Kaijad Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Remus said: Kaijad said: spoo ya kalbi aldı ne demek ya ? nası alıyo adam duman zaten ? hayır alsa nolacak neden kaybetti smoker anlamadım ? haki vardir law dada. Smoker epic fail oldu gozumde..... vice admiral seviyesine gelmiş smoker da haki yokmu. ah Oda ah naptın harcadın koskoca adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kalp yarası zor geçer :( Öyle bir yeteneği varsa her önüne gelenin kalbini alıp instant çekebilir. Belki anti logia bir taktiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kimsenin harcandığı falan yok sakin, önce bi çıksın da sonraki sayı. sanmam öyle bir şey olacağını eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Law ın kestikleri ölmüyor ama. Naptınız hemen öldürdünüz smokeri. Luffy azını yüzünü kırar bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Yanlis hatirlamiyorsam Luffy smokeri adam yerine koymuyordu :) Haki olayida kimin hakisi daha yuksek olduguna bakiyor diye biliyorum. Bu arada acaba yeni tayfa harpy kadin olurmu? Luffy onuda gozune ksetirdiydi bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Remus said: Yanlis hatirlamiyorsam Luffy smokeri adam yerine koymuyordu :) Haki olayida kimin hakisi daha yuksek olduguna bakiyor diye biliyorum. Bu arada acaba yeni tayfa harpy kadin olurmu? Luffy onuda gozune ksetirdiydi bi ara. Hm ? Luffynin harpy i gördüğünü bile hatırlamıyorum. O değilde bu bölümde önemli şeyler öğrendik bence.Eğer logia haline dönüşmüş bile olsa organlarının bulunduğu bölüm alınırsa o organı yok olur logianın anladığım kadarıyla.Law Smoker gibi bir logianın kalbini başka türlü zor alır gibi.Sanki Law güzel dayak yiyecek gibi,fazla güçlü sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 çok güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Krology said: Remus said: Yanlis hatirlamiyorsam Luffy smokeri adam yerine koymuyordu :) Haki olayida kimin hakisi daha yuksek olduguna bakiyor diye biliyorum. Bu arada acaba yeni tayfa harpy kadin olurmu? Luffy onuda gozune ksetirdiydi bi ara. Hm ? Luffynin harpy i gördüğünü bile hatırlamıyorum. O değilde bu bölümde önemli şeyler öğrendik bence.Eğer logia haline dönüşmüş bile olsa organlarının bulunduğu bölüm alınırsa o organı yok olur logianın anladığım kadarıyla.Law Smoker gibi bir logianın kalbini başka türlü zor alır gibi.Sanki Law güzel dayak yiyecek gibi,fazla güçlü sanki. Yok öyle olmuyor. Hakin yoksa logiaya dokunamıyorsun. Hakin varsa zaten istediğin şekilde zarar verebiliyorsun gücün yettiğince. Ha Law da yeni bir güç türü çıkar logia ya spesifik ozaman iş değişir tabi. Eğer orda çocuklarla ilgili bir durum varsa ve Law içindeyse kaçarı yok, ağzıyla burnunu yer değiştirir tayfa. Bu arada Law la Zoro kapışır gibi. Smoker kalkarsa onunla kapışacak Luffy den başka adam yok çünkü takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Nasıl yani ? siz sadece tayfada Lufy mi haki kullanbiliyor sanıyosunuz .. Bence kesinlikle Zoro ve Sanji de haki kullanabiliyor henüz göstermeselerde . Ayrıca Zoro sağ gözünü açınca ne olacak çok merak ediyorum :) Ya da sol hangisiydi lo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 law ın tayfada kılıç kullanan bi eleman daha vardı yamulmuyorsam.mevzu çıkarsa zoro onu alır.bide ayı vardı onuda sanji yada chopper alır işte :P luffy de hem law a hemde smokera gider yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Regalya said: :D nedense çok güldüm buna ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Luffy lawla kapismaz muhtemelen adam cocugun hayatini kurtardi. Baska bi twist felan olur. Haki olmasi logiaya dokunma anlamina gelmiyor, hakisi kimin fazlaysa onun dedigi oluyor. Mesela Zoro ile celik adam kapismasi var arabistada. Haki kullanmayi ogrenene kadarvuramiyor adama. Hani istesende dodge felan atabiliyorsun haki ile. Ucan adada lightning ziviri olan adam dodgeluyordu luffyi. Law'un olayi biraz farkli kalbi nasil aldi bilmemde adam kendi kuresi icinde cok guclu herseyi istedigi gibi kontrol edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Remus said: Luffy lawla kapismaz muhtemelen adam cocugun hayatini kurtardi. Baska bi twist felan olur. Haki olmasi logiaya dokunma anlamina gelmiyor, hakisi kimin fazlaysa onun dedigi oluyor. Mesela Zoro ile celik adam kapismasi var arabistada. Haki kullanmayi ogrenene kadarvuramiyor adama. Hani istesende dodge felan atabiliyorsun haki ile. Ucan adada lightning ziviri olan adam dodgeluyordu luffyi. Law'un olayi biraz farkli kalbi nasil aldi bilmemde adam kendi kuresi icinde cok guclu herseyi istedigi gibi kontrol edebiliyor. Law,Luffy'nin hayatını kurtarmış olabilir ama bu demek değildir ki Law'ın yenilişi Luffy'nin elinden olmayacak.Busoshoku(yanılmıyorsam buydu zırhlanma hakisinin adı) hakisine sahip olan benim bildiğim herkes logia'ya dokunabilir ama vereceği hasarda değişiklik olur.Ve Zoro'nun haki kullandığı hakkında şu ana kadar pek bilgi çıkmadı zoro şu anda biliyor olabilir ama o zaman daha kaptan bile tam bilemezken hatta haki mi "Ha?" diyebilecek konumdayken zoro'nun haki kullandığını söylemen biraz garip gözüktü gözüme.Enel en güçlü kenbonshoku(emin değilim isimden)lardan birine sahip bir karakter Luffy'i dodgelaması normal ama Law'ın değil çünki Law Kenbonshoku haki konusunda tahminim yeteri kadar usta değildir,bilmiyordur.Onun küresi içinde yenilmesini sağlayacak bana göre yegane şey hızdır ve bu da Luffy'de mevcut.Yanlış anlama fikirlerimi belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Enelin meyvesi top 3 deydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bizim gencler hakiden habersiz haki kullaniyorlardi zaten. robini kurtardiklari zaman felan cat cat haki cakiyorlardi. Bi suru yerde ornekleri varda hani hepsi habersizdi. Belki hawkeye ogretmistir zorroya haki teorisini :). Sanji ve usopta muhtemelen haki kullanabiliyorlar ama zoroya gore baya az onlarinki. Yalniz bence Law'u kesin buggy gelip dovucek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 harbi ya buggy ye noldu acaba. bence çok overpower olarak çıkıcak karşımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 buggy shichibukai olmuştur heralde :P.en son bi mektup geliyodu baya bi şaşırıyodu mektubu okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Bu Hafta Manga Yok Sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ... Tra.. Traffy ? -.- hahaha osurarak konuşmak nedir abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 abi ahahaha ne komik bölümdü ya animesini iple çekiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 sanji süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Bu kalp alma olayi ilemi soul swap oldular ben anlamadim orayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Remus said: Bu kalp alma olayi ilemi soul swap oldular ben anlamadim orayi Anladığım kadarıyla 2 kalp var biri ruh yerine geçiyor daha çok şu çizimlerde kullanılan düzgün kalplerden.Diğeri ise gerçek kalbin çizimide zaten gerçeği andırıyordu.Ruh gibi olan değişirse ruhun değişiyor değiştirilen kişiyle diğerini sökemedim daha.Benim anladıklarım bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 668 spo Law ile Luffy alliance'ı ilginç olabilir. Luffy kabul ettiğine göre de Shanks değildir heralde 4 Emperordan hedefledikleri. Bir de bizim tayfanın hareketleri ve o hareketlere karşılık Law'ın surat ifadeleri çok iyiydi ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar