unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 abicim nedir artik ya subculture yaratma konusundaki yapmacik sikintinin vardigi nokta yaaa. fare kafali pz** kilikli heriflerle fare kafali fah*** kilikli karilar kedi kaciriyo fidye aliyo, arkada ruhu iyice sıkılmış tiplerin yaptig vizirtili sikisik bi muzik yok efenim levis. LSD kafali yonetmene modern gencligi yakalamak kaygisiyla reklam cektirilirse iste sonuc. yabanci reklamcilik sektoru iyice soyutlanmis anlasilan genc kusagin trendlerinden sadece lsd takilip ilham aliyolar anlasilan. eskiden levis reklamlari kendi basina trend set ederdi. simdi bu reklam kot satmaktan aciz. abicim fare kafali tipler geziniyo diye kosup kot mu alicam ya ? o reklamda ustelik bir tane kot dahi goze guzel carpacak sekilde sunulmamis, belediyede cop toplamakla gorevli adamlarin iste giymek uzere aldigi kotlara benziyo hepsi. ama tebrik de etmek lazim. trendi yakaliycaz diye bunyeyi miyadi dolmus lsdye verip boylesine mesnetsiz bir reklam cikarabildikleri icin.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 sorduk mu :) şaka -can sıkıntısı [hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 iyide unity kot dedigin zaten çalışma kıyafeti normalde, yıpranması daha zor olan sert kumaştan imal edildigi için. şık olsun diye yapılan şeyler degil ki. ps: reklamını bende sewmedim, fareler kedileri kacırıp fidye istiyorlar kıl oldum :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 eha ben sewdim :p reklamı diil tipleri.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 kedi kaçırıp fidye aldıklarını farketmemişim.. zaten hiçbir şey anlamamıştım ya gerçi önceden de.. (lsd kullanmıyorum) :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 kedi öylede yani günümüzde kim gidip hemen hemen aynı dayanıklılıkta olan ucuz kot varken onu alır :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: karakedi, 13 May 2003 23:02 tarihinde demiş ki: iyide unity kot dedigin zaten çalışma kıyafeti normalde, yıpranması daha zor olan sert kumaştan imal edildigi için. şık olsun diye yapılan şeyler degil ki. ps: reklamını bende sewmedim, fareler kedileri kacırıp fidye istiyorlar kıl oldum :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... abi kot levi strauss madencilere 1880lerde ilk satmaya basladiginda oyleydi de, sonradan hayatin bircok durumunda giyilen normal bir kiyafet olageldi. fakat reklamdaki kotlar alma isteginden cok reklamin, aktorlerin, yonetmenin uzerine komple kusma istegi doguruyo. ya kedi olayi bir yana, abi reklamin havasi igrenc yaa. abi fare kafalari yerine insan kafasi olsa, kedi olayi da olmasa dahi boyle ne idugu ne oldugu gencligin hangi trendini kovaladiklari bile belli olmayan bi havasi var. abi mide bulandirici.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 vizyon yok abi reklamda vizyon yok. herhangi bi tema islemiyo, temayla kotu ozdeslestiricen de o temaya denk dusuyosan alican. yok hicbisey yok.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 zaten bir kere hayvan kavramini millete kot iteklemek icin kullanmaya calismalari en bastan mide bulandirici. uydursunlar ne uyduracaklarsa paralarini adam gibi kazansinlar. isin icine hayvan sevgisi kavramini sokmasinlar.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bende hiç beğenmedim sinema başlarken göstermişlerdi midemi kaldırdı ne öle koca fare kafalı insanlar illa bi cinslik yapıcaklar orjinal bi reklam olucak ayağına batırmışlar[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ben hiç raslamadım. Şanslı mıyım acaba[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar