Uzun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Tüm yaz boyunca rvr yaptık siz geç kaldınız.. ( fahri ve memo bile vardı yani :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 la mümin senle bile grup olmuştuk lan yazın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 of free 14 gün hedesine yükledim girdim baktım unutmuşum. zilyon tane spell silah görünce kaçarak bf3 kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Ya ben dün accountumu kurtarmayı başarıp trialle girdim, Archived Servers'tan Excalibur'a bile girdim ama karakterler falan kalmamış. Migrate etmediler mi EU karakterlerini kalan serverlara? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ettilerde US serverlarina girmen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar