huun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben zaten düzeltmiştim. şimdi herkes senden sonra düzelttiğimi zannedecek, öyle bişe yok beyler hehe bu arada bilgi yanlışlığı olmuş evet, bakıyordum şimdi. o konuda aferim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 aydınlandım evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ASTRO101 şart oldu artık. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 güneş iki.. iki güneş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Ya evet ama biz görebilicek miyiz bunu. Yani patlayacağını hesaplamalarla mı anlamışlar yoksa görsel bir olay mı var. Çunku zira hesaplayarak anladılarsa onun göruntusunun bize gelmesi çoook surer yani. Birde =( Beetlegeuse ya. Ben hep uzaylım Orion'dan geliyorum diyodum , artık evim öldu diye uzulucem huhu.... Peki şimdi o Beetlegeuse patlayınca Orion'daki diğer yıldızları etkileyecek midir? Özellikle de sonraki aşaması Blackhole olursa etrafındaki bir suru yıldız gg olur dimi? Of çok acayip olay ya inşalla göruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 orion'dan falan değilsin nufüs kağıdına bak bayburt/merkez karayaman mahallesi anne adı şükran baba adı: remzi gibi son derece sıradan şeyler yazıyor olacak orada anne adı siren baba adı daniel falan olsa yine bi nebze farklılık olur belki ama bitlis ile bayburt ile, şükran ile melahat ile, remzi ile hüseyin ile ne farklılığı olacak ulan ne farklılığı!!! bu lafımı, emo/punk/goth/metal gibi akımlara gönül vermiş çocuklara da iletin. sizin adınızla, doğum yerinizle kısaca o nüfus kağıdı ile olmaz bu işler. köyünüz sizi bekler. belinize taktığınız zincirlerle tarla falan sürün işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kendini vampir olarak görenler falan var onları napcaz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kıyamet gelse de kopsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 dasaaa said: orion'dan falan değilsin Eh be. Herhalde. Ama aradım buldum , Orion'a nolucak cevabımı. Bişi olmucak sanırım. Göruntusu değişicek biraz ışıklı olaylarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 md5 said: kendini vampir olarak görenler falan var onları napcaz (: onları da tartaklayarak komaya sokmayı düşünün. ama yapmayın. nüfus kağıdı ile ezin ama onları da. din hanesinde kesin islam yazıyordur mesela. kullanın bunu ona karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 TWILIGHT: DOUBLE SUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bunu duysa süpernova içe patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_xWB0FOvSVXo/TISubBSPZNI/AAAAAAAAAWU/cZTkhjL3Kuc/s1600/twilight+lol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ahaahahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dendi mi bilmiyorum ama kIYam3t qelsede kopssak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ShadowFury said: http://files.abovetopsecret.com/images/member/626ccaf88607.jpg Patlayacak olan eleman şu sol üstteki. Betelgeuse. Sol alt taraftaki bir pixellik şey de bizim güneşçiğimiz Sol. Yani gerçekten de güneş gibi parlak görmemiz mümkün olabilir. said: Some experts have speculated Betelgeuse’s explosion may cause a neutron star or result in the formation of a black hole approximately 1300 light years from Earth, but Dr Carter says it could go either way. “There’s a reasonably even chance of a neutron star or a black hole”, he says. “If it were me, I’d suspect it would more likely become a black hole at 20 solar masses.” Nötron yıldızı olursa çok süfer olur, parlak parlak. Ama kara delik olursa ski tuttuk:P panpa meraklanma 2 tane galaksi çarpışınca bile kara delik olmuyor ama 2 paralel evren birbiriyle ters ilişkiye girerse belki olabilir SORUN YOK OYUZDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dasaaa said: orion'dan falan değilsin nufüs kağıdına bak bayburt/merkez karayaman mahallesi anne adı şükran baba adı: remzi gibi son derece sıradan şeyler yazıyor olacak orada anne adı siren baba adı daniel falan olsa yine bi nebze farklılık olur belki ama bitlis ile bayburt ile, şükran ile melahat ile, remzi ile hüseyin ile ne farklılığı olacak ulan ne farklılığı!!! bu lafımı, emo/punk/goth/metal gibi akımlara gönül vermiş çocuklara da iletin. sizin adınızla, doğum yerinizle kısaca o nüfus kağıdı ile olmaz bu işler. köyünüz sizi bekler. belinize taktığınız zincirlerle tarla falan sürün işte http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs175.ash2/41802_136893253001532_8234_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Düşünemedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bi de iki güneş diyince aklıma hep 2worlds collide geliyor vallahi a little speck of light seems twice the size tonight the calculations are so fine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sami gibi yorum yapmışsın abi onu dedim. ama tabi samiyi bilmiyosan yalnış olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 cahilim.. bilmiyorum -_-' ama 2worlds collide vereyim cahilliğimi örtmek için. çok bilimsel olm sözler bak http://www.youtube.com/watch?v=zOjhkEmEmUI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cok kasmayin bu konulari bence video ozellikle ardeth icin geliyor http://www.youtube.com/watch?v=kDdrCwYeGKQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sanırım bu olursa hayatımın ilk sci-fi olayı olabilir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar