra geri 10k olarak öde

Ahaha tek uyanık sendin. Onlarda sana usd olarak altın olarak veriyo parayı
  • Yeni Oluştur...