Tinithraviel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 634 Bakışlarıyla bitirdi ahah çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bölümün sonundaki resim ilginç sanki jimbei ile prenses gruba katılıyo gibi ... Acaba ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 jimbei almaz da prensesi alicak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 abi gemiye sığmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Sonunda be. Yetti geçmişmiş balıkmış bıktım ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bakmıyorum bakmıyorum bakmıyorum. time skipten sonra sanjinin mermaidleri görüp kan içinde kaldığı (baya kan kaybetmişti sonra elemanlar falan geldi) sayıyı hatırlayan özel msj falan atabilir mi kaldığım yeri unuttum ordan devam edem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 tayfanın gücünü görmeye başladık yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 mükemmel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 animede felaket eylenceli olacak bu bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 635 abi sanjinin sky walktan sonra direkt şimşek çaktı. luffy shigan öğrensin. cetto shigan gaturingu atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 638 Şu hareketiyle bitirdi beni hody. Nası engellicekki luffy. Haki yaramaz burda. Tüm ada halkıyla ittirip klişe şekilde bitirmesin de nolursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 639 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hala cıkmamıs yeni bolum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bu hafta yok diye görmüştüm zaten bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 642 zoro show var :D 1 göz e ne teknikler geldi acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 fenalar getirdi bana bu deniz altı olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aynen okumuyorum okusam beynim bulanıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bitsin şu deniz altı bölümleri artık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 648 Yeni nakamamızıda görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kabul etmicek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Edicek .. Luffy bu cümleyi söyledikten sonra nakama oldu kime söylediyse ki hepsi ilk seferde hayır dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Ya ama cimbinin hiçbir espirili tarafı yokki bre. Herkeste bi manyaklık var tayfada bilemedim. Belki de brooktan daha sapık çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Ya bence Luffye lazım jimbe .. nede olsa devamlı suya düşüyor :) Sırf bu yüzden alınması bile yeter .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 samaella said: Ya ama cimbinin hiçbir espirili tarafı yokki bre. Herkeste bi manyaklık var tayfada bilemedim. Belki de brooktan daha sapık çıkar :Pmale robin olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Gidecekleri yerde lazım. Tayfa zaten eskisi gibi sulu değil pek. Büyümüşler artık belli oluyor. Yakışır jimbe abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar