Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 çok iyi gidiyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yine harika bir bölümdü. paticikte one piece pek tiraj yapmıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 üstüne tartışılmayacak kadar iyi gittiğinden herkes okumayla yetiniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 mangalar one piece ve diğerleri diye ikiye ayrılır. 690 Vergonun tasarımı çok iyi ama çok şişirdiler paatladı balonu.Ayrıca smokeyin ezikliğini onaylamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Theghosthand said: mangalar one piece ve diğerleri diye ikiye ayrılır. 690 Vergonun tasarımı çok iyi ama çok şişirdiler paatladı balonu.Ayrıca smokeyin ezikliğini onaylamıyorum... Emin misin? Salak şaçma bi şey yapabilir kendisi heran, ark bitmeden konuşmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 aslında emin değilim çünkü kesen Law.Lawun kesiklerinin daha önce öldürmediğini gördük.Armament haki ile Lawın gücünün işe yaramayacağını joker de söylüyordu.Logia değilse ikiye böldü ve bambuyu da böldü.Valla kan yok sanki ama orda iki damlaya atıyorum kan denilebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bu kadar gazdan sonra vergo birleşip law'ı tokatlarsa odayı döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Lawı çok şişirdiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Eh arkadas Shichibukai degilmi belli bi kapasitesi olmasi normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bu law ın tayfa nerde yafs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 691 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 gelen büyük ihtimal joker ama gölge sanki ona benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ya epeydir okumuyorum mangasını çok karışık geliyor açıkçası okumakta zorlanıyorum neyse luffy'nin tayfası hala 9 kişiden mi oluşuyo yoksa aralarına aldıkları başkaları da oldu mu? ne zaman okusam yanlarında bi dünya insan oluyo yakalayamadım tam olarak grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Tayfa sayısı aynı hala değişen bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Esnaf said: gelen büyük ihtimal joker ama gölge sanki ona benzemiyor. 695 valla gölgeden ben de birini çıkaramadım ama su üzerinde durmak olsun, uyumak olsun benim de aklıma aokiji geldi, bizimkileri korur belki doflamingo'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turskeluth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Kaidou"Strongest Creature in the World",Whitebeard"Strongest man in the World" ise Shanks büyük ihtimal ile Dünyadaki en güçlü haki kullanıcısı oluyor, peki bu Big mom'ın esprisi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Strongest fat bitch in the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 698 doflamingo gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Aokiji yetisti be sonunda. Ulan pirate olsa ya be serefsiz akainuya inat. Tas kagit makas oldu.Gene heyacan sardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ahahah çocuğa koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 http://www.mangahere.com/manga/one_piece/v60/c699/14.html cocugun tip süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 diğer elemanlar niye toplaştı la.ben law ın çağrısıyla toplaştılar sanıyordum ama law ında haberi yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Krallara karşı birleşiyorlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar