Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: One Piece (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Theghosthand said:

mangalar one piece ve diğerleri diye ikiye ayrılır.

690

Vergonun tasarımı çok iyi ama çok şişirdiler paatladı balonu.Ayrıca smokeyin ezikliğini onaylamıyorum...

Emin misin? Salak şaçma bi şey yapabilir kendisi heran, ark bitmeden konuşmamak lazim

Mesaj tarihi:

aslında emin değilim çünkü kesen Law.Lawun kesiklerinin daha önce öldürmediğini gördük.Armament haki ile Lawın gücünün işe yaramayacağını joker de söylüyordu.Logia değilse ikiye böldü ve bambuyu da böldü.Valla kan yok sanki ama orda iki damlaya atıyorum kan denilebilir:)

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya epeydir okumuyorum mangasını çok karışık geliyor açıkçası okumakta zorlanıyorum neyse luffy'nin tayfası hala 9 kişiden mi oluşuyo yoksa aralarına aldıkları başkaları da oldu mu? ne zaman okusam yanlarında bi dünya insan oluyo yakalayamadım tam olarak grubu.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

gelen büyük ihtimal joker ama gölge sanki ona benzemiyor.

695

valla gölgeden ben de birini çıkaramadım ama su üzerinde durmak olsun, uyumak olsun benim de aklıma aokiji geldi, bizimkileri korur belki doflamingo'dan.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Kaidou"Strongest Creature in the World",Whitebeard"Strongest man in the World" ise Shanks büyük ihtimal ile Dünyadaki en güçlü haki kullanıcısı oluyor, peki bu Big mom'ın esprisi nedir ?

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...